Şefkat

1K 87 31
                                    

Alec ile birlikte gece yatağa uzandığımız zaman bana yaklaşıp yavaşça beni de kendisine çekmişti.

"Sabah kaçtın ama şu an kaçmana izin vermeyeceğim. Bana çok trip attın bugün."

"Hak etmedin sanki." Dediğimde uzanıp dudağıma bir öpücük bıraktı.

"Ama ben seninle sevişmek istiyorum çünkü seni özledim." Deyip dudağıma bir öpücük daha bıraktı. "Bana kızgın kalmaya sonra devam edersin, lütfen Magnus. Yaptığım her şey için ne kadar pişman olduğumu göremiyor musun?"

"Görüyorum ama yine de hala sana kırgınım." Deyip ben de onu öpmüştüm. "Beni ne kadar özledin söyle bakayım."

"Çok özledim. Bunu nasıl ifade edebilirim bilmiyorum."

Yüzünü boynuma gömüp yavaşça kokumu içine çekmişti.

"O kadar güzel bir kokun var ki." Deyip beni daha da kendine çekti. "Yalvarmamı mı istiyorsun seni ikna etmem için?"

"Bilmiyorum, belki biraz yalvarsan işime gelirdi."

"Lütfen..." deyip bir elini saçıma çıkardı. "Beni affet. Kalbini kırmayı istediğim son insan sensin bunu biliyorsun. Aptalın teki olduğum için hem kalbini kırdım hem de canını yaktım. Özür dilerim."

"Biraz daha devam et." Dediğimde aniden üstüme çıkmıştı.

"İstersen bana ceza ver ama benden uzak kalarak yapma bunu. Lütfen... hani şu... seks cezalarından bahsetmiştin ya. Onlardan ver ama bunu yapma."

"Öyle bir şey yapmam." Deyip bir elimle yüzünü okşadım. "Affedildin, şimdilik. Tek hatan daha olursa bu kadar ılımlı olmam."

"Seni seviyorum." Deyip eğilerek beni öptü. "Seni cidden çok seviyorum."

"Ben de seni seviyorum." Deyip onu kendime çekerek öpmeye devam ettim. Sonrasında sakince tişörtümü üstümden aldı ve eğilip omuzlarımdan başlayarak bedenime küçük öpücükler bıraktı. Karnımın üstünde oyalanıp yavaşça dilini karın kaslarım üstünde gezdirdi. En son dişlerini ve ıslak dilini göğüs uçlarımda hissettim ve içimden küçük bir titreme geçti.

"Mükemmelsin." Deyip bir elimle saçını okşadım. Boynuma çıkıp bu sefer de boynumu öpmeye başlamıştı.

Kısa zaman sonra kendi tişörtünü de çıkardı ve yana attı. Ben de elimi sakince onun teninde gezdirmeye başladım.

"Dünya üstündeki en iyi bedene sahipsin." Dedim gözlerine gözlerimi çevirerek.

"Senden sonra." Deyip hafifçe kendini bana sürttü. Sevişme sırasında sayemde böyle numaralar öğrendi işte. Sanırım ona kattığım tek iyi özellik bu.

Yavaşça bana sürtünmeye devam ederken bacaklarımı onun beline sardım. Beni çaktırmadan altta olmaya alıştırmıştı resmen ama bundan memnundum. Çünkü Alec birlikte olduğum çoğu kişiden, hatta birlikte olduğum herkesten daha iyiydi bu konuda. Boynuz kulağı geçer dedikleri tabir bizim için geçerliydi. Bana karşı olan aşırı hassasiyeti yüzünden de benim zevk almam için her şeyi yapıyordu. Canımı kesinlikle yakmıyordu ve benimle bu şekilde ilgilenmesi kendimi iyi hissetmeme  neden oluyordu.

"Kendimi sana affettireceğim."

"Zaten affettim Alec."

"Daha da fazla affettireceğim." Deyip üstüme eğildi ve dudaklarıma minik öpücükler bırakmaya başladı. Beni öperken de nazikti, her zaman nazikti.

Birkaç gün önceki o tavrı dışında her zaman nazikti diyeyim. Onun sinirli olmaması gerekiyordu, sinirlense bile bunu belli bir sınırda tutmasını sağlamam lazımdı.

"Hadi başlayalım yavaş yavaş." Dediğimde başını itiraz edercesine salladı.

"Daha değil."

Şuna bakın, büyüdü de bana sevişme konusunda talimat veriyor. Neyse ben bir dahakine sana bu daha değil sözünün hesabını sorarım.

