Край

143 6 7
                                    

Изпълнителният директор на отбора свика пресконференцията, а аз преведох парите на отбора. Стана време да излезем и го направихме.
-Задавайте въпроси един по един. Първо те ще ви кажат нещо.-каза пресаташето на Левски.
-Здравейте. Аз съм новият собственик на отбора. Искаме да ви споделим една прекрасна новина. Тъй като аз поемам финансирането на отбора знаете, че ще има промени. Има притеснение сред феновете. Финансирането ще се промени. Преди половин час преведох 600 милиона лева по сметката на Левски. Ще строим нов стадион с половината, а с другата половина ще купим играчи. Има други важни малки промени. Ще плащаме за автобуси във всяка точка на страната. Искаме да пълним стадиона на всеки един мач, а новия стадион ще бъде факт до края на годината и ще кандидатстваме да се проведе тук финала на Шампионска лига. Сега можете да питате.-казах, а журналистите останаха без думи. Не бяха подготвени за точно това.
-Добре г-н Илиев какви футболисти ще бъдат закупени?-попита един от журналистите.
-Скъпи.-казах и зачаках друг въпрос.
-Колко места се очаква да има новият стадион и къде ще се намира?
-80 хиляди. За мястото не знам. Ще се водят преговори.-отговорих.
-Как ще спазите финансовия феърплей?
-Ще отчетем данък от 60 милиона, който ще дойде също от мен. Отбора има бюджет 600 милиона.-отговорих.
-На кой от сегашните футболисти ще се разчита?
-Това не към мен. Изчакайте селекцията и ще разберете.-отговорих.
-Каква ще е целта пред отбора?
-Шампионска лига. Да я спечелим. В следващите месеци ще давам по средно 20 милиона на месец, за да оправим школите и да издържаме клуба.
-Е колеги това беше всичко от нас. Благодаря.-излязох от стадиона на частния паркинг и тръгнах към клуба си. Пристигнах и влязох вътре. Видях нещо неочаквано.
-Не сте ли на почивка?-попитах.
-Върнахме се.-каза Антон.
-В офиса след мен. Само Антон и Ива.-отидохме в офиса и затворих вратата, като веднага включих заглушаващото устройство.
-Имаме нови попълнения към екипа. Антоне ти имаш нова дясна ръка. Искам да се направят още 8 лаборатории. Трябва да изкарваме средно 2 тона на месец и да продаваме по 200 килограма. Ще зареждаме улиците с наш материал. Който се опълчи идва на ход Ива. Рязане на уши, пръсти, каквото ти дойде. Фермата за трева да продължи да работи, но няма да развиваме повече тревата. Колкото дилъри имаме до сега това е. Толкова. Свикай всички големи мафиоти в държавата да са тук тази вечер. Ако имат планове да отложат. Ще се обсъжда бъдещето. Новия персонал ще дойде всеки момент там има екип за лаборатории. Искам да са разпръснати из цялата страна. Изчезвай. Ива ти не.-казах и изчаках Антон да излезе.
-Кажете шефе.-каза със страх в погледа.
-Имаш нови допълнения към екипа. Освен това имам въпрос.-казах, като се почесах зад главата.
-Питай.-каза, докато си играеше с косата си. Знаех че си ме е харесала, но няма да получи това, което иска за сега.
-Брат ми. Някакви съмнения към него? Знам че си ми вярна.-намигнах и, а тя се усмихна.
-Проведе някакъв разговор на терасата. Чух само, че е поръчката е изпълнена.-каза, а аз се засмях.
-Пусни му хора да го следят.-казах, а тя кимна и излезе. Имах малко работа по документите и докато се усетя Антон дойде и ме викна, защото всички бяха в клуба. Звъннах на Ваня.
-Съкровище облечи се по възможно най-хубавия начин и ела в клуба. Ще ти пратя охраните ми да те вземат. Имаме важна вечер.
-Добре, злато, пращай ги.-затворих и изпратих половината си гардове да я вземат. Не след дълго дойде и аз излязох да я посрещна.
-Имам важна среща ще отидеш на сепарето, където са жените им за малко и после ще се махнем.-казах, а тя кимна, докато слизахме по стълбите. Целунах я и отидох при тях, като и показах сепарето с дамите.
-Здравейте колеги. Събрали сме се тук, за да обсъждаме бъдещето. Както знаете Ел Патрон почина. Той остави бизнеса си на мен и сега вие ще работите за мен. Аз ще ви зареждам с моята стока, а вие ще ми плащате комисионна.-казах, а те се засмяха.
-И защо?-попитаха всички в един глас.
-За да не ви изям.-дойдоха хора от екипа ми за убийства заедно с Ива, като бяха с пистолети в ръце.
-Аз съм съгласен. Харесвам те още от преди. Сигурен съм, че ще сме добри партньори.
-Сега? Какво сте партньори или трупове?-попитах.
-Партньори.-отговориха всички в един глас.
-Приятна вечер. Почерпете се.-Росен беше довел 10 от проститутките ни, а сервитьорката донесе 5 бутилки уиски синьо Джони. Станах и отидох при Ваня.
-Бебчо хайде да ходим към вкъщи. Искам те.-прошепнах и.
-Хайде. И аз много те желая.-засмя се и тръгнахме към вкъщи. Пристигнахме пред дома ни, като тя се качи, а аз спрях до главния си охранител.
-Разпускай всички и ми остави двама пред вратата. Утре обаче искам всички на линия в 9 часа. Имам среща със строителна фирма за стадиона.-наредих, той кимна, а аз тръгнах нагоре по стълбите. Влязох в апартамента и влязох в стаята ни. Ваня беше запалила свещи и ме чакаше легнала на леглото по дантелено боди. Отидох до нея и я целунах страстно, като езиците ни се преплитаха в едно цяло съвършенство. Поставих ръка на бедрото и, а тя изпъшка. Това ме накара да я желая още по-силно. Придвижих ръката си към вагината и. Сложих два пръста върху нежния и клитор и започнах да ги движа сравнително бързо. По време на целувката тя хвана вече оголемения ми пенис и го стисна леко и нежно. Сложи ръце върху колана ми и го махна за секунди, като панталона ми падна на земята. Откъсна се от целувката и целуна главата на адски твърдия ми орган през бельото. Махна и бельото ми и го хвана с две ръце. В ръцете и пениса ми изглеждаше огромен. Това ми харесваше. Започна да движи ръце си бавно, като ги въртеше леко. Вените ми изпъкнаха, като вече започваше да боли от възбуда. Пипна главичката ми с нокти и постави пръст на гемчето ми(казвал съм какво е в предишна глава) и сложи езика си върху него. Намокри го със слюнката си, а след това постави езика си на дупчицата му, като си играеше с гемчето ми. Изпъшках силно, а тя спря. Лапна го и след това си легна. Легнах в краката и и започнах да го целувам нежно, като бавно се придвижвах към вагината и. Стигнах до нея и целунах данталеното бельо като сложих ръце под нея и свалих ципа на секси бодито и. Свалих го и го хвърлих на земята, като хванах едната и гърда и започнах да я мачкам, а с другата ръка пипах вагината и. Вкарах два пръста в нея и поставих езика си върху нежния и орган, като я ближех с едно и също темпо. Тя беше близо до върховния момент, когато спрях. Приближих пениса си до устата и, а тя го лапна, за да го намокри. Извадих го от устата и, а тя се изплю върху него. Вкарах го във вагината и и започнах да правя силни тласъци в нея. След няколко тласъка извадих пениса си и го ударих леко по вулвата и. Вкарах го отново и с още няколко силни тласъка свършихме заедно. Легнах до нея и започнах да пъшкам силно, а тя се засмя, прегърна ме и заспа. Не след дълго направих същото. Станах в 8 часа, направих си кафе и закуска и изчаках да стане 9. Поставих целувка върху челото на Ваня и отворих входната врата. Слязох по стълбите и отворих вратата на входа. Излязох, като до входа бяха всичките ми охранители. Изведнъж се откри огън. Започнаха да стрелят по мен. Извадих пистолета си, стрелнах един път, но за секунди се озовах на земята.

Това беше края на тази история или поне на първата част. Готов съм за втора имам идеите, но това ще го решите вие. Надявам се да успеем да постигнем голямата ми цел, а именно 1000 четения. Много ми хареса цялото това приключение аз живях втори живот в тази книга. Намирах себе си в него и го направих късче от сърцето ми. Благодаря ви за всичко и ще се видим в следващата ми история и евентуално във втора част на тази книга. Разбира се това ще се случи ако имате желание. Чакам мнения за тази глава, както и за цялата книга. Освен това чакам специално мненията на двете ми най-верни читателки __littlemoonchild__ и __peachyvibes__. Благодаря на MiaOswald за страхотната корица. Благодаря на всички за всичко. Очаквайте следващия ми проект.💙💙

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now