Свирка за рожденника и трева

98 8 7
                                    

Купих скъп парфюм от магазин по пътя ми към вкъщи и се прибрах. Ванеса беше вкъщи, защото се беше скарала с техните. Дори и да се оправят не искаше да се връща. Аз трябваше да купя ново жилище в най-скоро време, за да се чувстваме добре тримата или двамата, ако татко реши да остане тук. Все пак и той иска лично пространство. Дори и да избере това няма да го оставя. Ще му давам пари винаги. Влязох в стаята, в която беше и моята любима и я изненадах с парфюма.
-Нямаше нужда. Колко пари си изхарчил за мен? Ти си луд.-полудя от щастие.
-За теб няма достатъчно. Дори бяха малко. Искам да ти дам всичко най-хубаво на света.-отговорих.
-Обичам те, съкровище.-прегърна ме още по-силно.
-И аз теб.-усмихнах се.
Вечерта мина спокойно. Събудих се в 06:00 от алармата на новия си телефон. Този живот ми харесваше. Не исках да го заменям за никой друг. Станах от леглото, като поставих целувка по челото на Ванеса. Отидох в кухнята и си направих кафе. Сложих тигана и счупих три яйца. Направих си яйца с бекон и чери домати. В този момент дойде и Ванеса. Явно е усетила, че съм станал и е дошла при мен. Беше облечена само по халат, а отдолу без нищо. Халата дори не беше вързан. Виждах страхотните и гърди и вагината и. Веднага приятеля ми долу се вкамени.
-Честит рожден ден скъпи.-каза и клекна като свали тъмно сините ми боксерки.
-Отпусни се ще бъда бърза. Знам че имаш работа.-увери ме, а аз се отпуснах. Започна с нежни кръговидни движения, а след това с вертикални по гемчето ми(най-отдолу meaning) възбуди ме още повече и започна да се опитва да го налапа целия. Както се сещате не успяваше и се давеше, но давенето придаваше страхотно чувство. След 3 минути не издържах и залях устата и с бялата течност. Тя я остави в устата си и се изплези. След това я глътна. Направи си кафе и закуска и седна с мен и закусихме заедно. Исках да правим секс, но нямаше време. Исках отново да усетя мократа, топла и тясна вагина, която притежаваше. Стана 7:30. Аз вече се бях облякъл със светло сини дънки и сива  тениска. Отидох до закачалката, облякох черното си коженото яке и обух найковете си. Тръгнах към гарата. Като пристигнах беше 7:50, а Антон чакаше там.
-Взе ли си пистолета?-попитах го.
-А ти?-надигна якето си и видях пистолета му.
-В мен е.-надигнах якето си и той видя моя. След 5 минути дойде и Росен, като и той носеше пистолета си. Предварително бях взел билети и се качихме в автобуса. Тръгнахме и след около часово пътуване се озовахме в Ихтиман. Тръгнахме пеша към фермата, като жителите на града ни гледаха много странно. Сигурно защото и тримата бяхме едри и изглеждахме като мутри. Трябваше да си купя кола, за да не пътуваме вече с тия автобуси, въпреки че беше по-сигурно за стоката. Стигнахме до фермата и влязохме в двора и. Отпред имаше двама охранителя. Бяха облечени в черни костюми с бяла риза отдолу, както и синя вратовръзка. И двамата бяха облечени по един и същ начин. Единия беше с къдрава и малко по-дълга коса в стил гръмнал бушон, а другия с къса на бодлички. И двамата бяха едри, но не много. Бяха по-слаби от мен и Антон, но по едри от Росен. Имаха хенсдфри, за да общуват помежду си и с човека вътре.
-Здравейте момчета. Иво Илиев съм.
-Заповядайте.-отвориха ми вратата, като моите момчета останаха навън с тях. Отидох при възрастен човек, който явно ги отглеждаше. Фермата беше огромна. На месец се отглеждаха средно по 400-500кг трева.
-Здравейте. Аз съм Иво Илиев. Ел Патрон ми каза да взема колкото искам за първо зареждане безп...
-Знам. Взимай колкото можеш да продадеш. Пакетите са ей там. Сакове има отстрани.
-Благодаря ви..-отговорих и в сака сложих 10 пакета по 2кг. Взех го и излязох навън, като благодарих още един път на човека. Фермата беше много интересно направена. Не бях виждал до сега. Беше с панели, излъчващи светлина. На разстояние от един метър от тях беше тревата. Отстрани имаше простири, на които да съхне и четири големи уреда за обиранена влагата, за да съхнат по-бързо. Тревата беше с капкова система за поливане и бяха постоянно мокри. Всичко беше полу-автоматизирано и много добре направено. Излязохме и си тръгнахме. Изчакахме автобуса и след час бяхме в София. Беше 11 часа, а аз тепърва трябваше да раздам пакетите на дилърите и да намеря място за рожденния си ден. Отидох до един хубав ресторант и попитах дали мога да го наема целия. Те ми казаха, че може но трябва да дам капаро и да кажа горе-долу колко пари ще изхарчим тази вечер и евентуални менюта. Избрах 5 степенно меню със салата, разядка, супа, основно и десерт. Разбира се избрах скъпо телешко от Япония, което струваше 100лв на порция. Казах им, че ще сме приблизително 15 човека и ще похарча около 10 хиляди. Дадох капаро и резервацията беше готова. Изпратих смс на дилърите си да се срещнем в изоставената сграда след час...

Meaning:
Гемче - тънка жилка, която държи кожата на пениса. По-чувствителна е и се усеща страхотно, когато се докосва нежно.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now