Невероятен секс

88 5 6
                                    

Ива.. Ива беше с Антон. Те стояха прави до сепарето си, а ние отидохме при тях.
-Здравейте.-целунах ръката на дамата, а Антон стоя като пън и не докосна Ваня, защото го беше страх от мен.
-Здравей.-отговори и ме погледна въпросително.
-Ива, съжалявам, но може ли да ти го отнема за малко?-попитах учтиво.
-Разбира се.-отговори, а аз го привиках с поглед към кабинета ми. Влязохме вътре и аз застанах срещу него, като заредих оръжието си, за да го сплаша.
-Значи такава е играта. Да спим с колегите?-попитах, а той беше готов да ревне.
-Шефе кажи и се разделям с нея. Живота ми е по-важен. Майка ми е болна.-каза, а аз се засмях и той погледна настрани отегчено.
-Задник!-удари ме по рамото. А аз седнах на удобния си стол.
-Помниш ли споразумението ни с руснаците?-попитах.
-Помня.-отговори.
-Трябва да го направим скоро. Имам идея, но ще трябва да се подготвя. Сега нека отиваме и да не оставяме дамите да чакат.-казах и излязохме, като заключих офиса си. След като отидохме при тях извиках Ваня в офиса и поръчах бутилка синьо Джони. Влязохме с офиса ми и седнахме на дивана.
-Навън е пълно с хора, а вие нямате певица за днес. Единствено с DJ сте. Защо съм тук, като мога да съм на сцената?-попита.
-Не ми пука какво се случва отвън. Това ми е един шибан допълнителен доход. Искам да съм с теб.-казах, а тя ме погледна странно.
-Колко мило. Не вярвах да предпочетеш да си с мен.-целунах я страстно и тя седна върху мен. Беше облечена ослепително с къса червена рокля с V образно деколте. Бях много против това, защото мразя да я заглеждат и си я искам само за мен, но тя ми каза че не може да е с друго. Аз бях с отвърдения от мен стил. Костюм и елече, като бях със скъпите си аксесоари. Часовника и ланеца бяха неизменна част от облеклото ми. Докато се целувахме на вратата се почука. Бях изключил факта, че ни носят бутилката. След като отново ни оставиха на саме сипах в двете чаши по едно малко.
-На екс?-попита ме и намигна.
-Хайде.-погледнах я и се засмях, а след това навдигнахме чашите си и го изпихме. Сипах по още едно, но този път не го изпихме по този начин. Тя навдигна чашата, но не глътна 40 градусовата течност, а ме целуна и я прехвърли в моята уста, като аз я глътнах и продължих целувката с огромна страст. Бях готов да направя всичко за малко от този великолепен секс от онази вечер. Продължих с целувки по врата и, а тя настръхна. Вече си представях как го правим и усещах как все повече и повече панталона ми се оплътнява. Сложих ръка върху бедрото и и навдигнах красивата рокля, като се откри една прекрасна гледка.
-Но какво по дяволите?-попитах, а тя ме погледна.
-Не ти ли харесва?-попита и направи тъжна физиономия.
-Харесва ми, скъпа, но така искам да те виждам само аз повече недей да излизаш без бельо. Моля те.-помолих я.
-Ама че си старомоден.-каза и извъртя поглед.
-Бебчо не съм старомоден просто адски много те обичам и не искам други да виждат това място повече. -казах и я пипнах там.
-Мм повече ми харесва да правиш това и да не говориш.-изпъшка леко, а аз продължих да си играя с нежния и орган. Пипнах клитора и с върха на пръста си и започнах бавно да го мърдам, а тя пъшкаше все по силно. Започваше да и харесва все повече, а аз спрях. Погледна ме с умолителен поглед, но аз не склоних пред сладките и зеленикави очи. Навдигнах роклята и и я изхлузих от красивото и тяло. Вдигнах я от дивана и я сложих върху бюрото си. Махнах сакото и ризата си и големите ми мускули излязоха на яве. Тя сложи ръце на рамената ми и ги спусна по силните ми ръце. Дланта и беше толкова нежна, че само при допир ме караше да полудявам. Тя беше наркотик. Единствения към който бях пристрастен. Започнах да целувам нежната кожа по корема и, но вече не се сдържах. Исках да вкуся частта и малко по-надолу. Започнах да слизам надолу, а тя побутна главата ми, като посочи мястото, защото вече не издържаше. Целунах вулвата и и започнах да я ближа. Правех кръговидни движение, като малко по-малко забързвах движенията. Тя беше готова да свърши, но аз не и позволих. Дръпнах главата си и изчаках десетина секунди, като направих същото нещо още няколко пъти. Исках просто да експериментирам дали ще получи по-добър оргазъм. След тези няколко пъти набързо махнах панталона си и бельото, а след това го пъхнах в нея. Бях твърд като скала и усещах как вагината и обгръща пениса ми. Целувах я, докато набутвах пениса си вътре. След още няколко силни тласъка тя започна да пъшка много силно. Продължих със същата скорост и усетих как пениса ми се мокри и излиза от вагината и. Не определено не се беше напишкала. Това беше един от онези силни оргазми. Краката и трепереха, но аз пак го вкарах и продължих със същата скорост и отново течност изтласка пениса ми. Направих това нещо още няколко пъти, докато вече трепереше като лист и свърших в нея.
-Х..хайде да си ходим. Искам д..да поспя.-каза с треперещ глас. Разлях малко уиски и някакъв препарат, за да не се разбере каква е тази течност по пода. Облякох се, а след това облякох и нея, след като я подсуших с кърпата взета от един от шкафовете в офиса ми. Облякох я, защото тя спеше. Извиках чистачката и и казах да изчисти, тъй като съм разлял. Вдигнах я и се прибрахме вкъщи. Сложих я във ваната и я изкъпах, като тя изобщо не се събуждаше. Подсуших я и легнах до нея в леглото. Заспахме голи и прегърнати.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now