12. Bölüm

14.7K 216 13
                                    

Cengiz ve Murat'a ambulansta ilk müdahale yapılsa da yaralarının dikilmesi gerekiyordu. Murat buna neredeyse yanaşmayacaktı ama Gamze tatlı dili ve güzelliğinin verdiği etki ile Murat'ı ikna etti.

Cengiz ise kurşun yarasına alışık olmadığı için kimsenin itiraz etmesine gerek kalmadan Murat gibi küçük bir operasyon geçirdi. Uyandığında saat de üçe geliyordu.

Cengiz, uyandığında yanında kimseyi göremedi. Vücuduna bağlanan kabloları çıkardı. Askılıkta bulunan kıyafetleri giydi ve odadan dışarı çıktı. Dışarı çıkar çıkmaz Gamze'yi gördü. Başını yere eğdi. Ona bakmaya yüzü yoktu. Bu yüzden geçip gitmek istedi. Ama Gamze izin vermedi. İkisinin arasında olanları unutmuş, hiç yaşanmamış gibi "dinlenmen gerek." dedi.

Cengiz, Gamze'ye güçlükle de olsa bakmayı başarabildi. Güçlükle yutkundu ve "Murat iyi mi?" diye sordu.

Gamze, Cengiz'e karşı duyduğu öfkeye rağmen sonunda gülümsemeyi başarabildi. "İyi." dedi.

"Ama aramızda geçenlerden habersizler."

Cengiz, başını hafif sağa doğru yatırdı ve "öyle olmalı." dedi.

"Artık bundan biz de habersiz olmalıyız. Aramızda geçen bütün her şeyi unutmalıyız."

Gamze "haklısın." dedi. Melisa'yı gördü. Cengiz'e kaş göz işareti yaptı. Melisa'nın geldiğini gözleriyle anlattı.

Cengiz, gülümseyerek Melisa'ya baktı.

Melisa, Cengiz'in boynuna sarıldı ve gözlerinden birkaç damla yaş aktı. Doya doya "canım!" dedi.

"Sana ve Murat'a bir şey olacak diye çok korktum."

Cengiz, "şşt!" dedi ve geri çekildi. Melisa'nın elini tuttu.

"Abin de ben de iyiyiz ve sadece küçük, birkaç yara aldık."

Melisa gözyaşlarını sildi. "Haklsın." dedi.

"Hepimiz iyiyiz ya! Gerisinin önemi yok."

Cengiz "aynen öyle." diyerek Melisa'ya moral vermek için sarıldı. Onu sarılmasıyla dünyanın en mesut insanlarından birisi yaptı. Bunu Gamze'nin yanında yaparak onu hem üzdü hem sevindirdi. Çünkü onun başkasına sarılmasına üzülmüş, onu unutma şansının arttığı için de sevinmişti Gamze.

Cengiz, Melisa'nın saçını okşamaya başladı ve Gamze'ye bakmaktan kaçındı. Kafasını başka yere çevirdi ve çevirince de Murat'ı gördü. Melisa'ya gülümseyerek abisinin ayaklandığını söyledi.

Melisa, gülümseyerek Cengiz'den uzaklaştı ve kardeşinin yanına gitti. "Dinlenmelisin." dedi.

"Eee! Cengiz de dinlenmeli. O niye dışarıda?"

Gamze, gülümseyerek Cengiz'i odaya itekledi. Murat'a "bak odasına girdi." dedi.

Cengiz, vücudunda bir elektriklenme olduğunu hissetti ama bunu pek belli etmedi. Gamze'nin içeri ittirmesine karşılık hemen tekrar dışarı fırladı. Murat'ın yanına koştu. Sırıtarak "Biz turp gibiyiz." dedi.

Murat da sırıtarak Cengiz'i destekledi ve "kardeşim haklı." dedi.

Gamze, bir Murat'a bir Cengiz'e baktı. "İkisi hangi ara kardeş oldular?" diye düşünerek bulduğu ilk sandalyeye oturdu.

