Seven

694 50 0
                                    

Luke POV

Ik vloek zachtjes tegen mezelf. Hoe kan ik nu mijn telefoon vergeten? Dat ding is bijna in mijn handen gelijmd, en nu vergeet ik 'm. Ik stop mijn handen in mijn zakken om de leegte te vullen en wacht tot Acacia open doet. Ik hoop heel erg dat ik haar niet wakker heb gemaakt, maar Ashton wou niet meekomen om de deur open te doen. Ze zitten alle drie in de auto te wachten terwijl ik hier voor de voordeur sta. De deur gaat open en Acacia komt tevoorschijn, wat te verwachten was.

Maar wat ik niet had verwacht was, dat ze helemaal opgemaakt is.

"You look really good to be sick." Merk ik op. Ze negeert mijn opmerking.

"Luke, what are you doing here? I thought you and the boys were out?"

"We were, but I forgot my phone." Ik duw de deur verder open en stap naar binnen. Acacia zucht geïrriteerd en sluit de deur.

"Than go get it!"

"Yeah, I'm on it." Mompel ik en loop richting de keuken.

"Wait!" Roept Acacia. Ik frons en draai me om.

"What?"

"Don't go to the kitchen." Zegt Acacia nerveus.

"Why? Are you hiding your secret boyfriend in there?" Lach ik.

"No. I don't have a boyfriend." Zegt ze en kruist haar armen voor haar buik. "I ... It's a mess in there." Ik rol met mijn ogen.

"You obviously haven't seen my room yet. I'm used to it." Zeg ik en draai me weer om en loop verder.

"No, Luke, wait!" Zegt ze weer. Ik zucht geïrriteerd.

"Acacia, I need to get my phone." Zucht ik en wijs naar de keuken waar mijn telefoon op me aan het wachten is. "The boys are waiting for me outside!"

"But ..." Protesteert Acacia, duidelijk zonder nog excuses.

"Can I go now?" Ik haal een wenkbrauw op.

"No."

"I'm going in." Zeg ik en leg mijn hand op de deurklink voor Acacia me plots weer omdraait. "Acacia, I'm serious, what the fu-" Maar verder geraak ik niet want haar lippen plaatst ze ruw op de mijne. Ik schrik van haar actie en bevries helemaal. Niet dat ik het erg vind dat een meisje als Acacia me kust, maar het klopt niet. Hoewel ik het eigenlijk echt niet wil doen, duw ik Acacia toch zachtjes van me weg en kijk haar met grote ogen aan. Ze lijkt nu pas te beseffen wat ze heeft gedaan en legt haar beide handen voor haar mond.

"Oh god, Luke, I'm so sorry. I ... I panicked and ..." Ratelt ze maar ik onderbreek haar.

"It's okay. I know my lips are irresistible." Lach ik zacht en lik over mijn lippen. "But I think it's for the best if you don't tell Ashton that." Acacia glimlacht klein en knikt. "Now I'm going to get my phone before you rip my clothes of my body." Acacia rolt met haar ogen en ik loop de keuken in. "There you are." Glimlach ik als ik mijn telefoon van de keukentafel neem en de keuken weer uitloop.

"I'm really sorry." Zegt Acacia weer. "I think I'm just really sick." Grinnikt ze zacht.

"Maybe." Glimlach ik en loop het huis uit. Ik draai me nog even om en kijk naar Acacia die de deur snel sluit, ze lijkt opgelucht. Ik zucht en stop mijn telefoon in mijn broekzak. Ik stap weer vooraan in de auto.

"What the hell took you so long?" Klaagt Calum.

"I bet he had sex with Acacia." Lacht Michael.

"What the fuck Michael?" Ik draai me om naar hem en haal een wenkbrauw omhoog.

"You better didn't, Hemmings. Or I will cut of your balls." Zegt Ashton en start de auto.

"I didn't do shit with her, she is sick, remember highlighter." Zeg ik geïrriteerd tegen Michael.

"Excuse me? Highlighter?" Zegt Michael en legt zijn hand op zijn hart. Ashton begint te giechelen, en ook Calum kan een glimlach niet onderdrukken.

"Oh, c'mon Michael. You're green hair is ridiculous. You look like a green highlighter." Leg ik uit en grijns. Michael rolt met zijn ogen en begint te mopperen.

"Nice one." Grijnst Ashton naar me. Ik glimlach terug en kijk weer naar buiten. Heb ik echt zonet Acacia, de zus van mijn beste vriend, gekust? Hoewel, ze me meer aanviel, maar hé, een kus is een kus. Een glimlach komt op mijn gezicht en ik doe mijn best om 'm te verbergen.

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now