31. Bölüm

7.4K 115 11
                                    

Gamze, taksiyle küçük bir yolculuğa çıkarken Cengiz ve Melisa D&R'a girdi.

Cengiz, gülümseyerek kitaplarda göz gezdirdi ve Melisa'ya baktı. "Mine'ye ne alalım?" diye sordu.

Melisa, gülümseyerek Cengiz'in baktığı kitaplara baktı.

"Senin baktığın kitaplardan birisini almayacağımız kesin."

Cengiz, gülerek "haklısın." dedi ve eline Grinin Elli Tonu adlı kitabı aldı. Kolunu Melisa'nın omzuna attı ve başını boynuna götürüp kokusunu içine çekerek güldü. Kitabı Melisa'ya gösterdi.

"Bu kitabı okuyarak içindekileri denemeye ne dersin?"

Melisa, gülerek "sırnaşma!" dedi ve kendisini Cengiz'in kolundan kurtarmaya muvaffak oldu. Sırıtarak, Cengiz'e baktı ve yüzü kırmızı bir elma gibi al al oldu.

"Şimdi sırnaşmaya kalkmayacaksan olur."

Cengiz, "emrin olur." dedi ve boyama kitaplarına yürüdü. Melisa'ya baktı. Elindeki kitabı kasaya koydu ve birkaç boyama kitabına baktı. Gülümseyerek "bunlar nasıl sence?" diye sordu.

Melisa, boyama kitaplarına baktıktan "gayet güzel bence." dedi. Gözleri masal kitaplarına takıldı. Gülümseyerek ve tek kaşını kaldırarak Cengiz'e baktı.

"Siz, hiç Mine'ye masal okuyor musunuz?"

Cengiz "bazen." dedi ve boyama kitaplarını da kasaya koydu. Masal kitaplarının başına gitti. Melisa'ya bakarak tebessüm etti.

"Sen seç hayatım. Senin zevkine güveniyorum."

Melisa, gülümseyerek teşekkür etti ve beş altı tane masal kitabı seçti. Onlar da kasaya konuldu.

Melisa, Cengiz'e baktığında Cengiz'in birkaç kitaba daha baktığını gördü. Herkese kitap hediye etme fikri aklına geldi. Cengiz'in yanına gitti ve onunla edebi eserlere bakmaya başladı. İki ciltlik Monte Cristo Kontu kitabını gördü. Gülümseyerek onu çekip aldı.

Cengiz de bu arada kendine ve Melisa'ya bir kitap seçti. Melisa'ya Şeker Portakalı, kendine ise Martin Eden kitabını seçti ve kasaya yöneldi. Gülümseyerek Melisa'ya baktı ve "bitirmedin mi hala?" diye sordu.

Melisa, kaşları çatık bir şekilde kafasını kitaplardan kaldırmayarak "az kaldı." dedi ve birkaç kitap daha seçti. Sonra kasaya gitti ve gülümseyerek Cengiz'e baktı. "Bitti!" dedikten sonra hediyeleri ayrı ayrı paketlettirdi. Ücreti kimin ödeyeceğine yönelik küçük bir anlaşmazlıktan sonra Alman usulüne karar verildi.

İkisi de kendi aldıklarını ödedi ve mağazadan çıktı.

☄Bölüm Sonu☄

Vuranlar Ve Vurulanlar (+18) (Tamamlandı, Düzenlenecek)Where stories live. Discover now