"Siz koca bebeklere bakıcılık yapacak değiliz!"

Melisa ise Gamze'nin aksine Cengiz'e bakıcılık yapmayı oldukça istiyordu. Tebessüm etti ve Cengiz'e "gelsene sen benle!" dedi. Elinden tutarak odasına götürdü. Kapıyı kilitledi. Cengiz'in elini bıraktı ve yüzündeki gülümsemeye son vererek ciddileşti.

"Çocuk gibisin ve bu yüzden sana çocuk gibi bir ceza veriyorum. Bu odadan dışarı çıkmayacaksın!"

Cengiz, ani bir hareketle Melisa'yı belinden kavradı ve sırıtmaya başladı.

"Sen bu odadan dışarı çıkma, ben hiç çıkmam."

Melisa, ciddi ifadesini terk etti. Gülümseyerek "öyle mi?" dedi. Sağ avuç içini Cengiz'in sol yanağına götürdü.

Cengiz, "öyle." dedi ve Melisa'nın dudağına abanıverdi. Onu kapıya yasladı. Alt dudağını emdikçe emdi. Sonrada dudağını Melisa'nın çenesine indirdi. Çenesine öpücükler kondururken sağ bacağını tuttu ve havaya kaldırdı. Çenesini kısa bir süre emdikten sonra dudaklarını boynuna indirdi.

Melisa onu itekleyerek yatağa oturttu. Gülümseyerek ona baktı.

Cengiz de tebessüm etti ve hareketsiz kaldı. Melisa'nın eteğini kaldırıp siyah çoraplarını ve çiçek desenli iç çamaşırını aşağıya indirişini izledi.

Melisa, hepsini çıkarıp bir kenara attı. Bluzunun düğmelerini gülerek çözdü ve sütyenini de çıkararak onları da bir kenara attı. Dikleşmiş, pembe uçlarıyla göğüsleri ortaya çıkmıştı. 

Cengiz'in önünde eğilerek pantolonunun fermuarını indirdi. Parmakları pantolonunun içinde kıvrandı ve Cengiz'in sertleşen organını buldu. Penisi dışarıya çıkardı. Cengiz'in bacaklarının üzerinde kendi bacaklarını ayırdı. Bir eliyle vajinasının dudaklarını ayırırken diğer eliyle Cengiz'in organını tuttu. Yavaşça Cengiz'in aletinin üzerine oturdu.

Cengiz, penisinin Melisa'nın içine girdiğini hissetti ve inlemeye başladı. Melisa'nın göğüslerine uzandı ve parmaklarıyla göğüs uçlarını okşama başladı. Hafifçe çimdikledikten sonra büyük elleriyle göğüslerini avuçladı.

Melisa ise çığlık çığlığa öne doğru eğilerek dilini Cengiz'in ağzına sokup çıkarıyordu. Cengiz'in üstünde hareket ederken kalçaları da inip kalkıyordu.

Cengiz, elini Melisa'nın bacak arasına götürerek klitorisini buldu ve dairesel hareketlerle ovmaya başladı. Öne doğru uzandı ve göğüs ucunu ağzına aldı.

Melisa da çığlık atarken Cengiz'in başını göğüslerine sıkıca bastırdı. Göğsünün büyük bir kısmının Cengiz'in ağzına girmesini sağladı. 

Cengiz, Melisa'nın göğüs uçlarını yalıyor ve emiyordu. Ağzı hala Melisa'nın göğüslerindeyken vajinasından akan sıvıların penisini ıslattığını ve kayganlaştırdığını hissettiği anda kendisinden de aktı sıvılar. Rahatlayarak kendisini geriye doğru bıraktı.

Melisa ise Cengiz'in üzerine uzandı. Bir müddet sonra ise kendini nefes nefese yana doğru bıraktı.

🧶Bölüm Sonu🧶

Vuranlar Ve Vurulanlar (+18) (Tamamlandı, Düzenlenecek)Where stories live. Discover now