Nineteen

665 42 0
                                    

Luke POV

"Why do you guys always have to ruin everything?" Mompel ik boos.

"Sorry, Luke, just throwing the truth out there." Lacht Ashton.

"But the funny thing is, that it isn't the truth."

"Luke, you keep on saying that, but we don't believe you." Lacht Michael. "You have a crush on Acacia. Just accept it."

"Can we just practice?" Vraag ik geïrriteerd.

"I think we should take a break." Zegt Calum en doet zijn gitaar al af. "I'm thirsty. Are you thirsty, Luke?" Vraagt Calum grijnzend. Ik werp een vuile blik op Calum.

"I think he is thirsty. THIRSTY FOR ACACIA'S V." Roept Michael lachend uit.

"Oh god! Michael! Don't say that about my little sister!" Roept Ashton en werpt een drumstok in Michael's richting. Maar uiteraard werpt Ashton er naast, wat had ik ook anders verwacht.

"I hate you guys." Mompel ik boos en doe ook mijn gitaar af. "If you don't stop with this, I'm seriously going to think about quiting with this band."

"You can't do that. You dropped out of school for this band." Herinnert Ashton me.

"If I would have know you guys are such idiots, I would have thought twice about it!" Roep ik gefrustreerd. "You are all really getting on my nerves!"

"Woah, calm down, Luke Hair Game Strong." Mompelt Michael. "We are just joking."

"It would be awesome if you'd stop joking. Because I don't think it's funny anymore." Zeg ik kwaad.

"Okay, I'm sorry. We will stop now, right guys?" Zegt Calum en kijkt de andere twee aan.

"Sure. We'll stop. God Lucifer, you're so boring."

"I'm not fucking boring. You guys are fucking annoying!"

"Hey! No need to swear now!" Roept Ashton.

"You are boring. You and Acacia would make a great couple, you are both very boring. I mean, she's going to the libary and nobody made her go to there. That's kind of fucked up if you tell me."

"Michael, I really think you should shut up now." Zegt Ashton. "I still have one drumstick left." Waarop hij met de andere drumstick in de lucht zwaait.

"I'm going to get something to drink." Mompel ik en loop de trap van de kelder op. Ik heb geen zin om hun gezeur nog langer aan te horen. Ik gooi de kelderdeur met een luide klap achter me dicht om hun dit dan ook duidelijk te maken. Ik loop door naar de keuken en neem een flesje cola uit de koelkast, waarna ik aan de keukentafel ga zitten om het rustig op te drinken. Soms zijn de jongens echt net iets te druk voor me en moet ik even alleen zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ze geweldig en ze zijn net broers voor me, maar soms is het gewoon een beetje té druk.

Ik drink langzaam mijn cola op en probeer ondertussen tot rust te komen. Ik moet me eigenlijk niets aantrekken van wat ze zeggen over Acacia en mij. Het is toch allemaal niet waar. Acacia heeft het uiteindelijk ook erg duidelijk gemaakt dat ze niets voor me voelt en dat de kus een grote fout was.

Maar nog steeds snap ik niet waarom ze het heeft gedaan. Ik kan geen enkele goede reden verzinnen waarom je plots uit het niets de beste vriend van je broer zou kussen. Als ik dat nu al eens zou weten, zou ik misschien al minder in de war zijn. Want dat is wat ik nu ben ; in de war. En het ziet er niet naar uit dat Acacia me verder gaat helpen. In tegen deel, elke keer loopt ze weg. Zo ga ik ook nooit vooruit komen.

Ik drink het laatste van mijn cola op, en beslis om daarna maar weer terug naar de kelder toe te gaan. We hebben namelijk echt nog heel veel werk te doen. We moeten ervoor zorgen dat onze set perfect is, dat de kans dat we winnen groter wordt. Want dat is wat we moeten doen om echt door te breken, winnen. Of dat is toch in ieder geval onze bedoeling.


Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now