17. rész

224 5 5
                                    

- Ez biztos jó ötlet? – kérdezte Lisa miközben egy hatalmas dobozt cipelt felfelé a lépcsőn. Nem is kívánhatott jobb programot péntek délutánra, mint hogy a tesója nehéz dobozait cipelje fel a lakásába.

- Persze, hogy az. Hiszen, ezzel csak segíteni akarok. – mondta Scott. Nála is volt egy doboz, de az valamivel kisebb volt. Félekezével ki tudta nyitni az ajtót, majd beérve letette a konyha asztalra a dobozt. Lisa is követte példáját.

- Mik is vannak ezekben a nagy ládákban? – kérdezte kinyitva az egyiket húga. Sejtése sem volt minek rángatta ide testvére, mikor délután neki egy fotózáson kellett volna lennie.

- Ebben kérlek szépen összegyűjtöttem az összes cikket, képet, videót, filmet, zenét, mindent, ami egy kicsit is köthető Nick Jonashoz.

Lisa tágra nyílt szemekkel állt Scott előtt. Nem fért a fejébe, hogy minek akar nyomozósat játszani Nick Jonas miatt. Mi rosszat tett, hogy ennyire áskálódik utána bátyja?

- Most miért nézel rám így? Csak nekem gyanús, hogy a nagy sztár éppen Aurórát választotta? Nem hiszem el, hogy nem talált egy top modellt, vagy egy énekest, vagy egy színészt. Miért pont Aurórát kell kihasználnia? Bárkit megkaphatott volna. Miért őt választotta? Tényleg csak engem érdekel? – vetette le magát az egyik székre és már el is kezdte kipakolni az egyik doboz tartalmát.

- Várj egy pillanatot. – állt még mindig hitetlenkedve Lisa. – Te most azt akarod bebizonyítani, hogy Nick Jonas rossz és csak kihasználja Aurórát, csak azért, mert hírneve van? Nem értem mi gyanús neked benne.

- Gondoltam, hogy így fogsz hozzá állni szóval csináltam egy vázlatot az eddigi barátnőiről, hogy bebizonyítsam ez sem lesz hosszútávú, mert ez a ficsúr nem képes egy évnél tovább kitartani valaki mellett.

A lány kezébe nyomott egy papírt, ahol hónapra pontosan ott volt Nick minden eddigi kapcsolata.

- Szóval, ha megnézed az összes színésznő, vagy énekes, vagy híresség. Nem fura még mindig, hogy Auróra csak egy átlagos újságíró és blogger és most vele jár? Nem gondolod, hogy ennek köze van bármi féle újításhoz, amihez kell majd a sajtó?

- Nem gondolod, hogy egy kicsit paranoiás vagy? – állította le húga ledobva a papiros az asztalra. Csalódott testvérében. Hiszen ő volt Auróra legjobb barátja és az, hogy ilyen szinten nem bízik meg benne az árulásnak számított.

- Mi? Nem. Miért lennék én paranoiás? Én csak... - körbenézett és rájött, mi taszította ennyire vissza Lisát. Attól a látványtól, ami a konyhában volt ő is eszelős őrültnek nézte volna saját magát. Letette a kezében lévő újságot és elkeseredetten hátra dőlt a széken.

- Jaj, ne már. Tudod, hogy ennek kis koromban sem tudtam ellenállni. – lépett közelebb bátyjához a lány.

- Mit művelek? – kérdezte felnézve rá. Szeméből szomorúság és csalódottság tükröződött.

- Ez tök normális. Hiszen te csak féltékeny vagy és ez így jön ki rajtad.

Erre hirtelen felugrott és azonnali védekezésben tört ki.

- Nem vagyok féltékeny. Miért lennék az, hiszen ő a legjobb barátom.

- Hát épp ez az. Scott nem hiszem el, hogy nem mondtad még neki. Ahogyan azt sem, hogy még sosem tűnt fel neki sem. – egy kicsi szünetet tartott, míg átgondolta a dolgokat. – Ilyenkor jövök rá, hogy Auróra naivabb mint hittem.

Leült Scott mellé egy székre és komolyan a szemébe nézett.

- Tudom, hogy szerelmes vagy belé, csak nem mered elmondani neki.

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now