18. rész

180 6 4
                                    

A bár tele volt ismeretlen arcokkal kivéve persze a pultost. Lisa első útja hozzá vezetett, miután megérkeztek. Áthajolt a pult felett és könnyedén megcsókolták egymást.

- Wao, és még én éreztem magam kínosan, mikor nyilvánosan csókolóztunk – súgta Nicknek barátnője miközben lassan a pult felé sétáltak.

- Tényleg kínosan érezted magad? – ragadta ki a lényeget, mire Auróra megtorpant és fülig elpirult.

- Hogy mi? Én nem – válaszolta elnyújtva a szavakat. Nick nevetve átölelt, majd megpuszilta a homlokát.

- Srácok bemutatom a barátomat Nathaniel Heywoodot – ült le boldogan barátja elé egy székre.

- Örülünk, hogy megismerhetünk – mondta Auróra, majd kezet fogott vele. Nick követte példáját.

- Na várjunk! Te vagy a színész abból a verekedős sorozatból? – hasított Natebe a felismerés. Nicket váratlanul érte a kérdés. Álltalában nem a színészi munkája szokott megmaradni az emberekben. Auróra kérdőn fordult Nick felé, akinek hirtelen beugrott melyik sorozatra is gondolt pontosan.

- Hogy a Kingdomból? Igen én – válaszolta.

- Hozhatok amúgy valamit?

Bevillant Natenek, hogy mi is a munkája pontosan.

- Szerintem legyen két kóla – adta le a rendelést Auróra.

- Az enyém lehet zero? – vágottközbe Nick még mielőtt kitölthette volna.

- Fogyózol? – kérdezte nevetve Lisa, mivel széles mosolyt varázsolt barátai arcára.

- Dehogy. Csak figyelek a napi cukorbevitelre – hárította a számára kissé kényes kérdést. Nate üvegpoharakban eléjük rakta a kólákat, majd barátnőjének átnyújtott egy mojitót. Úgy adta oda neki, mintha minden nap megtette volna. Még csak mondani sem kellett, hogy mit szeretne inni.

- Miért olyan fontos? Hiszen nem is tudsz elhízni. Legalábbis az összes képen, amit eddig rólad láttam, jól nézel ki – faggatta tovább Lisa. Érdekelte az igazság.

- Mennyit szoktál edzeni? – szólt közbe Nate is, de sajnos a választ már nem tudta megvárni, mert hívta a kötelesség.

- Tényleg ez engem is érdekel. Alig tudok rólad valamit – nézett rá ravaszul, már Auróra is.

- Ez valami előre megtervezett merénylet volt ellenem? – védekezett nevetve az énekes.

- Nem csak ha valakit beveszünk a szűk barátikörünkbe azt előtte megvizsgáztatjuk. Persze tisztelet a kivételeknek, akit nem lehet megvizsgáztatni, mert sosem ér rá – utalt Lisa barátjára, aki már a pult másik végében vette fel két idegen nőtől a rendelést.

- Értem, de mi van, ha hazudok a válaszoktól? Lenyomoztok? Vagy ha esetleg nem is válaszolok? – vetette fel az ötletet.

- Akkor kitagadunk és sosem leszel elismert tagja a Lisauróra Gangnek – mondták nevetve a lányok, mire Nick nagyot nézett.

- Hogy milyen Gang? – kérdezett vissza csodálkozva. A két lány úgy viselkedett, mintha testvérek lettek volna. Olyan összehangoltan beszéltek, hogy már azt is lehetett volna állítani, hogy telepatikus kapcsolat van köztük.

- Tudod így hívjuk a barátikört. Igen Scott kimaradt, de csak mert ő nem volt ott az elnevezésnél, meg mert ő később csatlakozott hozzánk azért is mert idősebb nálunk és csak a gimi utolsó éveiben ismertem meg rendesen – mesélte Auróra belemélyülve a történetbe. Nick élvezte, hogy végre nem róla volt szó, hanem a lányok múltjáról. Ha jobban belegondolt Lisáról semmit sem tudott azon kívül, hogy ő Auróra legjobb barátnője.

- Emlékszel, mikor hátraestem a székkel és elvitted a balhét, hogy te löktél fel csak mert a tanárnő egyedül akart kiküldeni a teremből? – idézte fel Lisa, mire mindketten hangos nevetésben törtek ki.

- De ha te bevállalod, akkor nem csak téged küldenek ki? – kérdezte Nick belekortyolva hűvös italába.

- Hát engem is kiküldött rendbontásért. – ismerte be Lisa.

- És egész órán a szekrények előtt ültünk és azon gondolkodtunk, hogy mivel lehetne átvenni az uralmat a Föld felett? – folytatta Auróra lesütve szemeit. Nick kezdte úgy érezni, hogy rengeteg dolgot nem tud még barátnőjéről és szeretett volna minél több információt összegyűjteni aznap délután.

- Azóta nem sikerült, de egyszer majd ki kell próbálnunk hátha beválik a tervünk. – szállt be Lisa is. - Nick, te sosem akartad átvenni az uralmat a Föld felett? – fordult most az énekes felé, mire Auróra majdnem visszaköpte a pohárba szájában lévő kólát.

- Nem gondoltam rá sosem, mert nem volt időm ilyeneken agyalni, de ha elmondjátok a nagy tervet szívesen csatlakozom a hódítókhoz.

- Mondjuk mit is vártál, egy hírességtől, aki hét éves kora óta megkaphatta az egész világot? – dőlt vállára Auróra.

- De még is ennyit kellett várnom, hogy megkaphassalak. – bókolt elfelejtve Lisa társsaságát, aki csak olvadozva figyelte őket. Nate hátulról átölelte a lányt, majd befejezte Nick bókját.

- Mert te jelented nekem a világot. 

Kamerák mögülWhere stories live. Discover now