-33-

7.4K 301 122
                                    

Bugün eski ama yeni okulumdaki 5.günüm. Günlerden cuma. Bütün bir hafta boyunca naptın derseniz kısaca anlatıyım. Okulda pek birşey yapmadım eski sınıf arkadaşlarımla gittiğimiz okulları konuştuk. Kantine gidip tost yedim sınıfıma gelip ders dinledim. Rutin şeyler.
Okul dışında babamla buluştum. Birbirim hakkındaki herşeyi sorup öğrendik. Mesela babamın en sevdiği renk lacivert, en sevdiği yemek mantı, burcu aslan, uğurlu sayısı 4 gibi vb şeyler. Bi arada annem babam ben birlikte yemek yedik. O gün ilk defa ailecek yemek yemiştik. Bi kere de Yaman vardı o arada yedin diceksiniz ama işte Yaman vardı şimdi sadece ailem var. Hem evde annemin yemeklerini yedik. O gün annemle babamın arasını daha iyi gördüm. Aklımdan geçen ilk şey ise evlilik olmuştu.
Bence çok yakışıyorlar. Ama nasıl evlencekler orası şüpheli.
Rüzgâr evet oda okula geldi. Sürekli benle konuşmak istiyor ancak ben onu sürekli tersliyordum.
Yaman'ı sorcak olursanız kendisiyle hiç konuşmadım ama Mert Burcu'ya Yaman'ın çok durgun olduğunu kendisinden başka kimseyle doğru dürüst konuşmadığını söylemiş. Tabi bu duruma üzülüyorum çünkü aynı durumu bende yaşıyorum ama ben daha da iyiyim galiba ona göre. Ve Yaman acemi bir stalker 2 gün önce instagramdaki en eski fotoğraflarımdan birini beğenmiş. Zaten 5 tane fotoğrafım var ama ben sosyal medyada çok aktif değilim sadece Watpadd ve Netflix de daha çok zaman geçiriyorum.

"Bir kız ve bir erkek birbirlerini çok seviyorlar birlikte olmak istiyorlar ancak engeller buna izin vermiyor. Eğer izin verirse ileride istemediği şeyler yaşamak zorunda kalabilirler.."

Şuan ne mi yapıyorum sosyal etkinlik dersindeyiz önümde test kitabı açık ve ben bunları düşünüyorum. Ama genel olarak ders çalışıyorum bazen bana herşeyi kısa da olsa unutturuyor.

Zilin sesiyle kendime geldim. Burcu'da zil sesiyle test kitabını bırakmıştı.

"Yemin ederim ailemden çok şu test kitabını görüyorum"dedi Burcu bıkarcasina

"12 olmak kolay değil kanka. Herşey o İzmir üniversiteleri için."

"Doğru valla... Ha bu arada kanka Yarın Mert'le buluşucam sende gelsene"

"Kanka siz buluşun ben niye geliyorum. "

"Mert senide görmek istedi. Hem beraber vakit geçiririz okul dışında fena mı olur?"

"İyi tamam"

"Muah" diyip yanağımdan öptü.

**

Üstüme ceketimi de alıp evden çıktım. Burcu ve Mert'le bir kafede buluşucaktık. Tabi ben biraz geç kaldığım için onlar şuan beni bekliyorlar.

Kafeye girince gözüm Burcu'yu aradı ama bir çift mavi gözle karşılaştı. Onu görünce kalbim sanki yeniden atmaya başladı. Midemde kelebekler uçuyordu şuan. Yaman'ı görünce ne yalan söyliyim onu özlediğimi farketmiştim. Kalbim git sarıl diyordu. Sarılmazdım ama bir karar verdim dönemezdim.

Yavaşça ona doğru yürüdüm çünkü kafede ne Burcu ne de Mert vardı.
Masanın önünde durdum ilk önce o güzel gözlerine sonra sonra yere baktım.

"Hoşgeldin" dedi aniden. Ama sesi buraz durgun biraz kırılmış gibiydi.

"Şey ben Burcu ile buluşcaktım Mert'de vardı tabi buluşmada. Onlar geldiğini söylemişti ama gelmemişler daha. Yada ben yanlış kafeye geldim en iyisi gidiyim ben" dedim heyecanlanarak. 1 hafta sonra ilk defa sesini duyunca ne diceğimi bilemedim.

"Hevin bi nefes al arada. Doğru yerdesin. Burcu ile Mert' de şuan başka kafede çünkü seni buraya getirmelerini ben istedim."

"Niye yaptın böyle birşey?"

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now