Sonunda ikimizin de pantolonlarını çıkarmıştı ama baksırlarımıza kesinlikle dokunmadı. Ona sinirli bir bakış attığımda dudağıma minik bir öpücük bırakmıştı.

"Beni sinir etmeye çalışıyorsun bence."

"Öyle bir amacım yok. Seni mutlu etmeye çalışıyorum." Deyip bacaklarım arasına girdi ve hafifçe bana sürtündü. "Bunu yapmamı seviyorsun sanıyordum."

"Seviyorum evet, devam et hadi." Dediğimde birkaç kez daha bedenini bana sürttü. Sonrasında dudaklarımız birleşti ve bedeni üstümde hareket etmeye devam etti.

Onun bunu yapması ile her defasında nefesim hızlanıyordu. Bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum, zevk almanın ötesinde bir şey yaşıyorduk onunla. Hem her saniyesi zevk veriyor hem de hiçbir şekilde tamamen kendini kaybetmene neden olmuyordu. Hepsini hissediyordun ve hissettiğin her zevk ayrı bir duygu barındırıyordu.

Birileri sekse ileride bu denli duygusal bakacaksın deseler güler geçerdim ama cidden olmuştu.

"Seni seviyorum." Dedim tekrar dudaklarından uzaklaşarak. "Ve seni çok fazla istiyorum."

Dudağıma son kez bir öpücük bırakıp baksırlarımızı çıkardı ve tekrar bacaklarım arasına yerleşti.

"Bugün daha sert olmanı istiyorum." Dedim onu kendime çekerek. "Sana uyar mı?"

"En son sert olduğumda yarım saate yakın yataktan çıkamamıştın."

Evet öyle bir şey yaşanmıştı... ayarı yok ki beyefendinin.

"Olsun, dikkatli olmaya çalış ama sert olmanı istiyorum."

"Seni yormak istemiyorum."

"Ben istiyorum ama." Deyip bacaklarımla onu kendime çekmiştim. "Beni yor hadi."

Alec ciddi bir yüz ifadesi ile beni süzerken derin bir nefes alıp vermiştim. Neden bu kadar katı olmak zorunda ki?

"Tamam nasıl istersen öyle yap, oldu mu?" Dedim pes ederek. Beni bu kadar iyi domine etmesi bazen sinirimi bozuyordu.

"Öyle yapacağım zaten çünkü tek istediğim şey senin zevk alman."

Evet öyle olduğunu biliyorum...

"Kendi zevkine de odaklan bazen." Dedim imayla konuşup.

"Senin zevk alman bana da zevk veriyor, bunu daha önce de konuşmuştuk." Deyip dudaklarıma bir öpücük bıraktı. Uzaklaşmasına izin vermeden kollarımı onun boynuna dolayıp onu kendime çekmiştim.

Sonrasında yavaşça bedenlerimiz birleşti. Kolları arasında küçücük kalan bedenim altında da bir o kadar küçük kalıyordu. Bunu fazlaca seviyordum, sanırım ona sığınmak güzel bir his gibi geliyordu. Onun yanında daha çocuksu hissetmek, daha saf olmak.

Alec'in yavaş hareketleri beni az da olsa delirtirken hızlanması adına bir şeyler söylemeye başlamıştım. Tabii o hızını düzenli bir şekilde arttırıp bana her anlamda kafayı yedirmeyi tercih etmişti.

"Alec... Hızlan.... lütfen hızlan."

Çaresiz bir şekilde söylediğim sözlerin biraz da olsa etkisi olmuş olmalı ki Alec biraz da olsa geriye çekilip hareketlerini hızlandırmıştı. Onun bu tavrı bacaklarımın titremesine neden olurken inlemelerime de engel olamıyordum.

Titreyen bacaklarımı onun belinde tutmakta zorlanmaya başlamıştım. Alec bunu anlamış olacak ki bir elini bacağıma atıp bana destek vermek adına bacağımı yavaşça okşamıştı.

Sonrasında tekrar dudaklarımız birleşti ve birbirimizi şehvetten uzak bir edayla öpmeye başladık. Şefkat içeren, özlem barındıran bir öpüşmeydi bu. Şu haldeyken, ikimizin de beyni zevkten sıvılaşırken nasıl bu kadar kontrollü, bu kadar masum olabiliyorduk inanın ben de bilmiyorum. Ama sanırım bunun tek sebebi Alec'ti.

....

Sizi ısırmak istiyorum bebeklerim

Kod: 18 Deney BaşarısızWhere stories live. Discover now