Thirty-four

585 44 0
                                    

Acacia POV

Het is zaterdagavond, en ik ben klaar om 'naar bed te gaan'. Zoals je dus kan raden, zal ik vanavond niet in mijn bed te vinden zijn. Ik heb mijn deur al op slot gedaan, en heb me klaargemaakt om naar het feestje te gaan. Het is al een tijdje geleden dat ik nog ben weg geweest, en ik heb er dan ook enorm veel zin in. De kans is groot dat ik morgen een kater heb, maar dat heb ik er voor over.

Mijn outfit die ik heb uitgekozen, heb ik ook al aan, hoewel ik waarschijnlijk spijt ga krijgen van de hakken deze avond. Dat zijn zorgen voor later, en waarschijnlijk doe ik ze dan toch wel uit. Ik neem nog even snel mijn tasje en stop mijn sigaretten en aansteker erin, waarna ik ook mijn telefoon neem om 'm weg te stoppen. Ik zie dat ik een berichtje heb en met een domme glimlach op mijn gezicht lees ik het.


Giant : You're not sleeping right? And don't lie to me

Acacia : Damn it, Luke

Acacia : Pls don't tell Ash

Giant : will i get a kiss if i shut up

Giant : omg im totally kidding

Giant : but if you want to ...

Acacia : youre an idiot but thanks

Giant : anytime 


Ja, misschien heb ik Luke zijn telefoonnummer uit Ashton zijn telefoon gehaald. En ja, misschien heb ik hem de afgelopen week elke dag gesms't. Het is zelfs zo erg, dat ik eerst op een berichtje van Luke reageer, en dan pas op Brandon. Ik ben een slecht persoon. Ik heb Luke wel de afgelopen week niet in persoon gezien, want ik heb me zowat heel de week op mijn kamer verstopt, ten voorbereiding van vanavond. Zo zouden mijn ouders zich niet te veel vragen stellen. Ik denk vooruit.

Mijn telefoon stop ik bij in mijn tasje en hang het vervolgens over mijn schouder. Daarna open ik mijn raam en kijk zuchtend naar beneden. Gelukkig is het niet al te hoog, maar dan nog.

Ik heb dit al vaker gedaan, en weet precies hoe ik daar beneden moet geraken, maar elke keer is het toch wel even wennen. Ik begin alvast met mijn schoenen weer uit te trekken en gooi die al naar beneden. Met een zachte plof komen ze op het gras terecht. Mijn tas gooi ik niet naar beneden, omdat ik mijn telefoon nog heel wil hebben. Ik ga op de rand van de vensterbank zitten, en adem even diep in. Terwijl ik uit adem, spring ik naar beneden, en ik kom op mijn knieën in het gras terecht. Vluchtig kijk ik om me heen, en grabbel mijn schoenen, waarna ik snel van mijn huis begin weg te rennen.

Brandon zou om de hoek op me wachten, en daar ren ik dus (op nog steeds blote voeten) naartoe. Ik adem opgelucht uit als ik zijn auto zie staan, en stap meteen in.

"Hi babe." Glimlacht hij naar me en drukt een kus op mijn lippen. "You're looking hot."

"Thanks." Glimlach ik terug en trek mijn schoenen aan. "Let's go!" Lach ik, als hij de auto niet start.

"Oh, yeah, right." Brandon glimlacht weer en start de auto. "It's going to be an epic party."

"I hope so." Lach ik. "Because I really need it!"

"Is someone going to get drunk?" Grinnikt Brandon. "Good to know." Grijnst hij. Ik rol met mijn ogen en geef hem lachend een duw.

"I'm never drunk."

"Oh, stop lying. Don't you remember that one time when you -"

"No! We agreed to never talk about that!" Gil ik nerveus.

"Relax!" Lacht Brandon. "I will never talk about it again."

"Great." Adem ik opgelucht uit. Sommige dingen moeten nu eenmaal in het verleden blijven. "So, whose coming to this party?" Brandon begint enkele namen op te sommen, maar ik herken er slechts de helft van. Maar ach, op het einde van de avond herken ik vast niemand niet meer.

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now