-19-

9.5K 421 110
                                    

Yaman'ın Ağzından

Hevin gözlerimin önünde bayıldı. Onu kucağıma alıp direk arabama götürdüm. Burcu ve Mert'de arabaya bindi.

Burcu: "Herşey senin yüzünden oldu Yaman Hevin'i kandırdın. Ben o kız üzülmesin diye baba konusunu bile açmıyorum sen bugün sahte baba getirdin eğer Hevin'e bis şey olursa seni öldürürüm."

Burcu haklıydı. Sırf kıza inat olsun diye sahte bir baba getirdim. Bana benden nefret ettiğini söyledi. Sanırım bu cümle benim canımı acıttı. Sanırım ilk defa yaptığım bir şey yüzünden pişmanım. Çok fazla ileri gitti. Salak Yaman. Ya kıza birşey olursa o zaman napıcam. İşte o zaman brn bile kendimi affetmem.

Hastaneye gelmiştik. Hevin'i bir odaya aldılar. Yarım saattir doktorun odadan çıkmasını bekliyoruz...

Nihayet! Doktor odadan çıktı. Burcu direk lafa girdi.

"Doktor bey arkadaşım nasıl iyi mi bir şey yok dime?" Doktor hepimizi süzdükten sonra..

"Merak etmeyin arkadaşınızın hiçbir sorunu yok. Stresden oluşan bir bayılma söz konusu. Fazla stres yapmamalı. Arkadaşınıza bu konuda destek çıkın çocuklar. Geçmiş olsun."

Biraz da olsa rahatladım. Ama bütün bu olanların suçlusu benim. Kızı strese ben soktum. Şimdi odasına girsem ne yapar çok kızar bağırır ama yinede şansımı denemek istiyorum. Hazır Mert'le Burcu'da kantine inmişken.

Kapıyı açtım. Yatakta ölece etrafı izliyordu. Gözleri şişmişti ve tek sorumlusu bendim.

"Senin ne işin var burda" diye sordu ama çok sakince konuşuyordu.

"Ben ben özür dilerim. Yaptıklarım için. Beni affetmen için ne yapmam lazım"

"Ne yapman gerekiyor söliyim mi?"

"Evet söyle"

"Gitmen lazım. Hayatımdan defolup gitmen lazım. Birdaha yüzünü bana göstermemen lazım. Anladın mı Yaman şimdi lütfen odamdan çıkar mısın? Dinlenmek istiyorum."

Kafamı sallayıp odadan çıktım. Beni birdaha hayatında görmek istemiycek kadar nefret ediyor benden. Aynı okuldayız onu bırak aynı sınıftayız nasıl böyle birşey isteyebilirki. Kendime ona affettirmek için bir şey yapmam lazım ama basit bir sey değil onu çok sevindirecek bişiyler yapmam lazım ama ne?..

Tamam buldum sahte bir baba buldum diye benden nefret ediyorsa gerçek babasını bulursam beni affeder..

Hevin'in Ağzından

Yaman odadan çıktı. Ona o kadar sinirliyim ki şu hayatta hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Ondan nefret ediyorum. Beni babamla kandırdı ya babamla. En büyük acımla. Bir insan hiç mi empati yapmaz ya. Hiç mi düşünmez karşısındakini. Ya gel benim agzima sıç. Saçlarımı kes , ellerimi bağla, ne biliyim bir yerlere kilitle yada dur kilitleme benim kapalı alan fobim var. Herneyse bana herşeyi yap ama beni babamla vurma. Keşke o gün Burcu bizim eve gelmeseydi ve keşke kahvaltı etmeseydik. En azından o mesaji gormiycektik ve bu okula gelmiş olmuycaktım. Şimdi ne mi olucak ben her gün o nefret ettiğim Yaman'ım okuluna gidicem ve onunla aynı sınıfta okuycam tam 7 ay boyunca.

"Hevin kanka iyi misin? Bak ben bu okula geldiğimizden beri senle ilgilenemiyorum farkındayım. Sen kimseye derdini anlatamıyorsun onun için bu hald geldin yavrum. Beni affet nolur hem zaten bugünden itibaren seninlr o kadar çok ilgilenip konuşcam ki sen benden bıkıcaksın."

Burcu belliki çok telaşlanmıstı. Bütün suç da onunmuş gibi konusuyordu. Oysaki onun hiçbir suçu yok bunu o da biliyor ama işte kendinde de birşeyler arıyor .

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon