46.bölüm

170 12 0
                                    


Arkamızda kopan gürültüyle o tarafa döndük.Geldiler.Mira da yanlarında mıdır acaba?

Onlara karşın bir adım attıgımda aralarından birisi çıktı.Siyah kapşonunu çıkarıp yere egik yüzünü bize gösterdi.Aman Tanrım,Emir.

"Orda ne halt ediyorsun?"dedi Doruk sinirle.Olanlara genelleme bakınca nedense Dorugun bir şeyler bildigini seziyorum.

"Sence.Bildigini sanıyordum."

"Anke-Ti'ye bulaşacagını düşünmedim."ufak çaplı ve alay dolu bir kahkaha attı.

"Bunu kimse düşünmezdi Doruk.Kendimi biraz aştım gibi ama kesinlile degdi."Doruk hırlayıp dişlerini göstererek ona dogru ilerlerken kolunu tuttum.Bakışları direk bana yöneldi.

"İstedigi bu.Kazanmasına izin verme." Geriye iki adım atıp bakışlarını yere indirdi.

Boynumu kütletip ona yöneldim."Evet,şimdi gelelim sadede.Mira nerde?"

"Küçük sevgilin.Benimse sahte kuzen.Seni boynuzladı galiba.Bir oglanla kaçtı."İşte bu son hamleydi.Doruk sorgu dolu bakışlarla bana bakarken gözlerimin rengi'nin degismesi bile bir sebebti.

(Mira)

Anlattıkları ayrı bir konuydu.Resmen bizimkileri oyuna getirmişti.Şuan onu deşmemek için kendimi zor tutuyorum.

"Anlıyorum,kızgınsın ve kırgınsın ama zor bir dönemden geciyordum,Mira.Benden üstün olan Cadılar vardı ve bana denilen seni almamdı.Yani patron ben degildim.Bana denilen buydu."

"Karanlık kurt oldugumu biliyor muydun?"

"Evet,söylenmişti."sabırla iç çekerken ona bir adım attım."Azraya neden bulaştın?"

"Senin kardeşin oldugunu bilmiyordum ki öz de degilsiniz ama bilseydim onunla olmazdım.Hatırlasana seni evde gördügümde ne kadar şaşırmıştım." Evet hatirlıyorum.Oldukça şaşkındı ama bu bir neden degildi.

Alev arya girip "Pardon ama ben daha fazla burda duramam."derken karşıdan bir ışık belirdi.

"Geliyorlar."dedi.Alev hızla onlara dogru koşarken kolundan tuttum.

"Deli misin? Seni öldürürler."

"Zaten olü degil miyiz? Aylardır buradayım ama bizim dünyamızda ki zaman dilimiyle oranın zaman dilimi aynı degil.Bu yüzden beni anlayamazsın."sıktıgım kolunu benden kurtarıp geldigimiz yere baktı.

"Gidiyorlar."diyip hızla yanımızdan ayrıldıgında Arasla birbirimizle hızla bakındık.Ardından biz de arksından ilerledik.

1 metre uzunlukta ki kaldırıma hoplayınca biz de hopladık.Aras biraz zorlandı ama yaptı.Bakışlarım tekrar Aleve döndügünde karşıdan bir beyaz delik açıldı.Hepsi tek tek atlarıyla içine girerken Alev de arkalarından atladı.

İçine girerken delik Alevi itti ve Alev yere düştü.Alevden gri dumanlar çıkarken birden yok oldu.

"Aleeeeeevv."yere diz üstü çökerken aglamaya başlamıştım.Aras yanıma çöküp eliyle saçlarımı okşadı.İç çeke çeke aglamaya devam ederken ikimiz de Alev'in kayboldugu yere bakıyorduk.

------

Günler geçmişti.Alev yoktu ama o günden sonra binlerce insan gelmişti.Ona ne kadar kizgın da olsam ona alışmıştım.Artık sıkıntıdan Arasla konuşur olmuştum.

Yurt dışı seyahetlerini anlatırken onu dinliyordum.Aniden gözüme ilişen parıltıyla elimle gözümü tuttum.

Aras o tarafa bakıyordu.Ayaga kalkarken bunun bir delik oldugunu gördüm.Delige ilerlerken delikten gelen rüzgarla saçlarım uçuşuyordu.Aras arkamda ben önde delige ilerlerken artık koşuyordum.

ALFA'MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin