28. rész

143 6 11
                                    

A tömeg egyre jobban összeszorította. Minden irányból sajnálkozó vagy éppen csodálkozó szempárok nézték Nicket, aki megpróbált barátnője után menni, de szülei segítségkérőn elhúzták magukkal. Fejében kavarogtak a gondolatok. Szakítok veled! Képes voltál a hátam mögött más nővel csókolózni! Én tényleg kezdtem hinni bennünk. – visszhangzottak szavai mély sebeket ejtve vele. Nem tudta mit kéne csinálnia részeg bátyjával, aki egyre csak kiabálta a banda összeállását. Henry megpróbálta elterelni az embereket, de elég nehéz volt Joe kijelenése után.

- Nick segíts már. – ripakodott rá Frankie, mikor Joe teljes súlyával vállára nehezedett. A férfi egy pillanatra észbe kapott és átvette gyenge öccséről részeg testvérét, aki a vártnál nehezebb volt. Az alkoholtól bűzlött ruhája és haja csapzottan terült szét fején. Kevin is segítve megpróbálták kivinni az udvarról.

- Nick. – támaszkodott rá Joe mikor már a bejáratnál voltak.

- Mondd. – válaszolt flegmán. Semmi kedve és energiája nem volt ehhez. Épp elég dolog volt még amit meg kellett oldania abban a percben.

- Azt hiszem, hogy hány... - nem fejezte be, mert hirtelen minden addig bevitt folyadék Nick fekete öltönyén landolt, aki undorodva elfordította fejét és a mosdó felé vezette estvérét.

- Ezt megérdemeltem. – fűzte hozzá csak magának.

- Csak mert Auróra dobott? – kérdezte Joe halkan nevetve közben. Láthatóan élvezte a helyzetet annak ellenére, hogy már mindketten olyan büdösek voltak, mint egy ázott kutya és egy kukáskocsi együttvéve.

- Mi lenne, ha ezt a témát hanyagolnánk? – kérlelte testvérét, aki nem igazán sokat értett belőle.

- Most miért? Szerintem tök poén, hogy összeszűröd a levet azzal, akit el akartál venni miközben barátnőd van. – vágta a fejéhez újra, ami késként hasított Nick szívébe. Nagyot sóhajtott, majd kinyitotta a mosdó nehéz fehér ajtaját és kis segítséggel hagyta Joet betámolyogni.

- Az a poén, hogy most rám mászik, de mikor el akartam venni akkor meg nemet mondott és elutazott három évre. – gondolt bele Nick is, mire Joe hangosan felröhögött, ami inkább tűnt öklendezésnek, mint röhögésnek a végén. A wc csésze fölé hajolva próbált könnyíteni magán.

- Jól van Joe. Ez az nehogy magadban tarts valamit. – lépett be Kevin kezében két üveg vízzel. Végig nézett öccsein és elfintorodott. - Elég szarul néztek ki. – tette hozzá, majd kisebb testvére kezébe nyomta a vizeket.

- Hozok neked egy másik pólót. – indult el az ajtó felé. Megpróbált minél előbb szabadulni abból a bűzből, amit a fiúk árasztottak magukból.

- Kösz. Ott van a fekete táskámban hátul. – mondta Nick miközben levette öltönyét és bedobta a csapba. Hátát a hideg kőnek vetette, majd lecsúszott a köre.

- Nick! Úgy nézel ki, mint a mosott szar! – lépett be Frankie is meglepődve bátyja látványán.

- Kösz! Ez most sokat segít, de tényleg. – vetette oda. Ujjaival végig szántott sötét haján, majd térdére hajolt. Végig Auróra szavai jártak fejében. Tudta, hogy nem lesz egyszerű visszanyerni bizalmát, hiszen alapból sem volt egyszerű. Most az is nehezítette a dolgot, hogy ezek után menedzsere nagy eséllyel egy turnét fog neki szervezni még februárig, hogy a lehető legtöbb pénzt bezsebelje.

- Bocs! – válaszolta. – Anya és apa azt üzeni, hogy ők mennek és hogy elvigyenek-e valakit? Joen kívül, mert apa nem akarja, hogy betaccsoljon a kocsiba. – mondta mire Joe összecsúszott a wc mellett.

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now