13'KARAKTER ANALIZİ

10.9K 346 32
                                    

HEVİN KARAY

Hevin Karay 17 yaşında 12.sınıfa gidiyor. Doğum günü 15 ocak. Bir annesi var. Babası onu istememiş ve Hevin babasız büyümüş. Kapalı alan fobisi var. Ani ataklar geçiriyor. Giyimine önem verir ve yüzüne. Gennellikle hayatta iyi düşünür ancak inatçıdır. Dersleri iyi ve başarılı bir öğrencidir. Kumral yeşil gözlü bir genç kızdır. Daha önce sedece 2 tane sevgilisi oldu. 1 tanesi ortaokulda bir tanesi lise 2 de. Lise 2 de olan sevgilisi ile mesafeler yüzünden ayrılmışlardı.

YAMAN BARLAS

Yaman Barlas 18 yaşında sınıf arkadaşlarına göre 1 yaş büyük çünkü okula psikolojik sebeblerden dolayı 1 yıl geç başladı. Doğum günü 18 Şubat .
Babası okul müdürü ve sahibi. Annesi bir dernekte çalışıyor. Şuana kadar bir cok sevgilisi oldu ama hepsi 2 3 günlüktü. Şuana kadar hiç aşık olmadı. Siyah saçlı mavi gözlü bir genç erkek. Dışardan her ne kadar duygusuz ve egolu gözüksede gerçekte aslında hiç öle değildir.

BURCU KÖRPE

Burcu Körpe 17 yaşında. Sarı saçlı kahverengi gözlü. Doğum günü 26 Mayıs. En yakın arkadaşı Hevin. En kötü anlarda hep birbirlerinin yanında olurlar.
Sevgili konusunda hayatına hep iyi insanlar çıkmıştır ancak şuana kadar gerçek aşkı bulduğunu düşünmüyor. Bir abisi var kendinden 8 yaş büyük.

MERT İÇEN

Mert içen 17 yaşında. Hafif sarışın saçlı renkli gözlü bir erkek.
Annesi ve babasi ayrıldı. Şuan üvey annesi
ve babasıyla kalıyor. Hafta sonları annesi ve üvey babasıyla kalıyor ve birde üvey kardeşi var. Sevgili konusunda biraz iyidir çünkü kızların dilinden anlar.
Doğum günü 8 Ağustos

GİZEM SEREN

Gizem seren 17 yaşında. Sarı saçlı mavi gözlü bur genç kız. Ailesiyle pek iyi anlaşan biri değil. Bazen öfkesi her şeyin önüne geçer ve gözü hiçbir şeyi görmez. Yaman'a plotonik.
Doğum günü 6 Temmuz

############################

Umarım bu yazdıklarımla karakterlet hakkında aklınızda bir şeyler belirmiştir.

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum❣

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora