Предложение за работа

74 4 6
                                    

Минаха няколко дни от рожденния ми ден. Вчера взех книжка за кола. Карах изпитите преди 3 месеца. Мислех си дали да изчакам докато се продаде новата стока и да взема по-хубава или с останалите да взема някоя трошка.. Май ще е първото. Както сте се досетили не ходих на училище, защото беше коледна ваканция. Рожденния ми ден беше на 21 Декември. Днес е бъдни вечер и ще я прекарам в семейна среда. Всичко върви по план в живота ми и съм много радостен.
*Телефона ми звънна*
-Искаш ли да изкараш хубави пари?
-Винаги.
-Човек на Ел Патрон съм чакаме те в клуба.
-До 15 минути съм там.
Бях наблизо и тръгнах веднага натам. Какво ли ще трябва да правя? Интересно ми е да разбера. Докато си мислих стигнах на мястото и влязох вътре. Охраните ми казаха да ходя към офиса на шефа и аз тръгнах натам. Почуках и влязох.
-Ето те..-усмихна се.
-Ето ме..-отвърнах с усмивка.
-Как си? Разбрах, че си имал рожден ден скоро. Честит рожден ден на патерици.
-Мерси. Добре съм, всичко е точно. Живота ми върви точно както искам.-уверих го.
-Имам работа за теб. Нали разбра?
-Да, чакам инструкции.-включиха заглушаващото куфарче.
-Един мой бизнес враг в една област от бизнеса. Внася коли от Германия и ги продава. Нещо започва да навлиза на мои територии и да продава на мои хора. Искам да му разклатим системата. Да му направим един хубав рекет, за да се осъзнае и да ходи да си харчи парите в някоя топла страна. Искам няколко удара по него.
-Какви да са тези удари?-попитах.
-Бомби в колите, които продава. Държи ги на един паркинг в Обеля. Охраняван е, но от едната му страна има гора и може да се избяга лесно. Искам всичките му коли да са трудни за разпознаване. Да загуби няколко милиона.
-А втория удар?
-Трябва да отвлечеш дъщеря му. На 17 години е и е центъра на вниманието от всички. Той прави всичко за нея. Трябва да плати една прилична сума за нея. Ти прецени каква. Искам 50% от сумата. Това е и заплащането ми към теб.
-Колко горе долу пари има този бизнесмен и данни за него и дъщеря му ще ми бъдат нужни. Ако нямате ще ги намеря аз.
-Има над 50млн лв. Казва се Игор Стравински и е от руската мафия. Писна ми от руснаци в София, искам да ги премахна. Живее в Обеля ул.Стръмчишки проход н.20 последния етаж от кооперацията е негов.
-Всичко е разбрано до няколко дена всичко ще е готово.
-Не бързай много да му я връщаш. Задръж и до Нова година. И в новогодишната нощ му я дай на неоживено място, като първо той трябва да ти даде парите.
-Добре, разбрах.-станах и си отидох, като първо се обадих на руснака с оръжията и му поисках среща, която ще се състои пак там.
Отидох там, а той ме чакаше.
-Предлагам ти да работи заедно, като ми казваш дали полицията говори за мен и дали се предприемат действия срещу мен. Предлагам 20хил. лв на месец и 50хил. лв на добре свършена работа през месеца като бонус.
-Колко е опасно положението около теб?
-Не много, скоро ще има едно отвличане и продавам трева.
-30 хил. на месец и 60хил. като бонус. Съгласен?
-Абсолютно. Сега искам малко оръжия. Гранати и снайпер.
-Давам ти ги. За какво са ти?-попита глупаво.
-Аз питам ли те от къде ги внасяш и защо ги продаваш?-отговорих  показвайки, че няма да му кажа.
-Не ме интересува, прав си. Само внимателно да не те видя мъртъв или опандизен.
-Ооо колко сладко.. Притесняваш се за мен-казах иронично, а той ме изгледа тъпо.
-Взимай си оръжията и се махай.-сопна се.
-Обиди ли ми се бе. Карай го по-небрежно.-отговорих му.
-Добре, айде че имам работа.-излязох от склада му и тръгнах с куфар за китара, в който беше снайпера и сак пълен с гранати към изоставената сграда близо до училище. Извиках Антон, Росен и Иван. След дълго пътуване стигнах уговореното място.
-Момчета трябват ми още двама човека, освен вас тримата. Чакам предложения.
-Ще извикам едно момче, но повече не мога, защото не знам никой съгласен да продава трева.-каза Росен.
-Няма да е трева. Ще хвърляме гранати по коли, ще убием двама човека и ще отвлечем едно момиче.
-Леле това няма да е лесно. И аз ще намеря едно момче.-отговори Антон.
-Викайте ги още сега. Чакаме ги, за да видим дали ще са способни да го направят. Хората ще убия аз, защото ще е със снайпер, а само аз имам опит. Все пак може да стане нещо и да се наложи да стреляте. Росене, Антоне носите си пистолетите нали?
-Разбира се.-отговориха и двамата в един глас.
-Искам ви с тях в оговорения час, който ще кажа после на всички.-казах им и зачакахме. Момчетата дойдоха след не дълго чакане.
-Момчета имам предложение за работа. Включва убийства и рекет. Който не желае да участва да си тръгва. Чуете ли какво ще правим и след това да се откажете няма да си тръгнете живи от тук.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now