Страхотно секс преживяване и тежък разговор

99 4 7
                                    

Притиснах я до стената и я целунах страстно, а тя навдигна блузата ми. Спряхме за миг, за да сложа картата и да пусна тока в стаята. Върнах се в целувката и сложих ръце на бедрото и, а другата ми ръка беше на тила и. Прокарах ръка нагоре по бедрото и и стиснах сочното и дупе, докато езиците ни се преплитаха в страстната целувка, а другата си ръка прокарах по врата и. Усетих как настръхна и след няколко секунди го направих пак. Махнах блузата си и тя прокара ръка по добре оформените ми мускули, а след това заби нокти в гърба ми. Махнах роклята и и тя остана по черното си дантелено бельо. Продължихме целувката, а тя постави ръка на пениса ми. Поигра си с нокти през панталона ми и премахна колана. Разкопчах копчето и  панталоните паднаха, а тя скочи и преплете крака на кръста ми. Допрях я до стената и започнах да се търкам в нея. Изскимтя доволно и преплетохме езици в целувка. Сложих ръце на гърба и и я махнах от стената, като разкопчах сутиена и. Сложих я на леглото и махнах сутиена и, а след това започнах да я целувам по врата. Слязох малко по-надолу и засмуках набъбналото и зърно, а след това я обърнах по корем и започнах да целувам гърба и като усещах как настръхваше. Нежния мъх по гърба и галеше кожата ми, а тя все повече се гърчеше. Стигнах с целувки до кръста и и сложих ръка върху дупето и. Свалих ръката надолу по крака, а след това я върнах към дупето, като вкарах пръсти под бельото и. Стиснах дупето и като продължавах да я целувам и бавно свалях бельото и. Когато беше напълно свалено тя разтвори краката си, а аз поставих пръст върху красивата и вулва. Започнах да мърдам пръста си и да целувам нежни части по бедрата и дупето и. Махнах пръста си и я обърнах по гръб. Продължих с целувките по бедрата, когато тя вече не издържаше вплете пръсти в косата ми и ме навдигна. Погледна ме с умолителен поглед, а аз се усмихнах и целунах вагината и. Усетих вече твърдият и пълен с кръв клитор и поставих език върху него с лек натиск. Усетих пулса и и премахнах езика си. Вкарах пръст в нея и започнах разгъвни движения вътре, а малко по-късно поставих и езика си и започнах нежни движения, като постепенно ги намалявах или увеличавах според виковете и. Не след дълго достигна до върховното удоволствие, като започна да движи краката си рязко и неудържимо. Махнах и своето бельо, като пениса ми вече беше твърд, като скала. Краката и бяха на рамената ми, а аз я хванах под гърба. Вдигнах я и я поставих на стената. По красивият и орган се стече капка удоволствие. Обрах я с пениса си и го вкарах рязко в нея, като тя изкрещя от удоволствие. Бяхме толкова възбудени, че малко количество тласъци бяха достатъчни, за да свърши отново.
-Да!-огласи стаята с красивия си и нежен глас. Поставих я на леглото, а тя все още трепереше. Успокои се за около минута и слезе при пениса ми. Целуна го страстно и го засмука. Опита се да го налапа целия, но не успя и се задави. Продължи да ме възбужда с език, докато вече не издържах. Хванах я за косата и я притиснах към пениса ми, като прозрачната течност заля устата и. Тя преглътна всичко като добро момиче и легна до мен.
-Това беше най-хубавия секс в живота ми.-каза и ме прегърна.
-На мен също. Обичам те.-казах и заспахме прегърнати. Около 5 часа сутринта, когато принципно се будя се събудих от шум коридора. Гласа беше точно на Ванеса. Изчаках да си влезе в стаята и станах от леглото, като гледах да не събудя най-сладкото същество спящо до мен. Облякох се и излязох от стаята, като отидох при Ванеса. Лежеше на леглото, а върху нея беше един от съучениците ни. Точно както си помислихте правеха секс.
-Вън. Гол. После ще си довършите.-наредих, а той се засмя.
-Кой си ти да ми кажеш?-попита, а аз се засмях също. Звъннах на охранителите си да дойдат веднага. За 15 секунди вече бяха тук. Преди да влязат ударих пияния си съученик, който падна настрани в безсъзнание и завих Ванеса, за да не я видят и телохранителите ми.
-Искам го вързан навън в коридора да му видят всички малкото пишле.-наредих, а те го изпълниха и затвориха вратата на стаята.
-Това е края. От тук нататък не ми се мяркай пред очите, за да нямаш проблеми. Аз съм с Малката. Мисля че трябва да знаеш.-казах, а тя кимна и заспа. Извиках гардовете си отново и им наредих да ми вземат багажа и да го оставят пред стаята на Ваня. Пренесоха го, а аз го вкарах вътре. Обърнах се, а тя тъкмо се беше събудила и ме гледаше странно. Отидох при нея и я прегърнах.
-Вече съм само твой, съкровище.-казах и поставих целувка по челото и.
-Значи си и казал?-попита очудено.
-Преди 5 минути. Правеше секс с един от класа. Прекъснах ги и и казах всичко.-разясних и ситуацията.
-Хайде да потичаме, а след това да се изкъпем заедно?-предложи.
-Четеш ми мислите. Точно това исках.-облякохме се и излязохме, като тичахме в гората. Казах на охраната си да остане в хотела. След това се върнахме и се изкъпахме заедно, като постоянно се прегръщахме и целувахме. Никой не мислеше за секс. Любовта беше по-хубава.

Какво мислите? Развоя на събитията харесва ли ви? Следва разговор с Ванеса, а тя как ще го понесе? Ами смута хареса ли ви? Той беше неизбежен, но също така беше и поръчка от __littlemoonchild__, въпреки че и аз исках да пиша смут. Чакам мнения. Днес пуснах цели две глави?!

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now