Глава четиринадесета

234 44 24
                                    

Макар да не се беше целувал никога преди, Блейк усещаше, че целувката на Азазел

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Макар да не се беше целувал никога преди, Блейк усещаше, че целувката на Азазел...

му харесва.

Нещо в корема му се бунтуваше. Не, не онова ужасно чувство, когато чичо му Макс готвеше ужасните си ястия на семейните събирания, а някак приятно, закачливо пърхане, което го хвана здраво и разтърси представата му за отношенията между мъжете из основи. Блейк не беше сексист или хомофоб, просто никога не беше мислел за първата си целувка като за такава с мъж. Въпреки приятната гама от усещания и меките, топли възглавнички на устните на краля на Между, Блей се улови за мускулестите му гърди и протегна врат възможно най-далеч.

— К-какво правиш? — Блейк имаше чувството, че през ушите му ще изкочи пара.

Крал Азазел килна глава настрани и замислено погледна зад Блейк докато отговаряше:

— Предявявам претенции върху сродната си душа. — жълтите му очи се присвиха леко. — Ако някой от вас си отвори устата за това какво се случи току-що ще му отрежа езика, ясен ли съм?

Блейк изхълца сподавено и се улови за врата на Азазел, докато се извъртяше достатъчно, че да види Елиас и Белиал на няколко метра от тях.

— О, божичко! Те дали... — красноречивият поглед който Азазел му хвърли, ясно му даде да разбере, че бяха видели всичко. — Ще умра от срам!

Белиал се изкикоти въпреки предупреждението на брат си.

— Амон, искам да бъда честен — това твое прераждане е ужасно сладко! — по-малкият брат посегна към Блей и ощипа бузата му. — Триста съзвездия, видяхте ли това? Той се изчерви!

Азазел плесна ръката на Белиал.

— Не го пипай.

Белила се ухили и размърда щастливо сините си криле. Бяха по-малки и по-къси от тези на Азазел и Елиас, но също толкова красиви.

— Защо?

— Белиал.

Белиал подскочи встрани и се покатери на дървото, в чийто корен Блей се беше спънал.

— Доколкото виждам Блейк не е приел да остане с теб. Може пък аз да успея да го увещая в изкуството на любовните ласки, хм?

Елиас, Блейк и Азазел се облещиха на дървеният бастун, полетял във въздуха и приземил се върху тила на Белиал.

— Ауууччч! За какво в името на всичко свято беше това? — измрънка нефилимът и тъжно замига с големите си лилави очи.

Сляпата старица с бастуна всмука от лулата си.

— Ако ще ми отнемате Густав, поне ми оставете онзи ваш иконом в замяна.

Азазел се наведе и замислено огледа лицето на старицата.

— Скри Амон от мен. Не мисля, че си в позиция да изискваш каквото и да било.

Бастунът прелетя отново и Азазел се наведе точно навреме, оставяйки дървената тояга да разсече празното пространство.

— Амон е моя дъщеря. Да не очакваше да ти я дам, когато тя сама не е готова да отиде обратно при теб? — старицата издиша дима от лулата в лицето на краля без капчица срам. — Блейк сам ще избере дали да отиде в двореца или не.

Четири чифта очи се обърнаха към Блейк, ала момчето се беше отпуснало в прегръдката на Азазел — беше загубил повече кръв, отколкото си мислеше и сега не успя да се възпротиви на Азазел, който полетя право към кралската лечебница, притискайки своята сродна душа в обятията си.

𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐲'𝐬 𝐛𝐨𝐰 [boyXboy]Where stories live. Discover now