50.bölüm

180 11 0
                                    


Aman Tanrım!Başım çatlıyor.Elim reflexle başıma giderken yatakta dogruldum ama hemen geri kendimi yataga bıraktım.Kasıklarımda feci bir agrı vardı.

Hey,dur bir dakika.Dünler o oglanla yapmış olamam degil mi? Aman Tanrım,ne yaptım ben? Elimi karnıma götürüp yataktan kalktım.Beyaz gecelikleydim,çıplak olmaktan iyidir bence.

Banyoya geçip aynada kendime baktım.Berbatım.Rujum dudaklarımdan yanaklarıma ve çeneme dogru dengesiz bir yol almış.Ben ne biçim öpmüştüm ki o oglanı? Kendime lanet edip geeligimi çıkarıp duşa girdim.

İyice yıkandıktan sonra havluya sarınıp çıktım.Saçlarımı kururttuktan sonra siyah iç çamaşırlarımı giyip banyoya konulmuş olan folaptan kıydet arayışına girdim.

Siyah içimi gösteren dantelli bir bluz ile yırtık sort alıp giydim.Saçlarımın ucunu maşalayıp sade bir makyaj yaptım.Ayagıma conservelerimi giyip vanyodan çıktım.Yatak örtüsünü de degistirip çantamı omzuma taktım.

Aşagıya indigimde yerde atılı olan şişeler dikkatimi çekti.
Kendime lanet edip evden çıktım.Arabam burda olmadıgı için ve ben yürümek istedigim için yürümeyi seçtim.Kasıklarımda ki agrı ara ara baş gösteriyordu ama belli etmiyordum.Neyse ki iyi oyuncuyum.

Mahirin yanına geldigimde bahçeye geçtik.Bana bir kahve verdiginde yudumladım."Anlat bakalım."

"Neyi?"

"Eve erkek attın ya hani,Nasılsın?"

"Biraz agrı var ama idare eder."dedigimde arkasında ki yastıgı kafama gömdü.Gülerek yastıgi yerden aldım.

"Sen eglendiysen sıra bende."

"Nereye gidecegiz?"dedigimde onunla beraber ayaklandım.

"Begenecegine eminim,hadi gel."

---

Gözlerime bagladıgı siyah bez yüzünden hiçbir şey göremiyordum.Araba durduktan sonra kapımı açıp elimi tutarak beni arabadan indirdi.
"Neree geldik?"

"Sabret."dudaklatını büzdüm.Baktım olmuyor düzelttim.Bir yerde durdugumuzda arkama geçip göz bandımı çözmeye başladı.

"Bakalım begenecrk misin?"dediginde gözlerim açıldi.İnanamıyorum,lünaparka gelmişiz.Ben buraya gelmeyeli yıllar oldu.En son Azrayla 17 yaşımda gelmiştim ki bende biletlerimi Azraya vermiş onun eglenmesini izlemiştim.

Agzım Oo şeklini alırken üzgünlükle "Begenmedin galiba.Başka bir yere gidebiliriz."dediginde boynuna atladım.Belimden bnei yakalarken gülerek "Ne begenmemesi,bayıldım."dedigimde o da güldü.

Ellerimi çözerken yuzümde đüşmeyecek bir gülümseme vardı."Çok teşekkür ederim.Yıllar sonra yine burdayım ama bu sefer gerçekten eglenmek için.Teşekkur ederim."

Elini omzuma atıp ilerlemeye başladık."Daha teşekkür etmek ister misin yoksa eglenelim mi?"

"Tqbii ki de eglenelim."dedigimde sırıttı.Elindeki jetonları bana gösterdiginde gülümsedim.

"Hız treni."dedigimde iki tane jeton verip trene bindik.Görevli kemerlerimizi bagladıktan sonra tren çalıştı.Vaaaoooovv gibi sesler çıkarırken Mahir gülüyordu.

---

Onların eglenmesini izleyeek degildim.Bizimkileri de lünaparka çagırdım.Hepsi geldiginde İkisinin eglenmesini izliyorduk.Eliza eliyle Mirayı gösterdi.

"Sence çok mutlu degil mi?"

"Evet mutlu ama benimle degil.Başkasıyla olma ihtimali bana ters.Mutlu olacaksa benimle olmalı."diye belirttigimde sustu.

ALFA'MWhere stories live. Discover now