49. Bölüm

3.9K 120 5
                                    

Gamze, merdivenleri çıktı ve çoğu zaman açık olan kapıdan içeri girdi. Gülümseyerek Murat'a baktı ve sonra ona sımsıkı sarıldı. "Seni çok özledim." dedi.

Murat, da tebessüm etti ve ellerini Gamze'nin boynuna uzattı. Baş parmaklarıyla yanaklarını okşadı ve sonra üzgün bir tavırla gözlerinin içine baktı.

"Birbirimizi bir süre daha özlememiz gerekiyor aşkım. Melisa ve sen hariç herkes beni 'öldü' bilmeli."

Gamze, "tamam." dedi ve gülümsedi. Dudağına bir öpücük kondurdu.

"Ben senin özlemine dayanırım. Sen yeter ki evine sağlam dön."

Murat, gülümseyerek "döneceğim." dedi ve dudaklarını Gamze'nin dudaklarına bastırdı. Gamze'nin alt dudağını iki dudağının arasına alarak kendisine çekti ve bıraktı. Gamze, kapıyı kapattı ve kilitledi. Kot ceketini çıkardı ve yere bıraktı. Tekrar Murat'a yaklaştı ve kendi tişörtünü çıkarttıktan sonra Murat'ın gömleğinin düğmelerini çözmesine yardım etti.

Murat, altındakileri de çıkarttıktan sonra tekli koltuğa oturdu ve Gamze'nin pantolonunu ve ardından iç çamaşırını çıkartmasını izledi.

Gamze, üzerini çıkarttıktan sonra bacaklarını açarak Murat'ın kucağına oturdu. Ellerini Murat'ın yüzüne götürerek yanaklarına, dudağına, burnuna, çenesine ve boynuna hızlı hızlı öpücükler kondurdu. Erkekliğinin üzerinde zıplamaya başladı ve göğüslerini tutarak Murat'ın ağzına götürdü.

Murat, gülerek Gamze'nin sağ göğsünü ağzına alıp emmeye başlarken ellerini Gamze'nin kalçasına götürdü. Gamze zıplarken kalçasını okşayarak göğüslerini emmeye başladı. Ağzıyla göğüslerini ıslattı ve Gamze hafif bir çığlık atarak kucağında zıplarken dudaklarını göğsünden dudaklarına götürdü. Çığlıklarını alt dudağını emmeye başlayarak susturdu. Gamze kucağındayken ayağa kalktı ve koltuğa uzandı ve uzanır uzanmaz Gamze'nin dudaklarını öpmeye devam ederek erkekliğini içine sokup çıkarmaya ve bacaklarını okşamaya başladı.

Gamze, inleyerek güldü ve bacaklarını havaya doğru kaldırdı ve ellerini Murat'ın yüzüne götürdü. Başını geriye doğru attı.

Murat, Gamze'nin havaya kaldırdığı bacakları omzuna aldı ve ellerini göğüslerine attı ve sıkıp sıkıp bırakmaya başladı. Göğüslerini sıkarak kırmızılaştırdıktan sonra üzerine daha da bir abandı. Daha da hızlandı. Erkekliği Gamze'nin kızlığında hızla ileri geri gitti ve elleri Gamze'nin göğüslerini kızarttı. Gamze'nin bacaklarını omuzlarından indirdi ve göğüslerini okşayarak uçlarını emdi ve hafifçe ısırdı. 

Gamze, inleyerek ellerini Murat'ın saçlarının arasında ve ensesinde gezdirdi. Bacaklarını hvaya kaldırdı. 

Murat, Gamze'nin bacaklarını tekrar omzuna aldı. Ayaklarını okşamaya başladı ve içine giriş çıkışını hızlandırdı. Gamze çığlık atmaya başlarken kendisi de inlemeye, gülerek hırıltılar çıkarmaya başladı ve bir süre sonra orgazm oldular.

Murat, spermleri Gamze'nin içine girdikten sonra bacaklarını omzunda attı. Üzerinden kalktı ve koltukta oturma pozisyonu aldı ve nefes nefese koltuğun hemen yanındaki sehpanın üzerinde duran paketten bir sigara aldı ve güldü. Elini Gamze'nin bacaklarının üstüne koyarak "seni seviyorum tatlım." dedi. Sigarasını yaktı.

Gamze, yorulmuştu ve nefes nefese kalmıştı. Gülümseyerek bacaklarını Murat'ın bacaklarının üzerine attı.

"Ben de seni seviyorum aşkım."

🔱Bölüm Sonu🔱

Hayalet okuyucu istemiyorum. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. :) 🙂🙃😊

Vuranlar Ve Vurulanlar (+18) (Tamamlandı, Düzenlenecek)Where stories live. Discover now