- 26-

8.3K 376 56
                                    

Şimdi bu sınıftan içeri giricem eğer Rüzgâr içerideyse direkt ayrılacağımı sölicem değilse öğle arasını bekleyip öyle söyliycem. Totem yapmıştım.

Sınıfa girdim. Kahretsin! Sınıfta yok hatta çantası bile yok acaba ben fazla mı erken geliyorum okula ya Burcu'da yok daha.

---------

Evet arkadaşlar durum şu öğle arasına girmemize 5 dk var. Hoca şuan elementleri anlatırken bende Rüzgâr'a ne değeceğimi düşünüyorum.

"Rüzgâr biliyorum beni seviyorsun bana değer veriyorsun bende sana değer ama arkadaşca. Yani senle çıkarken yeniden severim dedim aramızda birşeyler olur eskisi gibi oluruz dedim ama yok işte olmuyor. Sana karşı eskisi gibi sevgi beslemiyorum sadece arkadaşca. Lütfen anla beni. Onun için şimdi senden ayrılıyorum. Sana ümit verdiğim içinde özür dilerim.."

Böyle desem olur heralde. İki medeni insanız sonuçta anlar beni dime. Deli bir tarafı karanlık bir tarafı yoksa kötü karşılamaz. Hem Rüzgâr iyi ve anlayışlı bir çocuktur. Zilin çalmasıyla Rüzgâr'ın yanına gittim.

"Rüzgâr bahçeye çıkalım mı konuşmam gereken birşeyler var" ben bunları söylerken Rüzgâr çantasını topluyordu. Sanki bir yere yetişcek.

"Çok isterdim hayatım ama doktor kontrolüm var acil gitmem gerek geç bile kaldım. Akşam ben yazarım hadi görüşürüz" diyip gitti öylece. Bense arkasında öle kala kaldım.

"Sevgilin nereye gidiyor öyle acele acele" kulağamın dibine girmiş Yaman öyle fısıldıyordu.

"Doktora gidiyor. Hem sanane sen git kendi sevgilinle ilgilen o nerde makyajını falan mı tazeliyor. Boya küpü" dedim sinirle.

"Diyene bak sanki sende hiç makyaj yok."

"Yok demedim ama onun kadar yok. Ben sade günlük bur makyaj yapıyorum. O ise abartıyor. Okula far sürüp geliyor ya birde hergün farklı bir renk"

"Sen Gizem'i kıskanıyosun dime doğru söyle bak"

"Neyini kıskanıcam acaba ben onun ya. O kim ki. "

"Tamam sustum ben gidiyorum. Ha Gizem de şuan dışardadır. Ben bu öğlen onla takılmak istemedim."

"Onu bırakıp bana mı geldin?" dedim.

"Ne o sevindin galiba bu duruma"

"Ne sevinicem ben ya banane canım sizin ilişkinizden "

"Tamam canım sorun yok o zaman" diyip gitti. Valla ayak üstü 50 tane yalan attım.

Gizem'i kıskanmıyorum dedim yalan kıskanıyorum sevdiğim adamla birlikte ya. Ona istediği zaman dokunup sarılabiliyor.

Sevinmedim dedim ama sevindim. Gizem'i bahçeye salıp benimle konuşmasına tabiki seviniyorum.

----

Evet yine elim boş bir şekilde eve döndüm arkadaşlar. Yine beceremedim ayrılmayı.
Tabi şimdi telefondan mesaj at ayrıl diğceksiniz ama telefondan uygun olmaz ya o kadar yaşanmışlıklarımız var karşısına çıkacak kadar cesaretim olmalı değil mi ama?

--------

Sabah olmuştu. Saat tam 11 de kalktım. Güzel bir güne başlamak ümidiyle yataktan kalktım. Rutin işlerimi hallettim. Bugün için bir planım yoktu. Evde oturup biraz ders biras televizyon biraz internet takılıcaktım. Taki Burcu arayana kadar;

-"Efendim Burcu?"

-"Kanka hiç itiraz etmiyorum. Bugün akşam saat tam 7 de bizim takıldığımız depoya gel"

YANAN OKULUM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now