Eliminatie

65 13 12
                                    

Dit is nooit leuk om te doen natuurlijk. Deze ronde vallen er drie mensen af. Ook zet ik een top drie neer van de mensen die nu in de top drie staan. Lees alles even goed door, ook al sta je niet in één van de lijsten. Zo kun je wat leren van de anderen.



We beginnen met de top 3:

3. daansuidgeest
Je beschreef alles zo mooi dat het leek dat ik daar liep. Je kan heel goed de omgeving fantastisch weergeven en je beschrijft heel mooi wat er gebeurd.

2. iriskwarts
Het is erg moeilijk om een amuserend verhaal te schrijven in de genre Romantiek. Veel verhalen zijn hetzelfde, en als je het unieker wilt maken gaat het al snel richting een andere genre (wat op zich niet erg is). Je beschrijft de emoties heel goed, dit is één van de redenen dat je zo hoog staat in de lijst deze ronde. Emoties beschrijven is heel moeilijk, maar als het eenmaal lukt, voelt het voor de lezer alsof je er zelf staat. Dan kan je je echt meeleven met de hoofdpersoon en lijkt het wel alsof je een hele goede film zit te kijken, in plaats van woorden.

1. Morgainex
Je legt de omgeving mooi waar. Wat ik het beste aan je verhaal vond, is dat het niet gehaast voelde. Bij veel korte verhalen zie je dat mensen snel een conclusie schrijven omdat ze vinden dat er een einde moet zijn. Je nam mooi de tijd, zonder dat het langdradig aanvoelde. Je beschrijft niet alleen de locatie heel fijn, maar ook de emoties. Ik heb het gevoel dat ik precies weet wat ze voelt.


En dan nu het deel waar niemand naar uitkijkt. Omdat we met zo een grote groep zijn, worden er de eerste paar opdrachten meerdere mensen tegelijk geëlimineerd. Dat je uit de wedstrijd ligt, betekent trouwens niet dat je niet goed kan schrijven. Het betekent dat je competitie te sterk is, meestal omdat zij al langer schrijven. Hoe meer je oefent hoe meer je leert, en ook hoe beter je wordt.

1. Rozenhart

2. OfficieelXanthe

3. SurvivalIsHisRevenge

(Ik zet hier geen tips omdat dat al in de vorige hoofdstukken staat)

lezer_de_zoveelste en nand123boek liggen helaas uit de competitie omdat ze de deadline hebben gemist.

Schrijfwedstrijd La Rose (beëindigd)Onde histórias criam vida. Descubra agora