Winnaar

27 5 0
                                    

Dit duurde eventjes vinden jullie niet! Omdat de laatste opdracht al was ingeleverd dacht ik dat ik ook al de winner bekend had gemaakt (blijkbaar niet dus).

Alledrie jullie verhalen zijn super interessant, sommige missen de juiste grammatica of hebben kleine spellingfoutjes, maar dat kan je makkelijk verbeteren. Bij de laatste opdracht was de loop van je verhaal belangrijk, het plot en hoe je de lezer mee kan nemen.

Op nummer drie staat daansuidgeest Je verhaal was alles behalve slecht, hij heeft gewoon net wat meer pit nodig. Je bent erg voorruit gegaan en ik vond het super leuk dat ik daar deels bij geholpen heb.

Op de tweede plaats staat iriskwarts Je had een goed idee en goed lopende tekst. Je hoeft alleen niet alles te herhalen of voor te kauwen. Het beste aan teksten is als er een mysterieuze kant aan zit; dat maakt dat lezer door wilt lezen.

En op nummer één staat Morgainex! Je verhaal was hartstikke leuk en heb erg veel plezier gehad in het lezen en nakijken. Ik miste wel de gedachte erachter. Voor sommige schrijvers is het goed om alles tot in de puntjes uit te plannen, wat zeker niet werkt voor iedereen. Ik denk niet dat dit bij jou het geval is, maar probeer de basis voor te plannen; de motivatie en reden achter gebeurtenissen. Je verhaal was al heel erg goed, maar met deze tips erbij is je tekst nét even beter.

Ik hoop dat iedereen de wedstrijd leuk heeft gevonden, ook al ben je eruit. Het ging niet helemaal volgens plan, wat ik ook wel had verwacht. Maar desondanks heb ik er zelf erg van genoten (en ik hoop jullie ook). Ik hoop jullie allemaal snel weer te spreken.

Later Alligators

Schrijfwedstrijd La Rose (beëindigd)Where stories live. Discover now