Thirty-five

561 42 3
                                    

Luke POV

Waarom zijn we hier nu weer naartoe gekomen?

Oh, juist, omdat ze gratis drank wouden, en blijkbaar is dit de enige plek waar je dat kunt krijgen.

Op een fucking feestje.

Ik haat dit soort feestjes. Iedereen is dronken, of stoned, of allebei. En er hangen heel de tijd van die dronken meiden om je heen, en de muziek is net te iets te luid waardoor je elkaar niet verstaat en je heel de tijd awkward moet vragen wat de andere persoon zegt. Daarom ontwijk ik ook elk gesprek en zit asociaal op mijn telefoon. Eigenlijk staar ik naar de berichtjes die ik en Acacia in de afgelopen week hebben verzonden naar elkaar. Bij elk berichtje, verlang ik steeds meer en meer naar haar. En wordt ik steeds hopelozer.

Er komen weer nieuwe personen binnen gelopen, en deze worden wel met enorm veel lawaai ontvangen. Nieuwsgierig draai ik me om naar de deur en ik slik moeizaam als ik zie wie het is. Kan ze nu echt niet voorzichtiger zijn?! Ik kijk snel om me heen, en adem opgelucht uit als ik zie dat Ashton en de andere jongens druk bezig zijn met 'andere dingen'.

Ik rol overdreven met mijn ogen als ik zie dat Acacia hand in hand staat met Brandon. Maar zodra ze een beetje verder naar binnen lopen, laat hij haar hand al los, net alsof hij beschaamd voor haar is. Ik zou haar nooit meer loslaten.

Acacia kijkt ongemakkelijk de kamer rondt, duidelijk opzoek naar een bekend gezicht. Snel draai ik me om, hopend dat ze me niet ziet. Ik staar naar mijn telefoon en schrik als ik een sms'je krijgt.


Acacia : Lucas, r u at a party?

Luke : My name is not Lucas

Luke : but yes and i saw you and the a - hole


Nog geen tien seconden later, voel ik een tik op mijn schouder. Beschaamd draai ik me om en kijk Acacia recht in de ogen.

"If you are here, than Ash is here too, right?"

"Yeah ..." Ik bijt op mijn onderlip.

"Shit." Mompelt Acacia. "I guess I'll have to hide than."

"He's too busy picking up girls and he's drunk." Antwoord ik.

"Oh, okay. But I'm going to head back to Brandon."

"Oh, yeah, sure." Ik wendt mijn blik af, en Acacia loopt weer weg. Godverdomme. Ik ga weer recht in de zetel zitten en staar voor me uit. Dit gaat nog een erg lange avond worden.



En inderdaad, de avond leek wel eeuwen te duren. En weg gaan kan niet, aangezien ik de enige nuchtere persoon ben en die drie idioten thuis moet krijgen. En stiekem wil ik Acacia hier niet achterlaten met Brandon. Ik zit de twee nu al een tijdje van een afstandje te bekijken, niet op een creepy manier.

Maar nu zit Acacia al eventjes alleen, omdat Brandon drinken is gaan halen voor hun. Ze heeft geen idee dat ik hier zit, en dat probeer ik zo te houden. Ik merk wel dat ze ongeduldig begint te worden, en uiteindelijk staat ze op van haar stoel om hem te gaan zoeken. Nog even twijfel ik of ik achter haar aan zou moeten gaan, maar besluit om dan toch maar te blijven zitten.
Wat kan er uiteindelijk gebeuren?

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang