Първият и път

218 13 6
                                    

Тялото и е толкова красиво. Не го бях виждал така. Бях си отворил устата без да разбера. Затворих уста и притаих дъх. Отидох до нея, погледнах я в очите, целунах я по врата и с целувки стигнах до зърната и. Засмуках едното, а тя изскимтя умолително. Сложих ръце на дупето и, като продължих да ближа зърната и, докато не станаха светло лилави и свити, а тя мокра отдолу. Започнах да я целувам дълго с език. Спрях за момент.
-Да отидем в моята стая?
-Разбира се.
Отидохме в стаята ми, като веднага щом влязохме я блъснах на голямото легло и започнах да махам блузата си. Махнах и колана и отидох при нея. Целунах я с език за кратко и спрях. Погледа и молеше за още мъничко. Захапах ухото и, а тя изстена силно като ме хвана за пакета през дънките като бе намерила главичката и я търкаше. Аз изпъшках тихо до ухото и, след това съблякох дънките и бельото си. Тя ме бутна да легна и аз го направих. Хвана малкия ми приятел с ръка и започна да движи ръката си нагоре-надолу като ме караше да полудявам и да се навдигам. Докосна го до устните си, а аз изпъшках още по-силно. Тогава тя го лапна, като правеше кръговидни движения с езика си. Продължи с това определен период от време. А аз щях да свърша.
-Ще свърша.
-Давай.-усмихна се и ме примоли да го направя в устата и. Аз не издържах и бяла лепкава течност заля гърлото и, а тя я глътна. Аз въздишах неутешимо, а на нея и харесваше. Беше мой ред. Сложих я да легне на леглото и с целувки бавно пристъпвах към вулвата и. Стигнах до там и целунах клитора и. Тя изскимтя, а в този момент усети как пръста ми навлиза в нея. Ах колко е мокра. Облизах клитора и като леко го засмуках, а тя изпъшка още по-неудържимо. Вкарах и втори пръст и започнах да забързвам леко движението с език. Продължих действието си и дойде и нейния момент. Вече бягаше от устата ми, но не можеше. Оргазъм със силата на турнадо се спусна в тялото и, като тя започна да трепери и да се тръска силно. Легнах върху нея като я целунах страстно и охапах устната и, като потече капка кръв. Потърках пениса си в клитора и, а след това го ударих леко там. На нея и хареса и аз го вкарах леко във вагината и. Бях малко след вход, но не влязох целия. Бях толкова твърд. Напъхах го целия в силен тласък, а тя изскимтя от удоволствие. Пениса ми имаше нюанс на червеното, заради разкъсаната и ципа, но кой ли мислеше за това. Забързвахме движението и тя започна да се мърда в синхрон с моето тяло. В този момент ме обля студена вълна.
-Ще свърша скоро.
-И аз, давай моля те. Задръж го малко.
Продължих като го задържах колкото можех, а тя получи оргазма си. Също толкова силен колкото първия. Аз бях готов да свърша, а тя отвори уста след което навлязох в устата и и с един тласък свърших в гърлото и.
Легнах по гръб до нея, като и двамата бяхме много запъхтяни и доволни. Лежахме голи около половин час, когато станахме да се облечем, тъй като баща ми се прибираше скоро. Тя се бе облякла, а аз тъкмо си закопчавах ризата, когато входната врата се отвори. Не след дълго баща ми влезе в стаята ми като първо почука. Тъкмо закопчах последното си копче и той влезе.
-Здравей, синко!-каза той видимо щастлив.
-Здравей тате.-отвърнах.
-Майка ти щеше да се гордее, че си с толкова красиво момиче.
Дааа тук дойде нещо което не знаете. Майка ми почина, когато бях на 6. Беше много красива. Дълга, права, руса коса и сини очи. С перфектно изваяно тяло и леко показани стомашни мускули. Женствен характер, който допълваше перфектната фигура по един страхотен начин. Да.. Познахте... Досущ като Ванеса. Плаках много дълго време и се чувствах зле след като мама почина. От там нататък знаех, че аз ще бъда лошият, но и добрият. Добър само за една, а лош за всички други.
-Така е. Най-красивото момиче е.-направих комплимент, а тя се изчерви.
-Оставям ви, деца.-каза и затвори вратата.
Денят мина по план вечерта гледахме филм и ядохме пуканки. Денят беше просто мечта. В този ден аз осъзнах, че това момиче ще бъде мое за цял живот, че няма да я пусна. Разбрах че я обичам повече от себе си. Както и че ще я защитавам каквото и да ми коства. Само като си помислех как някой друг я докосва ми се плачеше. Тя бе моето всичко. Не, не като днешните клишета. Тя наистина беше моето всичко. Исках да я направя щастлива както никоя до сега. Исках да и дам всичко. Да имаме дете и да го отгледаме заедно. Не бих позволил нищо да и се случи. Докато мислех по време на филма се сетих, че следващата седмица имам среща с Антон, който трябва да е продал стоката.
На следващата седмица.....

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now