KAZNA

7.4K 367 59
                                    

LOGAN

„Da vidimo šta sve možemo uraditi za sat vremena." Dok to govorim ona me posmatra gladno i koljenima se primiče ivici kreveta. Ne znam da li joj je alkohol dao taj sjaj u očima i ovoliku hrabrost pa me kažiprstom zove da joj priđem. Iako smo ova dva mjeseca proveli upoznavajući tijelo jedno drugog, kod Nie je još uvijek postojala omanja doza srama i nevinosti. Prilazim joj sporo, i sve vrijeme je gledam u oči. Ona moj pogled nijednog trenutka ne napušta.

Povlači me sebi, koristeći rukave košulje u jedan prljavi poljubac u kome se usne poklapaju, jezici petljaju, zubi sudaraju. Rukama joj odižem haljinu, svlačim je s nje i bacam iza sebe. Pronalazim gaćice koje su već uveliko mokre. Jednim potezom pokidam tu tanku čipku i gurnem jedan prst u njenu vlažnost. Tijelo joj se zgrči od dodira, zastenje mi u usne, pa uvlačim i drugi prst. Čvrto se hvata za revere košulje, skoro je kidajući dok je svlači sa mene. Uvlači moje prste duboko u sebe, želeći da ovo mučenje što prije završi. Ali svaki put kad ona stisne svoje vlažne zidove, povučem se.

„Molim te, Logan.." Mišići stegnu moj prst i uvuku ga dublje, dok ona intezitet uzbuđenja ne može zanijekati.

„Šta želiš? Reci!" Ljubim je gladno, po licu, vratu, spustim se do grudi i sočno ukrućenih bradavica, te jednu stavim u usta i jako zasišem na šta ona refleksno zgrči gornji dio tijela i rukama mi pritisne glavu o svoje grudi. Usnama pređem na drugu dojku te se i njome zasladim.

„Želim te u sebi! Molim te!" Pogleda me sa iskričavim sjajem u očima koji do sada kod nje nisam vidio.

„Molim te, ne mogu više", još i zacvili. Izvučem prste i njima lagano kružim po klitorisu , dok je dlanom nježno trljam. Dok smo oboje u magli seksualne ekstaze, poguram je da legne u krevet, te prekrijem njeno tijelo svojim.

„Logan", dahće i očima me moli da joj dopustim, da konačno svrši. Ali ja ne odustajem od naše male igre. Kada vidim da je blizu, povučem svoje prste, a ona protestuje.

„Voliš biti drska? Bezobrazna prema meni? Dušo, ovo je tvoja kazna za neposluh."

Podignem joj obje ruke izned glave iznad glave i čvrsto stegnem svojom rukom. Ona širi noge još više, i odiže kukove prema mojim prstima. Ni sam ne znam koliko ću još moći izdržati, a da nas ne spojim.

„Sviđa ti se ovo Nia?

„Daaa", u svoj toj nemoći i frustraciji ona odgovori, a ja ionako već na samom rubu, donosim njoj željno olakšanje. Protrljam kažiprstom njen klitoris dok ujedno srednji gurnem u njenu vaginu. Uz par pokreta, kroz nju protutnje valovi orgazma, toliko intenzivni da umalo i sam ne svršim. Ona padne na krevet, dok pokušava doći do vazdzha, ali ja sam tek počeo sa torturom.

„Na koljena", kažem dok ustajem s kreveta i skidam košulju, te svlačim hlače. I tek onda shvatim da nemam kondome kod sebe, jer je noćas nisam imao u vidu jebati.

„Pilule?" Pogleda me sa strane dok se namješta u pozu koju sam tražio od nje. Dosad sam oduvijek koristio zaštitu sa njom, ali ovo će biti prvi put da ću je osjetiti bez ikakve prepreke.

„Da!" Večeras je izgleda Bog na mojoj strani. Prvo sam pokazao onom ljigavcu gdje mu je mjesto, jer pored Nie sigurno nije. A sada će moj kurac okruživati Niina vlažnost i ostaci njenog orgazma. Namjestim glavić na njen ulaz i jednim grubim pokretom se cijelom dužinom zabijem u nju. Osjećaj je tako dobar, da bih mogao do sutra ostati u njoj. Polako ga izvučem do pola, i onda se nabijem tako silovito i snažno da se ona tijelom osloni o krevet. A ja nastavim sve brže i jače da se nabijam, da se pomičemo po krevetu.
Pokušavam da izbacim sliku nje i onog tipa iz glave, da suzbijem bijes, ali mi ne ide. On se još više rasplamsa kad zamislim Lucu i nju zajedno. Šakom sakupim njenu kosu te joj odignem glavu i približim svojom. Ona dahće i izvija se hvatajući me oko vrata dok joj jednom rukom povlačim bradavice.

U rukama neprijatelja 🔚✔ Where stories live. Discover now