Изневяра и нов дилър

71 5 4
                                    

Станах от стола, облякох сакото си и сложих тъмните си очила.
-Излизай. Казах ти какво да правиш.-заповядах, а той излезе по най-бързия начин без дори да попита какво ми е. Нормално, бях много ядосан и той го виждаше. Заключих клуба, влязох в черния си Ролс Ройс, като единия ми охранител ме чакаше отвън, а другия беше с мен. Двамата влязоха в колата заедно с шофьора и тръгнахме към кафенето. Пристигнахме, а аз нетърпеливо слязох от колата, когато ги видях. Той държеше ръката и, а тя не се дърпаше.
-Заредете пистолетите. Стреляме в краен случай. Като отиде до тоалетна влизате с него пребивате го и го изкарвате през заден вход или прозорец не ме интересува. Шофьора да си вземе такси и да докара едната G-класа. Всичко да стане за 10 минути максимум. Като го вкарате в багажника ме чакате.-казах, а те заредиха и пистолетите и влязохме вътре. Веднага щом ни видя Ванеса изтръпна. Не каза нито дума, когато аз отидох до масата им.
-Отиди до тоалетна.-той ме погледна глупаво, а аз вдигнах едната си ръка и дадох знак с показалец да покажат пистолетите си, а те го направиха. Момчето светкавично стана от стола и влезе в тоалетната, а охраните ми го последваха. Седнах на стола му, а сервитьорката дойде.
-Късо кафе без захар.
-До две минути ще бъде при вас, господине.-очтиво каза момичето и отиде на бара.
-Е? Какво ти липсва с мен?-попитах Ванеса, а тя всякаш имаше буца в гърлото.
-Н..н..нищо.-страхливо отговори.
-Аз знам. Липсва ти сигурност и внимание. За това ти предлагам да се оженим. Аз те обичам, надявах се и ти да ме обичаш, но щом си с този.-казах, когато кафето ми пристигна.
-Обичам те. Просто съм объркана и не ми обръщаше достатъчно внимание. Чувствам се самотна въпреки многото пари. Училището ме подтиска, а ти отсъстваш по няколко дни в седмицата. Просто съжалявам.-каза през сълзи и тръгна навън. Бръкнах в джоба си и оставих банкнота от 100 лева на масата, като първо си изпих кафето на екс. Излязох навън и отключих луксозната си кола. Тя отвори вратата, а аз хванах ръката и. Прегърнах я, а след това я целунах. Когато се пуснахме от завладяващата и страстна целувка хванах ръката и и я целунах.
-Моля те тази ръка повече да не я докосва никой по такъв начин освен мен, моля те.-прегърнах я, а докато я прегръщах видях как охраните изнасят момчето от задния вход на кафенето. Отделихме се от прегръдката и Ванеса седна в колата. Отворих шофьорската врата и и пуснах музика, а аз отидох при охранителите ми. Шофьора ми, заедно с джипа вече беше дошъл, а те вкараха момчето на задните седалки.
-Слизай от джипа и влизай в Ролс Ройса. Закарай я в клуба и ме чакайте заедно. И без да си я докоснал знаеш какви проблеми ще си имаш.-казах и му подадох ключовете за колата и клуба. Влязох в джипа заедно с охранителите ми и тръгнахме към къщата, която наех в селото близо до София. На изхода на София имаше полицаи, но не ме спряха. Пристигнахме в къщата и го вързахме за стола. Извадих пистолета си и го насочих към главата му.
-Ще се виждате ли повече?-попитах реторично.
-Н..н...н..не, моля те само ме пусни жив моля те. Пребий ме само не ме убивай. Майка ми е сама и само аз мога да и помогна с парите. Моля те.-каза, а аз се замислих.
-Търсиш ли си работа?-попитах го.
-Да, тъкмо напуснах старата си. Какво предлагате?-попита, като очакваше нормална работа.
-Не и законна.
-Това малко усложнава нещата. Малко ме е страх.-каза той и ме погледна умолително, а аз извадих пистолета си.
-Колко да ги усложнява. Може да си шофьор, дилър, охрана или от ударната ми група. Първо ще ти кажа заплатите. Шофьора на месец изкарва 1500лв, дилъра взима средно по 8 бона, а другата работа е охрана на клуба ми и заплатата е 1500лв.-предложих офертите си.
-Ами ударната ти група, както я наричаш?-попита, като не знаеше какво имам в предвид под ударна група.
-Мисля че не е за теб. Там ще убиваш хора, иначе заплащането е най-добро, като си говорим за над 100хил. на задача. Предлагам ти дилър най-доходоносно е и ми трябват още.-поясних и предложих друго.
-Съгласен съм. Кой ще ме въведе в работата?-попита.
-Спокойно отивай си у вас ние ще те потърсим. Сега имаме още малко работа, за да знаеш че жена ми не се пипа.-казах и взех акумулатор, който бях купил по пътя насам. Откопчах ризата му и сложих щипките за зареждане на зърната му. Той започна да се пържи, а аз спрях не след дълго.
-Съблечете му гащите. И долните.-наредих на охранителите си, а те го направиха. Взех зареждащия кабел и защипах пениса му с него, като той изпищя силно.
-Отвържете го.-махнах щипките и акумулатора, а той си вдигна гащите. Тръгнах към джипа си и всички ме последваха, като момчето трябваше да го побутнат. Влязох в джипа и тръгнахме към София, където ме чакаше Ванеса.

Малко междинна част без нищо интересно, но няма как без такива. Ще се радвам на мнението ви.❤

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now