40. Bölüm

5.3K 125 8
                                    

Servet, büyük bir ihanet içerisindeydi ve bu ihanet bir cana mal olmuştu. Servet, Murat'ın canından bir can götürmüştü. Daha da götürmek istiyordu. Bütün Doruk ve Paşaoğlu ailesini hedef almıştı. Onların hepsini tek tek Azrail'e sunmak gibi bir amacı vardı. Çünkü Alan ona rüşvetten çok daha fazlasını veriyordu ve ona değer veriyordu. Ona kuracağı suç imparatorluğunun yarısını vaat ediyordu. 

Servet, soğukkanlı bir şekilde plakası sökük arabasına bindi ve arabasını çalıştırdı. Sonra da gözden kayboldu.

Servet, Akif'in öldüğünü düşündüğü için bırakmıştı ama Akif ölmemişti. Güçlükle nefes alıyordu. Telefonunu son bir efor sarf ederek cebinden çıkardı ve karşılaştığı ilk numarayı aradı. Güçlükle adresin bir kısmını söyledi. Adresin tamamını söylemeye gücü yetmeyeceğini anlayınca "depo..." dedi. Telefon elinden düştü ve gözlerini zar zor kapatıp açtı.

Akif, Murat'ı aramıştı.

Murat, söylenenleri anlayamadı. Sonra bunun bir imdat çağrısı olduğunu anladı. Akif'in kesik kesik konuştuğunu hissetti. "Akif!.." dedi ve telefon elinden düştü ve tıpkı kalbi gibi paramparça oldu. Akif'in, en yakın koruması ve en yakın dostunun ölmesine dayanamazdı. Bir umutla söylemek istediği adrese gitmeye karar verdi ve "Murat!" diyen Cengiz'e baktı. "Hemen gitmeliyiz!" dedi ve evden hızla çıktı. En sevdiği arabasına bindi ve ardından Cengiz de bindi. Arka koltuğa Melisa ve Gamze'nin de bindiğini fark etmeden arabasını çalıştırdı ve gaza bastı.

Cengiz, telaşla ve merakla Murat'a bakıp "ne oldu?" diye sordu. Sonra sorusunun gereksiz olduğunu anladı. Çünkü Akif'in başına bir şey gelmiş olduğunu anladı. Kalbine bir ağrı saplandı. Akif'in Mine'yi korurken ölmüş olduğu düşüncesiydi bu ağrıyı veren.

Murat, güçlükle yutkunduktan sonra Cengiz'e baktı. "Akif vuruldu!" dedi.

Cengiz, o anda hissinin doğru olduğunu anladı. Murat'ın bir depodan bahsettiğini son anda duydu. Bahsedilen yeri hatırladı ve "ben biliyorum orayı." dedi. Murat'ın arkasından hızla çıktı. Murat ile birlikte onun en sevdiği arabasına bindi. Murat, arabayı sürerken tırnaklarını kemirmeye başladı. Bu tırnak kemirme olayı onun küçük bir çocukluk alışkanlığıydı ve ne zaman bir şey yüzünden tedirgin olsa tırnağını kemirmeye başlardı. İşte yine tırnağını hızlı hızlı kemiriyordu.

Cengiz, Murat'a baktı ve onun kendisinden çok daha fazla tedirgin ve üzgün olduğunu gördü. Arabayı aşırı hızlı sürdüğü için bir an kaza yapacaklarını sandı.

Murat, öne doğru eğilmiş ve bir formula bir pilotu edasıyla arabayı hızla sürüyor ve "kurtaracağım seni kardeşim." diye sayıklıyordu. Arada sırada "sabret!" de demeyi ihmal etmiyordu.

Cengiz, Akif'e üzülmekle ve Akif için ve Mine için endişelenmekle kalmayıp Murat için de üzülüyor ve endişeleniyordu.

Murat, arabayı kısa bir süre sürdükten sonra Akif'in can çekişerek yattığı depoya sürdü. Sertçe frene bastı. -Araba sarsıntıyla durdu- Arabanın kapısını hızla kıracakmışcasına itti ve kapı en ileriye gittikten sonra geri gelecekti ki Murat'ın vücudu ile karşılaştı ve tekrar geri gidip durdu.

Cengiz de hızla arabadan çıktı ve yerde kanlar içinde yatan Akif'e ve onun yanına oturup başını yukarı kaldırtan, yüzünü avucunun içine alan Murat'a baktı.

Murat'ın göz yaşları sel olmuş, aktıkça akıyordu. Dostu, arkadaşı, yardımcısı, ayakçısı, kısacası her şeyi uçmağa varıyordu. Azrail, canını bedeninden çıkarmak için uğraşıyordu ama Akif biraz da olsa direniyordu.

Murat, yavaşça Akif'in yanağına iki tokat attı. Ağlayarak konuştu.

"Aç gözlerini Akif'im! Daha sana karı bulacam ben. Sen de benim gibi evleneceksin. Çocuklarımız beraber oynayacak, farklı cinsiyette olurlarsa evlenirler belki de."

Akif, Murat'ın söylediklerini zor da olsa duymuştu. Öksürdü ve gözlerini açıp gülümsedi. Güçlükle ceketinin cebinden bir zarf çıkardı. -Bu bir mektuptu- Bu mektubu Murat'a uzattı.

Murat, mektubu alırken Akif'in aklına kendilerine ihanet eden hain orospu çocuğu Servet geldi ve son bir kelime söylemek için dudaklarını güçlükle araladı ve kesik kesik bir biçimde "Servet!" dedi. Sonra da gözleri bir daha açılmamak üzere kapandı. Gözleri kapanırken Murat'ın intikamını alacağını adı gibi biliyordu. 

🖌Bölüm Sonu🖌

Vuranlar Ve Vurulanlar (+18) (Tamamlandı, Düzenlenecek)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt