Twenty-four

650 46 2
                                    

Acacia POV


De week gaat snel voorbij, en al gauw is het vrijdag. De dag van de wedstrijd. Ashton, Michael, Calum en Luke zijn al vanaf dat ik thuis ben gekomen van school, bezig met hun instrumenten in Michael zijn busje te plaatsen. De gitaren waren niet echt een probleem, maar Ashton zijn drumstel, dat is een ander verhaal.

Onder luid geschreeuw van Ashton ("Be careful, idiots! That's my baby you're holding right there!" en "I swear if there's a scratch on it, I'll chop of your balls", wat toch blijkbaar een standaardzinnetje is van de Irwin familie), hebben ze dan uiteindelijk toch zijn drumstel veilig vanuit de kelder kunnen verplaatsen naar het busje.

"So, you're coming with us, right?" Glimlach Ashton, alsof hij het nog steeds niet kan geloven.

"Yes, Ash." Lach ik zacht. "But I hope that after the show, you're showering. Because I'm not going in a van with four sweaty guys."

"We will." Lacht Ashton. "Now get ready, so we can leave." Ashton duwt me zowat de trap op en mopperend loop ik dan maar verder omhoog.

Ik stap mijn slaapkamer in en trek de outfit aan die ik gisteren al had klaargelegd. Een zwarte skinny jeans met een T-shirt en Vans eronder. Ook doe ik er nog een geruit hemd over, zodat mijn tattoo bedekt is. Het T-shirt ben ik gisteren na school gaan halen. Ik denk dat Ashton het geweldig gaat vinden. Brandon daarin tegen gaat het minder geweldig vinden, geloof ik.

Maar ik kan moeilijk aankomen met een T-shirt over de leadsinger, want dan gaat Luke zich wel erg aangesproken voelen. Ik ga nog met een borstel door mijn haar en werk mijn eyeliner en mascara een beetje bij. Daarna loop ik de trap af op een traag tempo. Mijn telefoon stop ik in mijn broekzak zodra ik de trap af ben.

"Nice shirt." Lacht Michael zodra hij me ziet. "Ash has to see it!" Zegt hij vrolijk en loopt richting de keuken, waar Ashton waarschijnlijk is. Ik grinnik zacht en loop achter hem aan terwijl ik het voorste deel van mijn shirt in mijn broek stop.

"Let me see that shirt!" Roept Ashton enthousiast zodra ik de keuken inloop. Geschrokken kijk ik op, waarna ik glimlach en mijn armen langs mijn lichaam laat vallen. Er komt een brede glimlach op Ashton zijn gezicht, waarna hij van zijn stoel opstaat en naar me toeloopt om me te omhelzen. "Best. Sister. Ever." Lacht hij en laat me weer los.

"It's never the bassist." Mompelt Calum.

"I will wear one for you next time." Zeg ik lachend en klop hem op zijn schouder terwijl ik voorbij hem loop.

"Ash, your sister is the best." Zegt Calum, plots een stuk vrolijker. Ik pak een drankje voor mezelf en zet me op de enige vrije stoel aan tafel, die natuurlijk naast Luke is.

"You may always wear a shirt for me." Grinnikt Luke.

"I'm sorry but I don't think 'I fancy the giant' looks good on a shirt." Zeg ik plagend.

"Ash, your sister is mean to me!" Zegt Luke protesterend.

"Okay." Zegt Ashton simpel. Ik lach zacht en schud licht mijn hoofd.

"Let's just go, okay? Before Luke hates me." Zeg ik lachend.


"Oh! Turn up the radio! I love this song!" Zeg ik enthousiast als 'Am I Wrong' door de boxen klinkt. Michael zet zonder verder vragen te stellen het volume hoger. Dat is een man naar mijn hart. Ashton begint er altijd over te mopperen. Ik begin mee te zingen met het liedje, maar al gauw wordt ik onderbroken door Calum.

"Well, we now know that a good singing voice isn't something that is in your DNA." Lacht hij.

"Are you sure she's isn't adopted, Ashton?" Draagt ook Luke zijn steentje bij. Ik kijk de jongens die langs me zitten beide kwaad aan en ga dan met opzet luider zingen.

Ashton begint met me mee te zingen, iets waardoor ik een brede glimlach op mijn gezicht krijg. Ik weet dat Ashton altijd achter me staat. Beide zingen we op ons valst mee met het liedje, tot afgrijzen van de andere drie jongens.

"I have a headache now." Klaagt Michael terwijl hij het busje parkeert. "Thanks to you two." Hij kijkt boos naar Ashton en dan naar mij. Beide kijken we hem onschuldig aan.

"I swear, those two are the devil." Mompelt Calum. "And now they are combining there powers."

"It's the end of the world." Besluit Luke.

"You two act like we murdered someone." Lacht Ashton.

"Well, yeah, my ears!" Zegt Calum.

"You guys are really something." Grinnik ik.

"So are you." Mompelt Luke zachtjes, maar het is zo zacht, dat ik het niet helemaal zeker weet of ik het wel goed heb gehoord.

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now