Важно решение с Ваня и среща с Ел Патрон

72 3 7
                                    

Събудих се към 7:30. Лежах и мислих. Сетих се, че снощи наистина свърших в нея. Станах и отидох до аптеката, като купих хапче за след това. Върнах се и легнах отново до нея, като я побутнах леко, за да се събуди. Тя се обърна по възможно най-сладкия начин. Реших да не я будя, но тя отвори очи.
-Какво се е случило? Как стигнах до тук? Не бях ли в офиса ти?-задаваше въпроси като калашник, а аз се засмях.
-Правихме секс и получи няколко оргазма, а след това заспа. Пренесох те до тук, окъпах те във ваната и те сложих да спиш.
-Спомням си всичко до когато съм заспала. Много ми хареса снощи.-каза и ме прегърна.
-Аз обаче свърших в теб.-казах и зачаках отговор.
-Сега какво ще правим?-попита.
-Ами купих Ескапел, но твое е решението. Аз те обичам и искам да бъда с теб, така че дори искам да имаме дете.-казах и я погледнах, а тя издаваше страх и неспокойствие.
-В договора ми за музикалната компания има клауза, че не мога да забременявам. Има сериозна неустойка и ще ме изгонят.-каза уплашено.
-Неустойката е най-малкия проблем. Това че ще те изгонят също. Аз ще ти плащам клипове, реклами и всичко, което поискаш. Не се притеснявай за това. Реагирай импулсивно.-казах и зачаках отговора и.
-Аз съм съгласна. Сега ти кажи твоето мнение.-попита, а аз се замислих.
-Скоро ще имам проблеми, но те няма да те засегнат, обещавам. Ще имаш постоянна охрана от трима човека за около седмица или две. Това няма да е проблем за бебето, така че решението е твое. Аз го искам и нямам търпение да се случи.-казах, а тя ме гушна и целуна.
-Решено е. Задържаме го.-каза и ме целуна. Дръпна ме върху нея и го направихме отново, като пак свърших в нея. След като свършихме и двамата се изкъпахме заедно. Излязох навън, защото имах работа и отидох до ателието, от което купих пръстена на Ванеса и върнах нейния. Купих нов, много по хубав от предишния с голям диамант. Хвърлих 200 хиляди, но си заслужаваха за моята скъпа красавица. Планирах да отидем на почивка и там да и предложа. Телефона ми позвъня. Беше Ел Патрон.
-Иво ще дойда след час в клуба ти да пием по кафе.
-Добре, чакам те там.-затворих му, запалих мощната си кола и тръгнах към срещата. Подраних с отиването там, за това си поръчах закуска. Закусих и дойде време за срещата. Ел Патрон дойде и беше само с един охранител. Учудих се, защото принципно ходи с много повече. Седна при мен и каза на сервитьорката, че не иска нищо.
-Ще влизам в болницата. Ти ще командваш бизнеса ми и ако има проблем ти го решаваш не ми звъни. След като ми направят операцията ще остана да си почина там.
-Къде е това? Да отида и аз на почивка там след като се върнеш.-засмях се.
-Тайланд. Ето ти ключовете от всичко. В Левски има нужда от финансиране, пренасочи 1 милион към клуба. Има да се направи една доставка на 300 килограма кокаин към Италия. С това ще се оправи дясната ми ръка, но ако има проблем ще ти звънне. Нали имаш хора навсякъде?-попита.
-Ще се оправя, не се притеснявай.-казах и той ме погледна в очите.
-Написах си наследството. Трябваше. Операцията ще е тежка. Ти ще вземеш незаконния ми бизнес и Левски, а жена ми два клуба и всичките ми къщи и вили.-каза и, докато ме гледаше в очите.
-Всичко ще бъде наред. Не се притеснявай.-казах, а той се засмя.
-Не се притеснявам за себе си. Ако се случи нещо с мен.. Моля те грижи се за жена ми и детето ми. Закриляй ги.-погледна ме жално.
-Обещавам ти.-обещах и извикахме сервитьорката за по едно кафе. След като го изпихме той си тръгна, а аз извиках брат ми в клуба. Той дойде много бързо и отидохме в офиса ми. Пуснах заглушителното устройство, а той ме гледаше въпросително.
-Изкарват ли ти се големи пари?-попитах, а той още повече се зачуди.
-Винаги. Колко много и как?-попита.
-5 милиона ще получиш и трябва да пътуваш до Тайланд, да влезеш в една болница дегизиран и да се облечеш като доктор. След като направиш всичко това отиваш в стая, която човека ми, който ще е с теб ще ти каже и да сложиш съдържанието на една ампула в системата.-казах, а той се зарадва.
-Значи вече ми имаш доверие?-попита радостен.
-По този начин ще ти имам доверие. Искам само да го изпълниш. Можеш да си ходиш и да стегнеш багаж за два дена. Човека ми ще ти се обади.-казах, а той тръгна към вратата.
-Да ти дам номера си?-попита.
-Няма нужда знам го, а и вече съм проверил с кого и какво говориш.-показах му с жест да се маха.
Станах и тръгнах към стаята, в която казах на Антон да ме чака. Влязох вътре без да мисля и какво да видя..

Чакам мнения. Какво е видял? Дали ще успее да завземе бизнеса на Ел Патрон? Ако досега е нямал проблеми с полицията дали вече няма да започне да има?

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now