-6-

13.6K 505 82
                                    

Eve varmıştım gözümde kalan 1 2 damla yaşla kendimi yatağa attım. Ne üstümü değiştirdim ne de makyajımı sildim öylece yatağa yattım ve uyumaya başladım. Çünkü düşündükçe daha kötü oluyordum..

Bir an da kendiliğimden uyanmıştım öylece odama bakıyordum. Sonra elime telefonu aldım. WhatsApp'dan 2 sohbetten 15 mesaj.

GÖNDEREN:SİSTER💖
" kanka nerdesin"
"Mesaji görünce beni ara"

Diğer mesajlar eski sınıf grubundandı bakmadım bile. Direk duşa girdim çünkü koşarken fazla terlemiştim. Saatlerce suyun altında kalabilirdim çünkü duş almak beni çok rahatlatıyordu. Duştan çıktım saçımı taradım, yüzüme nemlendirici sürdüm ve elime telefonu mu aldım. Saat 20.13 dü annemin evde olması lazımdı. Direk aşağı indim ve annem salonda oturmuş dizi izliyordu. Yanına gidip bi öpücük bıraktım yanaklarına ve karşı koltuğa oturdum.
Bana baktı "kızım geldiğimden beri uyuyosun okul da çok mu yoruldun"
ne diyeceğimi bilemedim " bugün ağır dersler vardı ve son 2 ders beden di cidden yorulmuştum anne ama merak etme birazdan odama çıkıp Edebiyattan konu tekrarı yapıp ders çalışıcam" diyip durumu kurtardım. Annem 5 dk sonra odasına uyumaya gitti. Evet çok erkenden uyuyor ve uykusu inanılmaz derin. Şuan evden çıksam ruhu bile diymaz. Ay acaba çıksam mı? Yok ya hem nereye gitcem boşver diyip odama çıktım.

Telefonum çalıyordu Arayan:Sister💖
Ya unutmuştum onu aramayı direk açtım ve Burcu anında konuşmaya başladı.

-"Ya kızım niye aramıyosun beni bugün herkesin ağzında bişiyler dönüyordu son ders noluyor ? Çabuk anlat"

-" Nolcak o gıcık Yaman'la o salak sevgilisi Gizem ben duş alırken sütyenimi almışlar. Sonra ordan çıktım ve karşımda yine o ikili bana laf attılar bende onlara atttim ama sonr göz yaşlarım geldi pıt pıt koşarak eve geldim"

-" Ha onlar onun için bi kutunun içine sütyen koyup bana verdiler sonra da Hevin arkadaşına hediyemiz dediler. Kutuyu evde açtım bende. Onun için de seni aradim direk"

-" Pisliklere bak sen ya. Neyse boşver düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Sen ne yaptın son ders?"

-" Mert le oturduk koca ders bana gözlerimin be kendimin çok guzdl3 olduğunu söyledi. Tatlı çocukkk."

-" Ciddi misin sen bu bildiğin sana yürüyor. Ee çocukta yakışıklı saygılı en azından kankası gibi saçını sıraya falan da bağlamıyor bence siz olursunuz ya"

-"he kanka he hadi kapatıyom öptüm bayy" telefonu kapamıştı. Bu konusma beni biraz rahatlatmıştı. Ardından ders çalışıp yine uyudum.

Sabah alarm sesiyle uyandım dişimi ve yüzümü yıkadıktan sonra giyinmeye başladım. Üstüme beyaz bir gömlek altıma kot pantolon boynumda kısa bi zincir kolye taktım. Saçımı düzleştirip hafif bir makyaj yaptım ve evden çıktım.

Giydiğim

Okula gelmiştim Burcu daha okula gelmemişti

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Okula gelmiştim Burcu daha okula gelmemişti. Mert ve Yaman'da ki inşaallah Yaman gelmez. Tam oturacakken bir ses"Hevinnn" Mert'di bu. "Günaydın Hevin bugün senle yer değiştirsek 2 dersligine sadece 2 ders lütfen" böle bisi olamazdi"Hayır hayatta olmaz ben O Yaman'la hayatta oturmam" diyip devam etcekken " Asıl ben senle oturmam Mert sende durduğun yerde dur" aradan beş dk geçti ve sonuç ne biliyomusunuz?
Şuan Yaman'la oturuyodum. Ama sadece 2 ders en fazla ne olabilirdi. Mert sırf Burcu'yla yakın olmak için bizi yan yana attı. Sonra hoca geldi. Ders edebiyattı.
Hoca yoklama aldı ve konuşmaya başladı."Evet gençler bugün kompozisyon yazıcaz konusi ise babalarımız sizden babanız ile yaşadığınız en güzel anı betimlemeler ile güzel bir şekilde yazmanizi istiyorum" hoca cümlesini bitirdi ve Burcu arkaya döndü ve bana baktı buruk bir şekilde gülümsedi. Ne hissettiğini biliyordum.

Herkes bisiyler yazıyordu. Ben ise sadece sınıfa bakıyordum. "Sen niye yazmıyorsun" soran Yaman'dı. "Babamla bir anım yok" dedim "Neden" dedi "Babam yok çünkü" dedim" Başın sağolsun " dedi üzülerek. " Hayır ölmedi" dedim "Ee ozamn?" dedi anlatmaya başladım;

"Bak annem üniversite 4 e giderken biriyle tanışıyor. Sonra bunlar konuşuyorlar biyerlerde buluşuyor. Sonra birbirlerine bisiler hissediyorlar. Sonra bi gün bi bara gitmişler içkiyi fazla kaçırmışlar. Ordan adamın evine gitmişler evde fazla yakınlaşınca hop 1 ay sonra annem hamile kalmış sevgilsinden. Bunu adama sölemiş ama adam beni istememiş anneme aldırmasını sölemiş ve annemi terk etmiş. Ama annem beni istiyormuş bu yüzden aldırmamış. Sonra adamı çok aramış ama bulamamış. Yani anlıyacağın benim bir babam yok sadece Annem var" dedim üzülmüştü "Kötüymüş" dedi. Sonra gene lafa girdim" Hadi ben yazmıyorum kendimce sebeblerim var sen niye yazmıyosun?" Güldü ve cevapladı

"Bak şimdi hoca yazmamız için tam 20 dk verdi yazdıktan sonra kalcak gene 20 dakika ilk önce gönüllü var mı diye sorcak şu en önde gördüğün kız ve yanındaki kankası parmak kaldırcal ki eminim onlar çok uzun yazmışlardır. 10 dakika onlara gitcek kalcak 10 dakika sonra hoca defterden 2 kişiyi rastgele seçicek 25 kişilik bir siniftadan o 2 kişiden biri ben olamıyacağıma göre boşuna yazmaya gerek yok" nutkum tutulmuştu öle bi anlattıki ve kendinden o kadar emindiki anlatamam ama brn dururmuyum direk girdim lafa" ya sen olursan o 2 kişiden biri?" 2 saniye falan baktı bana "olmam eğer olursam da okumak istemediğimi sölerim" soru sormaya devam ettim " sırf sen istemiyosun diye hoca neden okutmasın niye diğerleri okuyoda sen okumuyosun" güldü " çünkü bu gördüğün okul benim" sinir olmuştum "fazla egoistsin ha bu arada dün yaptığın şeyi unutmadım "
Sırıttı" inan bana ben bile unutamadım o görüntüyü" gerçekten bu çocuk hem egoist hem de gıcıktı..

İlk ders bitmişti be gerçekten de dediği gibi olmuştu ilk önce öndeki kızlar okudu sonra da listeden 2 kisi kalktı ve onlar okudu. Burcuyla kantine indik. Kaşarlı tostla ayran almıştım. Ordan sınıfa girdik ve sıraya oturdum 5 dk sonra yaman geldi ve oturdu. Aa o da ne ayranım gel sen Yaman'ın pantolonuna dökül😈

-"Napıyosun kızım sen ya"

-"Yanlışlıkla oldu hem ben senin nerden kızın oluyorum be"

-"Fazla kaşınıyosun sen daha ileri gidersen seni bu okuldan gönderirim biliyosun ki iki lafıma bakar" ve DANK doğru sölüyordu şuan istese beni babasına söler ve okuldan atardı.

Sinirle sınıftan çıktı. Burcu yanıma geldi

-"Kızım fazla zorluyosun bak sen onla uğraştıkça o da senle uğraşıcak ve biliyorsun ki seni her an okuldan arttırabilir"

-"Doğru söylüyorsun ama napıyım dün yaptığı çok zoruma gitti bundan sonra karışmazsa karışmam"

Bu ders eğer Yaman'la oturursam ecelim gelebilirdi ben de kendi yerime geçtim.

###############################

Hevin'ın Baba durumuna üzülenler?

Sizce artık birbirleriyle uğraşmaya devam mı etcekler?

Yoksa yakınlaşmalarmı olcak?

Hepsi 7.bölümde

Lütfen oy atın ilk kitabımda bana destek olun.

Şuan 1000 kelime yapmaya çalışıyorum.

Bugün 7.bölümde gelicek.

Kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum.

Öptüm Bayy

#Hevin

#Yaman

#Burcu

#Mert

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora