|15

23.1K 1.3K 240
                                    

Kıvanç abim Görkem'i bir gol ile son saniyelerde yenebilmişti. O kadar çekişmeli geçmişti ki maç ikisi de birbirine birer gol atmış ardından daha hırslı oynamaya başlamışlardı.

Görkem abime bir gol daha atacağı sırada göz göze geldiğimizde endişeyle başımı olumsuz anlamda sallamıştım ve o anda Görkem derin bir nefes verip topu abime kaptırmıştı.

Ben istedim diye yapmıştı.

Kıvanç abimi yenebilirdi. Uzun zamandır oynamadığı için bir kaç taktiği unutmuştu ama Görkem onu yenmedi ve son saniyelerde gol atmasına izin verdi.

Kıvanç abimin keyfi yerindeydi ve kutsal cumartesi gecemize Görkem'i de katmışlardı.

Kutsal cumartesi gecemizin vazgeçilmezi olan deri kıyafetlerimizi giymiştik ve Görkem de bize ayak uydursun diye Ali abim ona kendi kıyafetlerinden vermişti vücut kalıpları birbirlerine yakındı. Görkem'de boks yaptığı için Ali abim kadar kaslıymış anladığım kadarıyla.

Ben ise dizimin yarım karış üstünde deri eteğim siyah boğazlı kazağım deri ceketim ve açık bıraktığım saçlarımla onlara yeterince ayak uyduruyordum.

Eteğime kısa bir bakış atsalarda altı tane abimin tam ortalarında olacağım için laf etmiyorlardı. Etselerdi carlardım. Kendimi koruyabildiğimi biliyorlardı.

Heyecanla Enes abime döndüm. "Bugün nereye gidiyoruz bakalım?"

"Caner bu cumartesiyi gece klübünde geçirmek istedi." Gülümseyerek başımı salladım. Her hafta başka birimiz seçerdi cumartesiyi nerede geçireceğimizi. Geçen hafta ben lunapark'ı seçmiştim.

Her ne kadar hoşlarına gitmesede asla belli etmezlerdi. Kural vardı ve hevesimizi kırmamak için asla hoşnutsuz davranmazlardı.

En yakınımda olan Akın'ın beline sarılıp yürümeye başladığımda kollarıyla omuzlarımı sarmalamıştı. Caner, Cenk, Enes ve Ali abimden aynı anda "Ama kıskanırım ben!" sesleri yükseldiğinde Akın onlara dil çıkarıp ayrılmama izin vermeyerek daha sıkı sarılmıştı. Gülerek Kıvanç abime baktığımda göz kırpıp o da bu hallerine güldü ve Görkemle beraber yürümeye devam etti.

Sonunda bahsettikleri gece klübüne geldiğimizde Caner abimin buranın müptelası olduğunu belli eder gibi barmen kıza göz kırptığında gözlerimi kısarak ona baktım.

Akın etrafa bakınmaya başladığında anın büyüsüne kapılmasına izin verip Caner abime sinsice sırıtarak yaklaşmaya başladım. Akın'a yaptığım gibi beline sarıldığımda kızla bakıştığı için bir an şaşırsada yanağımdan makas alıp locaya yürümeye devam etti.

Kız fena bozulmuştu. Oh olsun sana.

Locaya geçtiğimizde Görkem ortalıkda görünmüyordu. Kıvanç abim beni Canerden ayırıp kendi kollarını sardığında kıskanç haline güldüm. Cenk abim elinde içeceklerle geldikden sonra meyve suyu olduğunu düşündüğüm bir içeceği bana uzattı.

Tam içeceğimden büyük bir yudum aldığım sırada Kıvanç abimin "Söyle bakalım bizden ne saklıyorsun?" demesiyle içeceği püskürtmem bir oldu.

Cenk abim bunu yapacağımı biliyormuş gibi peçete uzattığında yutkunup ağzımı temizledim. Akın, Ali ve Enes abim de locaya girdiklerinde hepsi bir şey sakladığımın farkındaymış gibi duruyorlardı. Derin bir nefes verdim.

Zurnanın zart dediği yerdeydim.

"Biri mesaj atıyor." dedim bir anda.

Akın kaşlarını çattı. "Aybars mı?" Şokla gözlerimi irileştirdim. "Ne? Seni takip etmeye başlamıştı." diye açıkladığında of'ladım.

"Engelledim ben onu." diye açıkladığımda Ali abim "O zaman mesaj atan başka biri var, kim?"

Omuzlarımı indirip kaldırdım. "Ben de bilmiyorum."

Hepsi birden kaşlarını çattığında Caner sinirle beklenen soruyu sormuştu. "Seni taciz mi ediyor or-" Enes abim öksürük sesi çıkararak onu küfürden son anda döndürdü. "Anneye dokunan şeyler söylemiyoruz." diyerek uyardığında Caner abim "İbne." diyerek sözünü bitirdi ama hepsi sinirlenmişti.

Tam cevap vereceğim sırada Kıvanç abim "Bak Pamuk, seni kendini koruyabilen bir birey olarak yetiştirdik. Bilinçlisin evet ama öyle bir şey varsa bize en başında söylemeliydin ki si-"

"Hayır!" diye çıkıştım bir anda. "Taciz falan yok ortada. Beni seviyormuş, arada bir sırama poaça ve vişne suyu bırakıyor."

"Karşına çıkamayacak kadar yüzsüz ama değil mi?" dediğinde Ali abim, Cenk abim onu destekler gibi başını salladı.

"Biraz yüreği olsaydı, saçma sapan isimsiz hesaplardan da yazmazdı." sinirle Caner abim çıkıştığında Akın ona katıldığını belli ederek. "Yüreksiz pezevenk." demişti.

"Aklı olsa yazmazdı." diye Kıvanç abim noktayı koyduğunda Enes abim. "Piç." diye mırıldanmıştı.

Caner abim bir anda "Ulan ya seni ayartmaya çalışıyorsa kodumun ibnesi?! Tabii buldu mis gibi kızı-" diye çıkıştığında Görkem'in locaya girmesiyle sustu. Benimle ilgili bir şeye dahil olsun istemiyor gibiydi.

Caner abim yanıma yaklaşıp sıkıca bana sarıldığında kulağıma doğru birazda müziği bastırarak fısıldadı. "Her ne olursa olsun yanındayım. Yanındayız."

Gülümsediğimde biraz olsun rahatlasa da o çocuğun bana mesaj atmaya devam ettiğini öğrendiğinde ve kim olduğunu bulduğunda kötü şeyler olacak gibiydi.

İçim sıkıntıyla kasıldığında "Ben bir lavaboya gideyim." diyerek yanlarından kalktım. Giderken telefonumu da elime almıştım.

karsimbibak: Benim yüzümden başın dertte.

karsimbibak: Üzgünüm ama senden vazgeçmeyeceğim.

karsimbibak: Dayak yiyecek olsamda umrumda değil.

karsimbibak: Sanırım beni bulana kadar kudurmaları gerekecek.

karsimbibak: Üzgünüm güzellik.

haninerdecikolata: Sen kafayı sıyırmışsın.

karsimbibak: Burada benim ne kadar yürekli ve aşkına düşkün biri olduğumdan bahsedip beni yüceltmeliydin.

haninerdecikolata: Avcunu yalarsın.

haninerdecikolata: Hem sen kaşındın. Dayak yemen beni pek bağlamaz.

karsimbibak: Cidden bu kadar mı umrunda değilim?

haninerdecikolata: Değilsin.1

Sıkıntıyla alnımı kaşıdım. Lavabodaki aynadan kendime baktım. Sanırım umrumdaydı ama bunu ona söyleyecek değildim. O beni umursuyordu ve ben de dayak yemesini istemiyordum.

"Ve duygularımın daha ileri gitmesini istemiyorum." diye fısıldadım aynadaki yansıma karşı. Derin bir nefes verdiğim sırada kapının sert bir şekilde kapanmasıyla oraya baktım.

Biri beni mi izlemişti?

karsimbibak: Sana neden inanmadım acaba Pamuk prenses?

haninerdecikolata: BENİ Mİ İZLEDİN?

karsimbibak: Belki ;)

karsimbibak: Hem bu kadar sıkma canını be güzelim.

karsimbibak: En başında dayak yemeyi göze almıştım zaten.

karsimbibak: Biz de geri vites yok, gerekirse ileriden U dönüşü yaparız.

karsimbibak: Şimdi abilerinin yanına git ve gülümse.

karsimbibak: Sana gülümsemek çok yakışıyor.

karsimbibak: Ama çok gülme kıskanıyorum.

haninerdecikolata: Senden nefret ediyorum.

karsimbibak: Ben de seni seviyorum.

Pamuk Ama Prenses Değil (#Wattys2020)Where stories live. Discover now