-5-

14.5K 496 101
                                    

Son 2 derse gelmiştik ve Yaman hiçbir derse girmemişti. Okul babasının olunca sorun çıkaran bir hoca da olmadı tabi. Ders beden eğitimiydi. Giyinme odasına girdik Burcuyla. Siyah yüksek bel taytımı ve beyaz tişörtümü giydim. Burcu da siyah taytıyla sarı tişörtünü giymişti
(MEDIA DA VAR FOTOĞRAFLAR)

Spor salonuna girdik beş dk sonra hoca geldi.

" Hepinize iyi dersler gençler bugün sizle voleybol çalışıcaz şimdi kızlar erkekler iki takım olup maç yapıcaksınız ama önce ısınıcaz" hoca cümlesini bitirirken Yaman içeri girdi hoca ağzini açıp "Yaman nerdesin sen niye derse geç kaldın"

O ara söze girdim" temizlemek zor gelmiştir bişeyleri" herkes kendi arasında gülerken hoca "Tamam sessin olun hadi ısınıyoruz" dedi 5 dk boyunca ısındık maça başlıyorduk. Kendime güveniyordum çünkü eski okulumda okul takımındaydım. Maç başlamıştı durum 9-9 du. Top Yaman'daydı servis kullancaktı topu yerde sektirirdi 3 kere ve bana sert bi şekilde baktı bana atacağı belliydi kendimi hazırladım ve hop topu atti ve güzel bir manşetle topu karşıya gönderdim ve oda ordan yine bize atti karşılık verdim vee evett sayı bizimdi maç da 10 olan kazancaktı çünkü herkes serbest kalmak istiyordu hoca da bir seferliğine böle bisi yapabileceğini söledi.

Maçı kazanmıştık tam oturmaya giderken hoca seslendi "Hevin yanıma gelir misin" diye ne olduğu merak etmiştim ve hocanın yanına gidip "Buyrun hocam" dedim "Maçta seni izledim iyi oynuyordun servislerin ve manşetlerin güzel antremanlara gel istersen kendini geliştirirsin" yüzümde ufal bir gülümsemeyle" Hocam geldiğim okulda okul takımındaydım zaten ama sizinle antreman yapmayı da istiyorum çünkü kendimi geliştirmek istiyorum"hoca kafasını sallayıp gidebileceğimi söledi.

Giyinme odasına gidip kıyafetlerimi alip duşa gircektim.Burcu benden önce gitmişti ki şuan o hala duş alıyordur. Giyeceklerimi dolabıma koyup kilitlemeye gerek duymadan duşa girdim. Su beni rahatlatmıştı. 10 dk sonra üstümde havluyla duştan çıkıp dolabımı açtım.

"Hasiktir" sütyenim yoktu nerdeydi bu 10 dk önce dolabımdaydı. Napıcağımı düşünürken aklıma o cümle geldi "Bittin sen kızım" bunu yapan kesin Yaman dı soyunma odasına bi kız sokup aldırmıştır sütyenimi kesin. Şansıma sokayım ki bugün üstüm dardı. Ama yapcak bisi yoktu. Giyinip ordan çıktım ve karşımda Gizem ve Yaman ikisi birden göğüslerime doğru baktılar hemen çantamla kapadım. Yaman direk laf attı "Sütyen" dedi"Yok galiba" o anda Gizem sinsice gülüyordu. Bende başladım konuşmaya" beyin" dedim "yok galiba" Yaman tam konuscakken konuşmaya devam ettim" okula geleli 2 gün oluyor ve iki gündür ikinizde benimle uğraşıyorsunuz. Bunu da sizin yaptığınıza adım kadar eminim" dedikten sonra gözümden 1 damla yaş geldi ve ordan koşarak uzaklaştım.

Tam o anda zil çaldı şansıma sıçayım. Bütün herkes bana bakıp yanındakine bişiyler söylüyordu. Çok utanıyordum. Hızlıca okuldan çıkıp eve doğru koşmaya başladım....

--------------------------------------------------------------------
Hepinize Selam😘

Bu bölümde aslında Hebin"in babasından söz edicektim ama o konuyu tamamen ayrı bir bölüm olarak anlatmak istiyorumm. Ama önümüzdeki zamanlarda en kısa zamanda gelicek.

Bu bölüm biraz kısa oldu ama 6.bölüm daha uzun olucak.

Sizce Yaman fazla mı ileri gitti?

Peki ya Hevin da ona bir karşılık vericek mi?

Hepsi 6.bölümde sizlerle💛

Oy atmayı lütfen unutmayın bana destek olun😍

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now