Неочаквана среща с роднина

51 4 6
                                    

Отидох и седнах при тях, а Ваня си идваше с мен.
-Какво искаш? Защо си тук? Напусна ни преди 3 години. Уж отиде до магазина, нали?-попитах.
-Почакай малко нека ти разкажа. Моля те.-помоли.
-Няма какво да ми разказваш. Не ми се слушат оправдания.-станах и си отидох в кабинета, а Ваня ме последва, разбира се. Седнах на дивана, а тя седна в мен и ме погледна в очите.
-Не, не ме гледай така не искам да му слушам оправданията.-казах, докато я гледам.
-Дай му шанс, моля те. Заради мен.-помоли ме и ме погледна със сладко личице.
-Не мога да ти откажа. Нека постоим първо малко да те нагушкам, защото от два часа не съм те докосвал. Моля.-помолих я, а тя се усмихна. Гушкахме се и се целувахме за около 15 минути и на вратата ми се почука.
-Да?-Антон влезе.
-Каза че ще чака пред вратата, докато не проведе разговор с теб. Ще говориш ли с него или да го махна насила от там?-каза, а Ваня се пробва да се дръпна от мен, а аз я гушнах по-силно и я целунах по врата.
-Доведи го.-Антон излезе от стаята.
-Стига си ме целувал по врата да не трябва брат ти да почака един час.-каза и се засмя.
-Не ми пука за него. Предпочитам да си прекарам това време с теб, но ти пожела да говоря с него.-погледнах я въпросително.
-Точно така.-погледна ме и се усмихна, а аз стиснах дупето и, а в този момент Антон почука.
-Влез.-казах отегчено, а Ваня се засмя с глас.
-Може ли да говорим насаме?-попита.
-Не! Ваня е част от семейството. Антоне изчакай малко.
-Добре отивам при Ива.-каза и тръгна към вратата на кабинета ми?
-Момичето от онзи ден. Сещаш ли се преди отварянето на клуба? Станахме приятели.-излезе от кабинета и затвори вратата.
-Слушам те.-казах и погледнах към Ваня, а тя се усмихна и ми намигна.
-Нека започна от началото. Започнах да се занимавам с един престъпник. Даваше ми пакети с кокаин, които трябваше да продавам. Продавах, но влязох в чужда територия и ме пребиха и взеха стоката. Човека, за който работих ми каза, че трябва да се издължа и ме прати в друга държава. Спрях контакта с вас, защото нямах друг вариант. Той не ми остави избор. Няма да ти кажа какво съм правил там, защото са извращения от които ме е срам. Освен това майка ни е жива. Просто е наркоманка от както си малък и скъса контакта с теб и тате, за да не ни тормози.  Съжалявам за всичко. Вече съм чист от наркотиците и скъсах контакта с човека. Щеше да ме убива, но ме пусна. Не знам как. Сега нямам нищо и никой. Само ти.  Нуждая се от работа. Моля те.
-Информацията ми идва в повече. Говори с татко и спи при него. Аз ще си взема багажа и отивам в някой хотел. Ще ти дам работа. Кажи каква работа искаш.-попитах.
-Дочух че имаш развит бизнес, освен това че звеното не е клуба е друга престъпна организация.-каза, а аз включих заглушаващото устройство.
-Ако искаш такава работа говори с Антон. Ръководна позиция няма да получиш за сега. Искам да ти имам доверие, а ти нямам такова. Ако не искаш този вид работа имам супермаркет и клуб можеш да си избереш какво да работиш, но пак без ръководни позиции за сега. Чао. Имам работа.-отворих шкафа на бюрото си и му хвърлих пачка с 10 хиляди лева. Той стана и отиде до вратата, като отново ме погледна.
-Благодаря ти, братле. Бих реагирал по същия начин. Надявам се да ми простиш.-сълза се стече по бузата му и хвана бравата.
-Изчакай.-отидох и го прегърнах.
-Ще ми простиш ли?
-Всичко е простено. Остана да ми се докажеш и да ти имам доверие. Отиди да говориш с Антон, а аз отивам до вкъщи.-излязохме навън с Ваня и се качихме в колата. Бяхме на две пресечки от вкъщи.
-Аз пък имам предложение. Защо не дойдеш вкъщи?-предложи и ме погледна с усмивка, показваща пълна любов.
-Сигурна ли си?-попитах.
-Напълно скъпи.-каза и се усмихна.
-Аз пък знам един страхотен и огромен мезонет, който ще купя до няколко дена. Схващаш ли накъде бия?-попитах.
-Май схващам. Съгласна съм.-засмя се и сложи ръка на бедрото ми, а аз я хванах и целунах. Отидох до вкъщи и събрах багажа си. Нанесох се у тях и гледахме един филм. През цялото време се гушкахме и целувахме. Тръгнахме към клуба, защото исках да съм там точно тази вечер. Влязохме като посрещането беше с големи овации, тъй като и двамата бяхме известни и по този начин за първи хората разбраха, че сме заедно. Влязохме вътре и какво да видя Антон с момиче под ръка. И то кое момиче..

Можете ли да предположите кое е момичето? Ами брат му дали е добър човек или е с лоши намерения? Чакам мнения. Пускам още една по повод 500 четения. Обичам ви💙💙

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon