9.bölüm

694 31 1
                                    


Herkes içki içiyordu ve gülüp konuşuyordu.Eliza'nın dedigine göre kurtlara içki etki etmezmiş.Yani boşuna içmiş olacagım.
Kafama bilmem kaçıncı kadehi dikerken Deniz omzuma elini attı.Ona baktıgımda sarhoş olmuş oldugunu gördüm.

Kapanmak üzere olan baygın gözlerle bana bakıyordu.Odada bir kaç çalışanla biz kalmıştık.Oturdugu sandalyeden kolunu omzuma atıp

"Birisi de beni sevse.Herkes tek tek gidiyor.Bir sen kaldın be Mir."derken kimden bahsettigini elbette anlamıştım.Aslıyla çok iyilerdi ama yürütemediler.Aslı iki yıl öncesinden burda çalışıyordu.Denizle yakınlaştılar ve sonunda sevgili oldular.Ama aşkın da fazlası zarar işte.Yürütemeyince Aslı yurt dışına gitti.Deniz de işlerine adepte oldu.

Omzumdaki elini indirip ahlayarak ayaklandım.Onu da sandalyesinden aldım.Elimin tekini beline attım ve onun sag elini omzuma atıp bana tutunmasını sagladım.Kurt oldugum için yalpalamıyordum.

Ofisin kapısını açtım ve koridorda yürümeye başladım.Arabaya ilerlerken "Beni eve götürme.Her yerde o var.Onu görmeye dayanamam.Beni otele bırak."derken onu arabaya bindirdim ve kemerini takarken "Otel fikrini kafandan sil.Burda arkadaşın varken otelde sürünmene izin vermem."diye uyardıktan sonra kapısını kapattım ve arabaya geçip motoru çalıştırdım.

*

Eve geldikten sonra Denizi zar zor üçlü koltuga yatırdım.Üzeri leş gibi kokuyordu ve ben bu kokuyla kalmak istemiyordum.Üzerinden gömlegini çıkardım ve üşümemesi için kalın bir yorgan getirip üzerine örttüm.

Bende odama geçtim ve üzerimi degişmeden direk yataga attım kendimi ve uykuya daldım.

*

Uyandıktan sonra banyoya girdim ve güzelce duşumu alıp iç çamaşırlarımı giydim.Siyah fileli bir etekle beyaz bir gömlek giydim.Saçlarımı düzelttikten sonra makyajımı yaparken zil çaldı.

Hızla merdivenlerden indim ve kapıda bizimkileri gördüm.Aklımda Deniz varken kapıyı el mecbur açtım.İçeriye dalarlarken Eliza Ohaaaa diye bir ses çıkardı.

Hepimiz onun yanına giderken herkesin bakışları benimle Denizin arasında mekik dokuyordu.Kayla gülerek

"İşini ögrendik.Gece uzundu galiba."dediginde kaşlarım çatıldı.

"Ne saçmalıyorsun?"derken Deniz elini başına koyup "Bu ne ses abi yaa"derken yanına ilerledim.Şuan konuşulanlar gram umrumda degildi.Deniz gözünü açarken kolundan tutup oturmasına yardım ettim.

Deniz şaşkın bakışlarla sürüye bakarken bana döndü "Bunlar kim,Mira?"dediginde kızgın Yaman ve şok geçiren arkadaşlarımla buluştu bakışlarım.

Tekrar Denize döndügümde "Boş ver sen onları."dedikten sonra yanına oturdum "Bugün işe gidebilecek misin? İstersen bugün burda kal."derkrn hırlama sesleri duydum.Elimi tutup

"Yok.Zaten bir daha da olmaz."derken Yaman hızla Denizi kollarından tutup havaya kaldırdı ve duvara fırlattı.Hızla Denizin yanına diz çökerken Yamana sinirle baktım

"Neden yaptın şimdi?"dedigimde ölüm gibi sesiyle

"Bir daha olmaz diyor.Hangi hakla? Gebertirim lan seni?"derken Deniz brlini tutarak

"Niye bir daha olsun ki? Olup bitmiş şey."derkren tam yeniden üzerine gelirken ayaga kalkıp kolundan tuttum

"Sakin olur musun? Niye bu öfken?"dedigimde Deniz'e öfkeyle bakarak

"Bu Kaltak niye hep senin çevrende? Telefonlarını da o açıyor? Neyin lan bu it senin?"derken bir Denize baktım.Acıyla kıvranıyordu.Sonra öfkeyle Yamana baktım.

ALFA'MNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