Utolsó utáni bejegyzés!

199 7 5
                                    

Helló mindenkinek! Több dolgot is szeretnék most megosztani veletek. Remélem nem fogok belekeveredni és mindent még jobban összekuszálni szokásomhoz híven. Nem szaporítom tovább a szót, vágjunk is bele!

1. Nagyon fontos! 

Hálás köszönet azért a rengeteg megtekintésért még akkor is ha valaki csak végig pörgette mert unatkozott, vagy ha valaki csak a bevágott képek miatt nézett bele. Nem fogok kisregényt írni, hogy mikor elkezdtem nem is gondoltam volna, hogy ilyen kevés idő alatt ekkora lesz az olvasottsága, mert szerintem mindenki tudja vagy legalábbis el tudja képzelni. (Teljesen pontosan 2021.06.23. 5228 megtekintés! Köszönöööm!!!) Ezen felül, nagyon szépen köszönöm a rengeteg hozzászólást és voteot is. 

2. Ugyanennyire fontos!!!

Megérkezett ennek a csodálatos történetnek vagyis a Kamerák Mögülnek a következő része. Egy nyári kalandról lesz szó, ha nagyon tömör akarok lenni. 

Leírás: Mi történne ha egyszer csatlakozna a Jonas Brothershez egy potyautas Auróra With személyében? Jobban belegondolva semmi. De mi lenne, ha menetközben elhagynák ezt a plusz egy főt?

Érdekel hogyan lehet elveszni egy kínai városban, hogy aztán kiköss a maffia által uralt gettóban? Auróra megmutatja erre a lehető legegyszerűbb megoldást. Kukkants bele a bővebb részletekért a Kamerák Mögül 2. részébe. Remélem sikerült legalább olyan jól megírnom, mint az első részt.

 Remélem sikerült legalább olyan jól megírnom, mint az első részt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

3. Utószó avagy a lezárás!

Merem azt hinni, hogy sikerült kedvet csinálni a folytatáshoz, ami még nincs teljesen kész de szorgosan dolgozom az ügyön.

Ennyi is lettem volna mára. Köszönöm még egyszer, hogy itt vagytok, ez nekem hatalmas motivációt jelent. További szép estét/hajnalt. Sziasztok!! 

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now