33.bölüm

242 12 0
                                    


Şaşkınlıkla ona bakıyordum."N-nasıl? Ne demek kardeş?"

"Hatırlıyorsundur.Halam kriz geçirmişti ve senin kanın işe yaramıştı.Arada kan bagı vardı ve tek senin kanın işe yarardı.
Sana söylemem gerekirdi ama artık zamani gelmiş.Anneni sana getirebilecek tek kişi Halam."

Şaşkınlıkla onu dinliyordum.Resmen şok olmuştum.Bir şeyler oldugunu sezmiştim ama buralara kadar gelecegini sezmiyordum.Yaşıyorlarsa neden beni bulmadılar ki.

"Beni onlara götür,Alaz.Bilmek istiyorum."

"Tamam,gidelim."

O ayaga kalkarken bende kalktım.Başıma sinen agrıyla gözlerimi kapadım.Oldugum yerde gerilerken Yaman eliyle belimi tuttu.

"Gitmek istediginden emin misin?"

"İyiyim.Sadece ani oluyor.Bir şeyim yok." Başını sallarken beraber arabaya bindik.Melisle Alaz öndeki arabadaydı.Biz de onları takip ediyorduk.

"Aileni buldugunda ne yapmayı planlıyorsun?"

"O an ki halime baglı.Ne yapacagımı kestiremiyorum."

______

Eve gelmiş koltukta otururken boş boş yüzüme bakıyordu,halam.En sonunda agzını açtı.

"Seni aslında bilerek buraya getirmiştik.Sevgi'nin kızını buldugumda nasıl mutlu oldum bilemezsin.Sevgi seni yıllarca aradı ama bulamadı.Seni saklamışlar kimse bulamasın diye ama ben buldum.Sevgiye haber verdigimde sevinçten ne yapacagını bilemedi." Diliyle dudaklarını ıslatıp devam etti.

"O olaydan sonra Sevgi seni hep aradı ama bulamadı.Kuzey de baktı ama nafile yoktun.Seni sır gibi saklamışlardı.Hayatlarında ki tek dogru seni dünyaya getirmekti belki de.O kadar sabırlı ve güçlüsün ki seni annene benzetmekten alıkoyamıyorum kendimi."gülümseyip devam etti.

"Melezler ve karanlık kurtlar'ın evlenmesi yasaktı ama onlar evlendiler.Birbirlerine aşıktılar çünki.Ailesi seni ortadan kaldırıp Kuzeyle boşanmasını saglamak istediler.Sonra senin insan oldugunu ögrendiler."

"Annen zor bir dogum geçirdi ve sen insan olmana ragmen hayatta kalabildin.Bu senin azimli oldugunu gösteriyordu.Seni bir oglanla evlendirmek istediler,dogdugun an.Yaman isimli bir çocuktu.Aranızda iki yaş vardı ama çoktan karar verilmişti.Siiz büyüyle baglamak istediler ama annen izin vermedi.Ailesi onu yabancı bir adamla evlendirmek istediler ama o aşkını seçti.Snein de öyle olmanı istedi."

"Sen de annen istemeyince istemedin.Evliligin reddinde hafızan silinecekti ama Sevgin'in ailesi oyunbozanlık yaptılar.Hafıza kaybından yararlanıp seni kaçırdılar ve bir insan ailesine verdiler.Aile bizim gibileri biliyorlardı ama seni de korkudan almışlardı."

"Seni Alaza izlettim.Öz olmayan kardeşine nasıl baglandıgını söyledi.Onun için kendini feda ettigini söyledi.Kader ya işte Yamanla tekrar karşılaştın ama evlenmek içind degil.Kader sizi Alfa beta olarak birleştirdi.Sizin aranızda ki bag dogmadan önce belirlenmişti ama bunu kimse anlayamadı."Güldü.

"Yaşıyorlar mı?"dedim çatallaşmış sesimle.

"Yaşıyorlar.İstersen seni götürürüm."

"Hemen gitmek istiyorum."

"Tamam ben sizi götürürüm."diye ayaklandı Alaz.

Bende kalkmak için hareketlenip kalktıgımda yeniden başıma çöken agrıyla oldugum yere tekrar çöktüm.Yaman elimi tutarken

"İyi degilsin işte.Yarın gideriz,sen dinlen."

"Hayır gitmek istiyorum.Lütfen gidelim,söz aonra dinlenicem."

ALFA'MWhere stories live. Discover now