-12 -

10.9K 490 16
                                    

Yaman'ın Ağzından

Merdivenlerden ayak sesk geliyordu. Oraya doğru baktım. Hevin ve üstünde sadece diz üstünde biten bir tişört vardı.
Çok çekici duruyordu. " benim başım fazla ağrıyor ya " diyerek yanıma geldi.
" Kahvaltı ettikten sonra bi ağrı kesici içersin birseyin kalmaz merak etme" dedim. Tezgahın üzerine oturdu. Ve eline bi dilim salatık aldı ve ısırdı. Bunu yapma be kızım bu kadar güzel olma.

-" Sana birşey sorucam"

-"Sor"

-" Okula geldiğimden beri benle uğraşıyosun ve bende senle uğraşıyorum kabul ve birbirimize gıcık olduğumuz da gayet açık peki neden her başıma kötü bi olay geldiğinde bana yardım ediyorsun" sorusunu düşündüm çünkü gerçekten cevabını ben bile bilmiyordum. Sonra lafa girdim

-"Çünkü kadına şiddetten nefret ederim orda başka bir kadın olsa ona da yardım ederim senlik birşey değil dün gece yardım etmemim sebesi ise babamın başına bir sorun açmamak içindi olayları kendi üzerine çekme " dedim. Bunları kendi içimden gelerek söylemediğim netti ama bi an öyle söylemek istedim.

-"Peki" dedi kırılmıştı. Tezgahtan tam inerken oraya doğru hareket etmemle dip dipeydik. Kokusu muhteşemdi. Gözlerime baktı uzunca ben de ona baktım tabi. Dudakları her ne kadar beni ona itsede yapamazdım sırf çekici diye bir kızı öpmemeliydim. Zaten şuana kadar hiçbir kızı öpmedim Gizem hariç. Onuda isteyerek öpmedim zaten bir barda içmiştik fazla yakınlaştı bana be beni öptü ama kendimi direk çekmiştim. Dışardan bakınca çapkın biri gibi gözükebilirim tamam kızlarla ilgileniyorum ama asla ileri taşımıyorum bu işi. " Çıkarsan geçicem" Hevin'in sesiyle kendime geldim ve karşısından çekildim. Eline bir kaç kahvaltılık alıp masaya bıraktı ve oturdu. Ardından bende sofrayı kurup oturdum. Yemeğe başladım. Kahvaltı boyunca kimse konuşmadı. "Sen istersen dünkü elbiseni giy istersen odana bıraktığım eşofmanı sonra da çıkalım ben seni eve bırakırım"
başını salladı ve yukarı çıktı.

Acaba fazla mı kaba konuştum. Çok mu ağır geldi. Aşağı indi eşofmanlarım üstündeydi elinde bir poşet vardi içinde büyük ihtimal elbisesi vardı. Evden çıktık ve arabaya bindik.

-"Bana kızgın mısın?"

-" Sana neden kızgın oluyim?

-" Mutfakta sana dediklerim için"

-"Ah Yaman ya kendini fazla önemseme senin cümlelerin beni bu kadar etkilemez kızgın falan değilim" cümlesini tamamladı. Kafamı salladım peki dercesine. Bu cümle beni biraz kırmıştı. Sebebini bilmiyorum. Onu eve bıraktım. Sonra kendi evime gittim.

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now