Разрешаване на проблеми и подаръци

68 4 10
                                    

След кратък период от време Антон пристигна и аз се качих в колата му. Беше си взел ново Audi A3.
-Карай към МВР болница. Изпрани ли са парите за колата?-попитах.
-Нашите ми я взеха. Няма проблем, нали?-попита.
-Няма проблем.-казах и млъкнах. Стигнахме на 500 метра преди болницата.
-Завий в дясно.-казах, а той го направи и спря до един висок блок. Сложих черни кожени ръкавици, взех снайпера и се качих на тавана на сградата. Нагласих стойката и самия снайпер и зачаках. Имаше около 10 минути, но се надявах да подранят. Пред болницата беше паркиран черен брониран джип, в който нямаше шанс да оцеля целта си. Трябваше да стрелям на 5тте метра дистанция между колата и входа на болницата. За моя радост нямаше вятър и нямах тази грижа. Видях един агент близо до входа и до дойде времето, в което трябваше да притая дъха си и да сведа пулса на сърцето си до минимум. Приближих оптиката, а оцелелия гангстер излезе от болницата, заедно с 3ма агента. 1 опред и по 1 от всяка негова страна. Застрелях агента отпред в главата, като коршума мина през гърдния кош на оживелия след нападението ни. Моментално падна, а аз презаредих снайпера и още един коршум се озова в черепа му. Взех снайпера и събрах гилзите от земята, след което затичах надолу по стълбите. Слязох долу, качих се в колата на Антон и тръгнахме към поле в близост до София. Зарових снайпера и гилзите на различни места, а след това си тръгнахме. Прибрах се вкъщи, а Ванеса тъкмо щеше да спи. Легнах до нея гушнах я и заспахме в тази позиция. На сутринта се събудих и отидох до не малък софийски нощен клуб.
-Шефа вътре ли е?-попитах охраната.
-Вътре е.-отговориха.
-Искам среща с него.-тръгнах към вратата, а те не бутнаха.
-Ще изчакаш да му звъннем.-нареди ми.
-Ако още един път ме докоснеш ще ти начупя всички крайници и ще те оставя жив.-заплаших го, а той се засмя.
-Пробвай се.-навдигнах си якето, за да се види пистолета ми.
-Оръжие хвани го.-каза на други охранител и аз изтичах назад, като извадих пистолета и го насочих към главата на единия, а отстрани изскочи Антон с пистолет, насочен към главата на другия.
-Сега отидете на другия тротоар и се обадете на шефа си. Искам само и единствено разговор.-наредих, а те ме послушаха и двамата с Антон влязохме в мазето на клуба, където имаше кабинет, тоалетни, складови стаи и празни помещения. Влязохме в офиса, който веднага ми грабна окото. Стените бяха в матово черен цвят, а мебелите бяха бели. Имаше бюро, диван и кресло. Отстрани имаше и второ бюро с компютър на него и цял рафт с хубав отлежал алкохол. Седнах на креслото, като той беше седнал на бюрото си, а Антон на дивана му.
-Предлагам милион и половина за клуба ти в кеш.-казах, а той ме изгледа тъпо.
-Да ти приличам на глупак? Минимум двойно.
-Два милиона.-поставих пистолета си на бюрото му, а той посегна за неговия.
-Не се опитвай.-Антон насочи пистолет към главата му, а аз се усмихнах подигравателно.
-Така. Двата милиона ще получиш след 10 минути в едно куфарче.-тръгнах към вратата, като в последния момент спрях.
-И смей някой да разбере за начина, по който сме се договорили. Ще те навестя и този път няма да съм толкова мил.-обърнах се и тръгнах. Не изчаках отговора му, защото знаех че няма да каже нищо. Намерих близък нотариус и отпечатахме договор. Взех двата милиона и заедно с нотариуса влязохме. Поставих куфарчето върху масата, а нотариуса му представи договора, като той веднага подписа. Аз също подписах договора и вече бях горд собственик на клуб Exos. Веднага след това намерих строителна фирма и разрешение от общината, като подписах договор за разширяване и оборудване на клуба с най-хубавите мебели и начин на строене на самата сграда. Празните помещения също трябваше да се ремонтират, като станат една голяма стая за сбирки с момчетата. Всички мебели от клуба без мазето трябваше да се продадат и да се обзаведе с възможно най-новите и красиви мебели, за което платих на дизайнер. За всичко това платих 2 милиона и още 50хил. лв за най-добрия декоратор в Европа. Всичко трябваше да е готово за месец без изобщо да ме занимават с клуба. Излязох от строителната фирма, като веднага след това отидох да си търся коли. Купих си 2 джипа Mercedes G-class и 1 rolls royce phantom. Намерих и подходящ подарък за Ванеса. Освен тези неща имах още работа за вършене. Срещнах се със собственика на средно голяма верига супермаркети, като ги купих всичките за 4 милиона. На тях за сега няма какво да им се прави. Нямам и възможността върнах се вкъщи и дадох на Ванеса подарък опакован само в опаковачна хартия.
-Долу ще го отвориш. Вземи тази превръзка и си я сложи на очите. Аз ще те напътствам.-казах и, а тя тръгна. Опътих я, за да успее да слезе до долу, а там бяха колите ми, а отстрани нейната. Свали превръзката, а пред нея блесна мечтата и.

Как е? Харесва ли ви? Каква ще и е изненадата? Малко безинтересен епизод, но това е няма как. Трябва да има и такива. Освен това пък и съм на даскало.. Стига съм плямпал. Чакам мнения❤

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now