Подготовка и Секс

90 6 6
                                    

Пристигнах в сградата, а момчетата вече бяха там.
-Момчета стана опасно. Има мъртъв охранител. Гледахте ли новините?-попитах.
-Гледахме.-казаха всички в един глас.
-Прекратяваме ли втората част?-попита Антон.
-За сега не. Никой не ни свързва, защото никой не ни знае. Ще стане лошо обаче, ако свържат този, който ми даде поръчката за това нещо. Надявам се да не се събудим ние мъртви.
-Добре.. Тогава действаме по план?-попита Виктор.
-Точно така, ако има новости ще ви кажа. Сега имам работа. Чао за сега.-отговорих и си тръгнах. Отидох пред сградата на руснака и зачаках. След дълго чакане дъщеря му излезе, като нейна приятелка я чакаше близо до входа. Успях да чуя "21:30 тук". Явно имаше парти? Не знам, но това ще ми е от полза. Не напразно стоях 4 часа, чакайки като глупак тук. Трябваше да организирам нещата. Намерих сграда, в която да проникна лесно наблизо и да поставя снайпера. Момичето беше излязло с 2ма охранителя. По всичко изглеждаше, че и тогава ще са двама. Аз можех да застрелям единия. Другия щеше да е работа на някой от момчетата. Важно беше всичко да се случи бързо и без никой да разбере. За това бях на тавана на изоставена къща, за да може когато трябва да се махна от там да го направя бързо. Плана беше да скоча върху много послана изсъхнала трева, направо долу. Пробвах един път и не заболя чак толкова много. Оставих снайперана тавана на къщата и излязох. Мястото беше не много оживено, но с достатъчно хора, за да стане някой проблем. Наблизо до сградата, където живееше момичето имаше Т-образно кръстовище. Там мислех да бъде удара. Ами ако ги взимат с кола? Там щяха да стоят момчетата, а когато излезе да я атакуват. Почти всичко беше готово. Отскочих до един Sex Shop наблизо, а от него взех маски за операцията. Точно 5. Никой не трябваше да ги сваля по време на цялото събитие. Имаше още нещо за вършене обаче. Трябваше да намеря къща в село близо до София под наем. Отворих интернет и започнах да търся. Намерих една в село Кокаляне. Веднага се обадих на собствениците, запалих колата и отидох. Беше без други къщи наоколо, накрая на селото. Точно каквато търсех. Този път имах късмет. Поискаха ми 750лв. за първоначални 3 вноски. Дадох ги, защото нямаше как да им кажа, че ще се откажа след няколко дена. Всичко беше подготвено. Звъннах на Антон и му казах да каже на останалите утре в 20:00. Прибрах се, а татко не беше вкъщи. Ванеса ме чакаше. И то как? Тъкмо се беше окъпала и излизаше по халат от банята, когато я видях и тя дойде до мен.
-Прави ли ти се каквото и на мен? Отдавна не сме..-прошепна ми на ухото. Целунах я по врата и я бутнах към стената. Това си беше отговор с действия. Развързах връзките на халата и горещото и зачервено тяло на страхотната Ванеса блесна пред очите ми. Целунах я за кратко и преминах към врата и като го облизах по цялата дължина. Отново я целунах, а след това захапах ухото и.
-Много ме възбуди.-прошепнах в ухото и, когато ме хвана за пакета. Стисна го леко и го пусна. Слизах надолу по тялото и, като не отделях горната си устна от нежната и кожа. Засмуках едното и зърно и след това го захапах леко. Тя изпъшка от удоволствие и без да иска се пипна долу. Беше се обръснала, но имаше интимна прическа тип вертикална черта. Това ме възбуди допълнително и засмукох зърното и още по-силно. Целунах корема и, а след това поставих целувка и върху нежно окосмената част под корема и. Изправих се и я вдигнах, като я занесох в кухнята. Сложих я да седна върху бар плота и махнах тениската си. Облизах леко вулвата и с върха на езика си, а тя потрепери. Имах намерение много да я възбудя. След това започнах да целувам вътрешните части на крака и, а тя едва издържаше да не хване главата ми и да я постави на исканото от нея място. Минах дължината на крака и с целувки и се качих пак нагоре. Поставих страстна целувка върху клитора и, като леко го засмуках. Стече се капка от възбуда по дупето и, а аз я обрах с пръсти и облизах пръста си като и бръкнах в дупето със същия пръст. Тя изпъшка, а аз го извадих и поставих 2 пръста във вагината и. Започнах да ги движа бързо, възбуждайки G точката и. Вкарах и трети пръст и започнах да я ближа. Беше готова да свърши, когато спрях. Погледна ме умолително, като едва не заплака, а аз разкопчах дънките си и пулсиращия ми пенис изкочи от боксерките ми. Дори нямах време да ги махна, а веднага си вкарах атрибута във влагалището и. Тя изкрещя и силно, а след 2-3 тласъка в нея изкрещя още по-силно. Тя свърши, но аз не бях и продължих. Вдигнах я и гътнах повечето неща на плота с нея. Нагласих я на пениса си и го вкарах в нея. С още няколко бързи тласъка и аз бях готов да свърша. Поставих я на земята, а тя застана на колене. Засмука почервенелите ми и оголемени топки, а след това ги облиза. Налапа целия ми пенис и  започна да прави бързи движения помагайки си с език. Хванах главата и и се забих в нея като облях гърлото и. Отидохме да се изкъпем и си легнахме рано, защото бяхме много изтощени.

Хареса ли ви тази глава? Еротиката как е ? Дали ще успеят с отвличането в следващата глава ? Ами полицайте какво мислят по въпроса? Ще си имат ли проблеми с полицията? Ами Ел Патрон? Какво мисли той за вдигнатия шум? Дали го искаше? Чакам мнения.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now