Eliminatie

53 3 7
                                    

We zijn met 10 mensen nu. Omdat ik heb gemerkt dat iedereen het best wel druk heeft, zet ik de deadline naar 3 weken in plaats van 2. Helaas zijn we nu aangekomen naar de 2e executie. Super spannend natuurlijk! We beginnen eerst met de top 3:

Op nummer 3 staat: Morgainex
Je verhaal is erg uniek en fijn om te lezen. Je hebt Alice haar gevoelens erg mooi vertelt en hebt de locatie daar mooi in opgenomen. Dit was een opdracht om echt op de locatie te focussen, en ik vind dat je dit enorm goed gedaan hebt!

De nummer 2: witchfromnextdoors
Je verhaal was werkelijk schitterend! Het voelde elegant aan en je maakte goed gebruik van het tijdperk. Je verhaal is erg gedetailleerd wat het enorm interessant en meeslepend maakt. Ik kon alles precies voor me zien en had dus ook bijna geen commentaar kunnen leveren.

En dan op nummer 1: Dragongrimm
Ik vind de manier hoe je informatie vertelt op een fijne manier zo speciaal! In meeste verhalen voelt het als ware een soort zoekmachine. Alle informatie wordt in één keer vertelt. Ik vond het een super leuk idee dat je verhaal alsnog afspeelt in het heden, en dat je een verhaal hebt vertelt. Niemand anders heeft ook maar in de buurt gezeten van je verhaal, wat ik erg knap vind. Het allermoeilijkste van een boek/verhalen schrijven vind ik namelijk originaliteit. Ik kan ook zien dat je er veel moeite in hebt gestopt omdat volgens mij alle feiten ook echt feiten zijn. Verhalen die dicht bij de waarheid staan, zijn namelijk veel geloofwaardiger. Ik heb erg genoten van je schrijfwerk en kan niet wachten om meer te lezen.

En dan nu naar de tweede eliminatie. Dit stuk is altijd vervelend. Ik wil nog even iets zeggen voordat ik de afvallers bekend maak: Dat je eruit ligt, betekent zeker niet dat je verhaal niet goed is! Je moet gewoon heel veel oefenen en dan word je steeds beter! Ik vond alle verhalen enorm leuk om te lezen en allemaal super goed!

1. worldwriter123

2. milevenholland

3. Huskyzot

Ik vind het echt enorm jammer dat jullie zijn geëlimineerd. Ik hoop dat jullie blijven schrijven en hebben genoten van de wedstrijd tot zover. 


Food_Lover_102 ,
CawCawHawkeye ,
EvenDeadImTheHeroine ,
sterretje1234 ,
Roeltje1 en
Sanlot liggen helaas uit de competitie vanwege persoonlijke redenen.

Schrijfwedstrijd La Rose (beëindigd)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें