-11-

11.7K 462 28
                                    

Yaman'ın ağzından;

Balo devam ediyordu. Mert'le Burcu yok olmuşlardı. Mert bana bugün Burcu'ya çıkma teklifi etceğinden bahsetmişti. Şuan büyük ihtimal kızı yalnız kalabilecekleri bir yere götürmüştü.

Hevin masanın biraz ilersinde çılgınlar gibi dans ediyordu. Bu gece gerçekten çok güzel olmuştu. Okulda da genel olarak iyiydi ama bugün başka bi havası vardı. Yanına bir çocuk geldi. Hevin'in kulağına bir şeyler söledi. Gitmeye başladılar. Masadan Hevin'ın siyah çantasını alıp yanlarına doğru gittim. Hevin'ın kolundan tuttum. "Aa bırak beni be" diye çıkıştı.

(Yaman'la Rüzgar arasındaki konuşma;)

-" Bıraksana kızı kardeşim istemiyor seni"

-"Sen karışma uza burdan"

-"Uzamazsan nolur hem kız da istiyor ilerde biraz dans edicez ne var bunda"

-" Sadece dans edeceğini nerden biliyim hem kız sarhoş"

-"Şimdi gidiyorum ama sonra yine görüşücez. Hem sen bu okuldan misin?"

-"Bilmem ölemiyim" diyip gitti. Hevin'e döndüm dans ediyordu. " Rüzgar nerde ya"

-"Gitti o"

-"Daha dans edicektik" kolundam tuttum " hadi gidiyoruz"

-" Sen git ben dans edicem yada hadi sende dans et" dans bana göre değildi "saçmala hadi gidiyoruz"

-" Ya tamam sadece 5 dk dans edelim son söz" mecburdum. Karşına geçip ufak hareketlerle hareket ettim.

Elimi tuttu kendisini döndürmemi sağladı. Ellerini arada yanaklarıma koyuyordu. Gerçekten terliyordum. Gözleri gözlerimde elleri yanaklarımda ve burnu burnumdaydım. İstemsizce dudaklarına baktım. Adeta bana öp beni diyordu. Kız sarhoştu bunu yapamazdım. " tamam hadi 5 dk oldu gidiyoruz" dedim ve bu sefer cidden mekandan çıkmıştık. Burcu'yu aradım açmadı. Mert'i aradım açmadı. Ee ben napıcaktım. Kızı evine götürsem ailesi babamı arayıp içkinin neden servis edileceğini sölicekti.

Hevin'in çantasını açtım ve içinden teledonunu alıp annesine mesaj gönderdim.

Gönderilen:Mom❣

" Anne burda ses çok fazla olduğundan arayamıyorum. Bugün Burcu'larda kalsam olur mu çok ısrar etti" tam olarak bir genç kız gibi yazmıştım. 3 dk sonra cevap geldi annesi izin vermişti..

Hevin'ı arabama bırakıp şoför koltuğuna geçtim. Babamla annemin benim için aldığı eve götürcektim.
Yolda ilerlerken aklıma bu içkilerin orda ne işi olduğu aklıma geldi. Babam şuana kadar hiçbir parti veya baloda içkiye izin vermezdi.

Ev az kalmıştı. "İki bardak içtin hemen sarhoş oldun bu kadar mı hassassın kızım sen?"ses gelmemişti. Hevin'e baktim uyuyordu. Eve de zaten gelmiştik. "Hevin kalk geldik" dedim ama ne fayda. Kucağıma alıp eve girdik. Onu misafir odasına bıraktım. Üstündeki elbiseyle rahat yatamazdı ama banane sarhoş olmasaymış oda. Uzun uzun baktım. Çok masum gözüküyordu. Acaba sütyen olayını abartmışmıydım?
Ben bir yandan Gizem bir yandan kızın üstüne gittik. Fikrimi değiştirip ona giymesi için en uzun siyaj tisortumu ve eşofman getirdım.

Elbisesini kollarından çıkardım ilk önce sonra üstüne siyah tişörtümü giydirip elbiseyi üst vücudundan çıkardım sonra alt kısımdan çıkardım tişört uzun olduğundan hiç-bir şey görmedim. Tam altına eşofman giydircekken hareket edip arkasına döndü. Zaten tişört uzun olduğundan alta gerek yok diyip odadan çıktım.
Kendi odama gidip uyumaya başladım..

Hevin'in Ağzından;

Sabah kendiliğimden uyandım. Başım çok ağrıyordu. Sanki kafamın içinde parti düzenliyorlar. Parti demişken dün en son balodaydım ne ara eve gelmiştim. Bi dk ya burası benim odam değil nerdeyim ben ay acaba kaçırılırdım mı? Vücuduma baktım üstümde siyah tişört vardı bunu nasıl giydim ben. Ay noluyor die düşünürken ayak sesleri geldi. Kesin beni kaçırdılar ve birazdan organlarımı alıp beni bi kenara atacaklar. Kapının kolu hareket etti. Gözümü kapadım. Ellime bi yastık aldım sanki beni yastık koruycaktı. Kapı açıldı " beni lütfen bırakın ölmek için daha çok gencim" gözlerimi hiç açmadan ölmeyi bekliyordum. "Hevin ne diyorsun kim öldürüyo senin kabus falan mı gördün hem nie gözlerin kapalı senin?" Bu ses tanıdıktı. Gözlerimi açtım karşımda Yaman vardı ve bana anlamsız bi şekilde bakıyordu.

-"Yaman"

-"Hevin"

-"Benim burda ne işim var kim getirdi beni buraya hem ben bu tişörtü nasıl giydim ben niye hiçbişi hatırlamıyorum herşeyi anlat!"

-"Susarsan anlatcam hem sen dün gece ne olduğunu hatırlamıyo musun?

-"Dün gece mi ben hiçbişi hatırlamıyorum" dedim umarım aklımdaki şey değildir. Çok amin

-" Dün baloda dans ediyorduk beraber sen ve ben çok yakındık sonra sen beni öptün ben seni öptüm sonrası işte yatak odası"

-"Ne diyorsun sen ya ben öle bisi yapmam bak bana doğru söle" gözyaşlarım bir bir akıyordu. Yaman sırıtıyordu " Ne sırıtıyosun be çok mu komik"

-"Tamam ağlama şakaydı." Şakamıydı elimdeki yastığı ona attım eliyle tuttu.

-"Şaka mı? Ya sen mal mısın çoçuk anlat noldu bu ev kimin nasıl geldim buraya bunları nasıl giydim anlat"

Yatağa oturdu ve anlatmaya başladı

-" Dün sen içki içince sarhoş oldun sonra tek başına dans ettin. Ardından yanına okulda hiç görmediğim bir çocuk geldi ve seni biyere götürüyordu bende seni bırakmasını söledim itiraz ettti onla biraz tartıştık ama gitti sonunda sonra sen 5 dk daha dans ettin. Sonra seni biyere bırakmam gerekiyordu ama Ne Mert e ulaştım Ne de Burcu'ya. Böle eve de gidemezdin. Bende annene mesaj atıp Burcu da kalacağını yazdım. Sonra buraya geldik. Sana evdeki en uzun tişörtü giydirdim ardından elbiseni çıkardım. Merak etme hiçbişi görmedim ve yapmadım aslında altına da eşofman giydirecektim ama yönünü değiştirdin ben de öle bırakıp odadan çıktım. Herşey bu.

-" Yaman ben gerçekten teşekkür ederim. O çocuk peki nasıl partiye geldi bizim okulda değilse hem ben sarhoşken Gizem benle nasıl uğraşmadı "

-" Çünkü o gelmedi ailesi ile biyere gitti. O çocuğunda kokusu yakında çıkar" dedi ve odadan çıktı. Bütün gece gıcık olduğum bir çocukla aynı evde kalmıştım ama bana hiçbişey yapmamıştı belkide o kadar gıcık değildir. Elime telefonumu aldım. Burcu aramış tam 5 kere ve 2 mesaj atmış ve annem de tam 3 kere aramış.

Onları aradım Burcu ya anlattım herşeyi. Anneme de uyuduğum için telefonunu açmadığımı söledim.

Ardından odadan çıktım. Aşağı indim.. Yaman mutfakta bisiler yapıyorduu.

##############################

Selamm💖

Bu bölüm galiba fazla sıktım bilmiyorum ama bidahaki bölüm daha iyi olcak eminim.

Okuyucum çok az biliyorum ama lütfen okuyorsanız oy atın❣

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang