Twenty-six

573 46 4
                                    

Acacia POV

Ik krijg de jongens niet meer te zien voor hun optreden, iets wat ik best wel jammer vindt aangezien ik nu helemaal alleen in het publiek sta. Ik heb een plekje op de voorste rij kunnen veroveren door het backstage pasje om mijn nek. Ik moet zeggen, de andere bands hebben allemaal wel iets, maar toch kan ik het niet laten om 5 Seconds Of Summer beter te vinden. Brandon heeft me geen blik waardig geschonken in de backstage, iets wat genoeg zegt voor mij.
Eindelijk is het tijd voor de band van mijn broer, en ik kijk er enorm naar uit. Hun instrumenten worden opgesteld, en ik zie Ashton stiekem het hoekje omkijken van de backstage en vrolijk naar me wuiven. Lachend wuif ik terug en wijs dan naar mijn shirt. Die stralende glimlach komt weer op zijn gezicht en hij steekt zijn beide duimen omhoog, waarna hij terug wordt getrokken naar de backstage. Ik grinnik zacht.

"Is he your boyfriend?" Vraagt een meisje naast me, doelend op Ashton.

"What? God no." Lach ik. "He's my brother." Glimlach ik.

"Oh." Zegt ze begrijpend. "Sorry."

"It's okay." Glimlach ik naar haar.

"He is from 5 Seconds Of Summer, right?"

"Yeah." Zeg ik terwijl ik knik.

"They are so good!" Zegt ze enthousiast.

"Yeah, they are." Grinnik ik. "How do you know them?"

"YouTube." Zegt ze trots, alsof zij hun heeft ontdekt.

"Oh, right." Glimlach ik. "I sometimes forget they are on YouTube." Lach ik ongemakkelijk.

"But hey, if you are Ashton's sister, you're Acacia right?"

"Uhm, yes. How do you know my name?" Vraag ik verward.

"They tweet about you sometimes." Giechelt ze, alsof ze me net een geheim heeft verteld.

"Well, if you know my name, I'd love to know yours." Lach ik.

"I'm ..." Maar net als ze haar naam wilt zeggen, komen de jongens op het podium en gaat haar zin verloren in het geschreeuw om me heen. Ook begint ze zelf te schreeuwen en lijkt ze op het punt te staan om in huilen uit te barsten. Met een trotse glimlach kijk ik naar Ashton. De glimlach op zijn gezicht is onbeschrijfelijk. Ook de andere jongens hebben die zelfde glimlach op hun gezicht.

"Hi! We're 5 Seconds Of Summer, and we're going to play some songs for you!" Zegt Ashton door de microfoon zodra hij achter zijn drumstel zit.

"This is Too Late." Zegt Luke en ze beginnen met spelen. Ze klinken echt drie keer zo goed als in de kelder, moet ik eerlijk zeggen. Al de liedjes die ze zingen klinken bekend in mijn oren, en al veel te gauw hebben ze hun setlist afgespeeld. Het is jammer dat ze maar drie liedjes mogen spelen, aangezien ze echt goed bezig zijn. En dat denk ik blijkbaar niet als enigste. De jongens gaan het podium af onder luid applaus en meteen beginnen ze de instrumenten van het podium te halen om die van Calling Glasses op het podium te zetten. Ashton kijkt stiekem het hoekje om van de backstage en zoekt mijn blik. Grijnzend kijk ik hem aan en steek mijn twee duimen de lucht in. Ashton glimlacht breed en doet dan teken dat ik backstage moet komen. Ik knik en loop het publiek uit, naar de backstage toe.

"You guys were amazing!" Zeg ik meteen. "But ew, don't touch me, you're all sweaty." Lach ik en zet een stapje achteruit.

"Calling Glasses is going to begin." Mompelt Luke. Ik ben eigenlijk toch nieuwsgierig naar wat ze gaan spelen en loop richting het podium zodat ik hun van de backstage kan zien.

"The first song I wrote for someone really special." Zegt Brandon. "It's actually for my girlfriend. At the moment, we're going through a bad period, but I still care alot about her. So here's 'I made her bad'!" Mijn ogen worden groot terwijl ik luister naar het liedje, het liedje dat voor mij bedoeld is.

Brandon heeft een liedje voor me geschreven.

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now