19. rész

247 9 8
                                    

Már majdnem minden a helyén volt, mikor nem bírta tovább és kezével lesodorta dühében az összes kártyát, amit addig a táblára tett. Scott sosem tudta jól kezelni a dühét. Főleg, ha Auróráról volt szó. Ő sokkal többet jelentett számára egy legjobb barátnál. Szomorúan ült le a fotelbe. Elszúrta az egészet és borzalmas barát volt csak mert előtérbe helyezte az érzelmeit. Volt egy olyan sejtése, hogy ez Aurórának is feltűnt és nem fogja olyan egyszerűen megúszni. Hiszen, ha nem is Auróra, de Lisa biztos tart majd egy hegyi beszédet.

- Mit művelek? – kérdezte aznap már másodjára. Arcát tenyerébe temetve nehezedett térdére. Egy erős fájdalom hasított mellkasába. Már tudta milyen érzés csalódni és csalódást okozni. Az egész miatt ő volt a hibás és semmi másra nem tudott gondolni csak arra, hogy ha tehetné megváltoztatná az egészet és nem hagyná, hogy hülye módon még távolabb taszítsa magától Aurórát. Mikor meglátta Nicket teljesen elvesztette az irányítást és meggondolatlanul viselkedett. Nem tartotta magát a tervhez ezzel keresztül húzva húga számításait, ami még be is jöhetett volna. Viszont már semmit sem tehetett az ügy érdekében, már csak az önsajnálat és az önsanyargatás maradt, amibe menekülhetett, míg barátai jól érezték magukat. Eszébe jutott, hogy lemegy ő is és bocsánatot kér Nicktől, de meggondolta magát. Nem akart nagyobb drámát már mára. Nem szerette volna, hogyha Auróra napja még jobban tönkremegy miatta így csak magában zsörtölődve bezárkózott. Megpróbálta lenyelni dühét és megpróbált egy keveset pihenni. Azt remélte, hogy kipihenten majd tisztábban láthatja a dolgokat. Az új nap új esélyekkel jár.

Auróra és Nick kézen fogva sétáltak barátaik mellett. Hangosan beszélgettek felidézve viccesebbnél-viccesebb emlékeket. Az utcán néhány részeg hontalan és pár ember lézengett, hiszen éjfélkor ki mászkálna még a város ezen részén rajtuk kívül.

- Nick, amúgy nem volt még olyan, hogy egy őrült rajongó letámadott? – kérdezte nevetve Lisa, mire ő felnézett az égre.

- De volt. Nem is egy. Nem igazán emlékszem a nevükre, de azt tudom, hogy elég agresszív lett, mikor nem akartam lesmárolni. – mesélte újra átélve a jelenetet.

- Te jó ég! – nevette el magát Auróra.

- Az ilyenek mit éreznek néha? – szállt be a beszélgetésbe Nate szorosan Lisa mellett bandukolva.

- Fogalmam sincs, de emlékszem volt egy csávó, aki megkérte a kezem. Nagyon ijesztő volt. Azt hitte, hogy valójában meleg vagyok. Nincs bajom velük, de ott megtanultam, hogy vannak, akik minden szót elhisznek, amit egy sorozatban látnak.

A lányok hangosan felnevettek.

- Tényleg, mert te a Kingdomban egy homoszexuális férfit alakítasz. – jött rá az összefüggésre Nate is.

- Amúgy az abban lévő kompromitáló jelenetek... - kezdte félve Auróra. Akkor látta először elvörösödni Nicket.

- Milyen jelenetek? – kérdezte Lisa. Ő sosem látta azt a sorozatot, mivel túl visszataszító volt a leírása valamit az első részt nézte meg de abból is csak az első 10 percet és már ott eldőlt, hogy ez nem az sorozata lesz.

- Nem valódiak. Csak megjátszottuk. Én legalábbis csak megjátszottam, de szerencsére nekem nem volt valami sok hasonló jelenetem. – mentegetőzött Nick. Barátnője aranyosnak találta, ahogyan igyekezett minél jobb benyomást kelteni barátaiban csak miatta. Auróra szívében egyre fontosabb helyet foglalt el és úgy érezte percről percre jobban szereti.

A lány lakása előtt megálltak, mert Lisáéknak még volt vissza pár perc séta.

- Sajnálom, hogy Scott nem tudott velünk jönni. – kezdte Auróra, mire Lisa arca grimaszba rándult.

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now