10. rész

247 9 4
                                    

Hirtelen fázni kezdett, pedig az utcát amerre csak nézett délibábok tarkították. Egyáltalán nem így képzelte el a bocsánatkérését, és egyáltalán nem erre a végkifejletre számított. Még csak esélyt sem kapott, pedig tudta, hogy helyre tudná hozni, ha lenne rá lehetősége és ideje, de már veszett ügynek érezte. Ha oda menne hozzá, már csak rontana a helyzeten, lehet még zaklatónak is titulálná, ami ismét nem lenne előnyös.

- Nick! - érkezett egy hangos kiálltás a háta mögül. Pár másodperccel később egy hideg kezet érzett jobb vállára nehezedni. - Figyelj, szerintem engedd el ezt a csajt, ahogyan ő is teszi veled. Ennek már semmi esélye. - hallotta meg Kevin hangját. Lerázta válláról kezét és szembefordult bátyjával.

- Ám legyen. - egyezett bele megadóan. Némán visszasétáltak a házba. Édesanyjuk egy családi „kupaktanácsot" hívott össze, mert szerette volna megtudni mi is történt az imént pontosan. Mind leültek a nappali különböző pontjaiba és várták, hogy valaki elkezdje. Nem sűrűn tartottak ilyen tanácskozásokat, mivel a fiúk állandóan az ország különböző városaiban voltak.

- Nick, ki volt ez a lány? - kezdte az anyjuk mikor látta, hogy Joe visszafogja magát, ami elég sok energiáját felőrölte.

- Egy újságíró. Emlékszel mikor véletlen behúztam valaki tollát? - kis szünetet tartott, időt adva mindenkinek, hogy reagálhasson - Az ő tolla volt. Utána nap felhívtam, hogy visszaadjam a tollát és elhívtam kávézni, mert előző este csak ezért ült kint több órát a szerkesztőség előtt, hogy nekem feltegyen pár kérdést és mikor volt rá lehetősége egy után elengedett. Szóval eltöltöttem vele egy délután. Onnan kezdődött ez az egész párkapcsolatos bulvár hír, ami természetesen nem igaz. Aztán összefutottunk egy bár hátsó udvarán, ahol megzavartam egy... - itt hirtelen megakadt, mert úgy érezte így is túl sok mindent mondott róla. Nem akarta kiteregetni a családja előtt mindazt, amit róla tudott.

- Értjük. De mit akart most itt tőled? - tért rá a lényegre Kevin. Nick vett egy mély lélegzetet, majd belekezdett.

- Igazából csak bocsánatot kért, amiért szerinte tiszteletlenül viselkedett mikor összefutottunk a bár mögött. De van egy... - nem hagyták, hogy végig mondja.

- Miért mit csinált? - nézett rá kaján vigyorral Frankie.

- Semmi olyat, mint amire te most gondolsz. - válaszolta szenvtelenül. Öccse arcáról lekerült előbbi vigyora. Joe hirtelen felállt és távozni akart.

- Te meg hova mész? - állította meg édesanyja, mire hirtelen megtorpant, majd nagy lendülettel visszafordult.

- Megmondtam vagy megmondtam? - vágta oda Nicknek, aki pontosan tudta, hogy miről beszél. Gondolta, hogy meghallotta ahogyan Auróra a fejéhez vágta, hogy le fogja leplezni a banda újra egyesülését.

- Most meg miről beszélsz? Az, hogy elviharzott még nem jelenti azt, hogy egy hatalmas tragédia történt volna. Nick pár napig kellemetlenül érzi majd magát, de ettől még ugyan úgy mehet tovább minden. - szólt közbe ismét édesanyjuk. Nem szerette mikor fiai civakodtak, de muszáj volt megtanulnia kezelni, mert nem ritka eset volt, még akkor is, ha hónapok óta először találkoztak.

- Nick, te pontosan tudod miről beszélek szóval kérlek oszd meg a család többi kíváncsi tagjával. Úgy gondolom ezt nem lehet véka alá rejteni, mert ha ez ténylegesen bekövetkezik az a te hibád lesz remélem tudod. - mondta dühösen, majd drámaian kiviharzott a szobából. A fiatal énekes legszívesebben utána ment volna és jól leverte volna rajta mind azt, ami most a fejében kevergett, de igyekezett uralkodni érzésein.

- Nick, mit jelentsen ez? - kérdezte óvatosan Kevin. Már mindenki sejtette a szobában, hogy valami nagyon nincs rendben és itt nem csak a Joe és Nick közötti megromlott kapcsolatra gondoltak.

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now