Thirty-six

555 44 1
                                    

Acacia POV

Waar blijft Brandon nu? Hoelang kan het in vredesnaam duren om wat drinken te gaan halen? In ieder geval niet zolang als dit.

Ongemakkelijk ga ik weer verzitten en kijk nogmaals naar de deur waar Brandon uit zou moeten komen. Maar, geen Brandon te zien. Zuchtend sta ik op en besluit om hem dan maar te gaan zoeken.

Ik loop naar de keuken toe waar de drankjes staan, maar daar vindt ik Brandon niet.

"Hey, did you see Brandon?" Vraag ik aan een random kerel.

"Uhm, who?" De kerel zijn pupillen zijn onnatuurlijk groot.

"Never mind." Zeg ik snel en ga op zoek naar een nuchtere persoon. Ik zie een meisje staan en stap naar haar toe. "Hey, did you see Brandon?" Vraag ik aan haar.

"Yeah, he went upstairs." Het meisje kijkt me met een medelevende blik aan.

"Okay, thanks." Ik schenk haar een kleine glimlach, om vervolgens naar boven te gaan. Ik ontwijk een koppel op de trap die heftig staan te zoenen, en kom dan uiteindelijk boven. Ik zie een jongen met een triestige blik tegen de muur aanleunen. Ik besluit om aan hem te vragen of hij Brandon heeft gezien, aangezien ik geen zin heb het hele huis te doorzoeken. "Hey, uhm, did you saw Brandon here? Somebody said he's upstairs." De jongen kijkt op.

"Yeah, he's in there." Hij wijst naar een deur.

"Thanks." Ik glimlach en stap op de deur af.

"But if I was you I wouldn't -" Maar ik duw de deur al open.

"Hi, Brandon, uhm ... OH MY GOD." Ik leg mijn beide handen over mijn ogen, maar het beeld is in mijn geheugen gegrift.

"Acacia, it's not what it looks like!" Hoor ik Brandon paniekerig roepen.

"Are you fucking some skank?"

"I'm not a sk-" Hoor ik een hoge stem protesteren, maar Brandon kapt haar af.

"Acacia, please." Ik haal voorzichtig mijn handen weg en zie Brandon helemaal naakt voor het bed staan.

"Oh god." Ik leg mijn handen weer teug. "Please cover that thing up. I want to hit you in the balls, but I don't want to touch it like that."

"Babe, please, listen to me. It's really not like this!" Zucht hij en ik hoor dat hij zich aan begint te kleden.

"Brandon, I'm not fucking stupid." Ik haal mijn handen weg en kijk hem doods aan. "I knew that song wasn't about me. I knew something was up. But hey, I'm just the stupid girl who thought you loved her. But while I was thinking about you, you were fucking some other girl." Ik wil wel huilen, enorm graag, maar er komen geen tranen.

"Acacia, babe -"

"Don't you call me that. You're a fucking dick. And your band sucks." Met die woorden verlaat ik de kamer en ren ik de trap weer af. Ik loop meteen naar de voortuin toe en begin paniekerig in mijn handtas te zoeken naar mijn sigaretten.

"What a fucking shit night." Mompel ik tegen mezelf terwijl ik een sigaret tussen mijn lippen stop en vervolgens aansteek. Ik stop de aansteker weer weg, en inhaleer diep. Zodra ik de rook uit mijn mond laat ontsnappen, ontsnappen de tranen uit mijn ogen. "I fucking hate him." Mompel ik en begin gras uit de grond te plukken met mijn vrije hand.

Ik weet niet hoelang ik er zit, maar ik weet wel dat ik enkele sigaretten heb opgerookt, voor ik een stem achter me hoor.

"Acacia? Is ... Is everything all right?" Ik draai mijn hoofd om, en zie Luke staan. Luke zijn ogen gaan meteen naar de sigaret die tussen mijn vingers is geklemd en zijn ogen worden groot, net als toen hij ontdekte dat ik een tattoo heb.

"Oh, c'mon Lukey. Don't you dare tell me you didn't expect me to smoke." Mompel ik en draai me weer om.

"I ..." Maar zijn zin maakt hij niet af. In plaats daarvan loopt hij met langzame stappen op me af en gaat naast me zitten.

Ik trek nonchalant van mijn sigaret en blaas de rook uit in zijn richting. Luke kucht even en kijkt ongelovig naar het tafereel voor zich.

"I thought you were a good girl."

Een schamper lachje ontsnapt uit mijn mond.

"You better forget what you thought, Luke."

"What do you mean?"

"Good girls are bad girls who haven't been caught." Grijns ik, door de pijn heen.

"I'm so going to tell your brother this, if you don't stop smoking." Dreigt hij.

"He will never believe you, Luke. I'm his favorite, so good luck." Ik grijnst weer en trek aan de sigaret. "You better turn around and forget what you saw, Hemmings."

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now