-7-

13.2K 516 66
                                    

2 GÜN SONRA

Az önce okuldan gelmiştim. Yarın cumartesi ve okul yok. Hiç bir cümle insanı bu kadar mutlu edemez. Bu hafta yeni okulumdaki ilk haftamdı genel olarak değerlendirirsem gıcık bir haftaydı ve tek Sebebi Yaman'dı ve o gıcık sevgilisi Gizem. Ama hayret benle son 2 gündür uğraşmamışlardı. Bu fırtına öncesi bir sessizlik miydi?

Bilgisayarımda Ask-ı Memnu izliyorum. Bu diziyi kaçıncıya izliyorum bilmiorum ama bence Türkiye'nin en iyi dizisi. Bihter Ziyagil favorim. Bu kadar güzel bir oyunculuk olamaz. Tam 2 bölüm izledim.
Saat 9'a geliyordu. Telefonuma bildirim geldi. Direk şifremi girip bildirime bastım.

053* *** ** ** numaralı kişi sizi 12-C sınıf grubuna ekledi.

Direk gruptaki kişilerin profillerine baktım.
Kurucusj Mert'di ve beni ekleyende. Onu rehberime kaydettim. Gizem'in fotoğrafını gördüm hakkını yememek lazım güzel kızdı. Sonra Yaman'ın fotoğrafına baktım.
Arkasında sarı bir duvar ve önünde Yaman kameraya değilde başka biyere bakıyordu. Karizmatik çıkmıştı. Ama banane. Sadece Mert'i kaydedip telefonu yatağa attım. Aşağı indim. Annem hala gelmemişti ben de eve pizza sipariş ettim gelince de bi güzel yedim. Yukarı odama çıktım. Telefonuma yine bildirim geldi tanımadığım bir numaradan mesaj profiline baktım. GIZEM'Dİ. Onu kaydedip mesajına baktım.

Gönderen: Gizem
"Bana bak kızım. Bu mesajları iyi oku. 1-)birdaha Yaman'la oturmuycaksın
2-)Birdaha Yaman'a karışmıycaksın
Ve 3-) Hiçbirzaman Yaman'a yaklasmıycaksın.

Ne diyodu bu ya ona na benim kimle nerde oturduğumdan ama yok sevgilise hayliyle kıskanıo

Gönderilen:Gizem
"Bak ben ne sana ne de o Yaman'a meraklı değilim. Keyfimden de onla oturmadım ki benim ne yapıp ne yapamıyacağım seni ilgilendirmez şimdi kapa o çeneni"

Mesajı göndermiştim. Çalışma masama gidip fizik çalışmaya başladım ardından uyudum.

Sabah kalktıgımda saat 11.43 dü yüzümü yıkayıp aşağı indim ve kendime bir tost yapıp meyve suyi ile içtim. Burcu'yu aradım ;

-"GüNaydın kanka. Benim bütün gün evde canım sıkılır bisiler yapalım bugün"

-"Günaydin kanka. Valla bana uyar bütün gün evden oturup abimlr didişmek istemiyorum. Sen hazırlan saat 2 de bizim parkta buluşalım. Ordan da AVM ye gidelim alışveriş yapar bisiler içeriz. Hadi bayy. Diyip telefonu kapadım.
Direk yukarı çıktım ve sadece saçlarımı yıkadım. Ardından kuruttum. Saçlarımı düzleştirdim. Hava güzeldi bu yüzden üstüme yaprak desenli beyaz bir gömlek, altına kiremit rengi bir şort krem rengi bir az topuklu ayakkabı giydim . Koluma altın renginde bir saat ve bileklil takıp kulaklarıma da küpe taktım.Güzel bir makyaj yapıp evden çıktım.

Parka varmıştım Burcu beni bekliyordu altında diz altı beyaz yapraklı bir etek üstünde göbeğini göstericek yeşil bir bluz giymişti.

GİYDİKLERİ

                    GİYDİKLERİ

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


AVM ye gittik. Gratis, Koton derken bir çok yerden alışveriş yapıp AVM'nin içinde ki bir cafeye oturduk.
Siparişlerimizi verdik. "Kanka çaktırmadan arkana bak Mertler burda" dedi burcu arkamı döndüm ve Yaman'la Mert içeriye girmis masa bakıyolardı kendilerine. Önüme döndüm ve bir ses " Aa Burcu" Mert bizi görmüştü direk yanımıza geldiler.Mert yırtık mavi kot beyaz tişört ve kahverengi bir kaban giymişti. Yaman ise siyah pantolon beyaz tişört gri hırkasının üstüne kot ceketi giymişti. İkiside iyi görünüyordu. "Selam kızlarr" Mert gülerek yanımıza iki sandelye çekip oturdu. Burcuyla karşı karşıya oturuyo ve Yaman la Mert' de karşılıklıydı. "Ee naber kızlar "
"İyi Mert sen" dedi Burcu kendi aralarında biraz konuştular ardından siparişlerimiz geldi. Mert yine konuştu "Burcu bugün kız kardeşimin doğum günü senle hemen gidip şurdaki mağazalardan birşey alsak?" Burcu'ya gözümle her ne kadar hayır da desem gitmişti. Yaman'la öle masa da kalmıştık.Ben dururmuyum durmam;

-"Bana bak Yaman o sevgiline söyle bana durup dururken emir cümleleri vermesin ve bana karışmasın lütfen beni işinize sokmadan ilişkinize devam edin"

-"Ne diyosun be hangi sevgilim"

-"Kaç sevgilin var Yaman?"

-" Ya benim sevgilim falan yok boş yapma"

-"Dün bana Gizem yazdı senden uzak durmamı bidaha sana karışmamı falan söyledi"

-"Bak Gizem'le 4 senedir arkadaşız ve beni fazla düşünür"

-"Yalnız o sana Arkadasca bakmıyor söliyim"

-" Nası yani" dedi "boşver" dedim ve kahvemden bir yudum aldım elim masadaki cüzdanıma çarptı ve yere düştü. Yere elip alırken Yaman'la ellerimiz birbirine değdi bana baktı ben ona baktım uzun bi süre öle kalınca cüzdanı direk alıp yerime yerlesip kahvemden bir yudum daha alıp elime telefonumu aldım. Ona baktım ve bıyık altından sırıtıyordu..

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin