23.

491 25 0
                                    

Zdravím takhle na začátek. Jen vás chci varovat, že tahle kapitola je asi nejdelší, co jsem kdy k Nevinnosti napsala, ale nějak se mi nechodilo ji rozdělit.

Tak si ji snad užijete a nebudete si říkat kdy už bude konec

„Ohřeju tu pizzu a dáš si se mnou?“ zeptala se ho u dveří. Moc chtěla, aby šel k ní, ale styděla se to říct a taky se bála svého normálního poprvé. Věděla, že teď by to šlo, ale nevěděla, jak začít a Wade se k tomu také moc neměl, což ji štvalo.

„Ne, já už jednu snědl, ale ty si dej. Půjdu k sobě dám si sprchu a pak asi zalehnu. Mám toho dneska dost a myslím, že ty taky,“ vymýšlel si výmluvy, aby k ní nemusel. Popravdě se strašně bál první společné noci s Andreou.

„Dobře, dobrou,“ řekla zmateně. Rozloučili se polibkem a pak každý zalezl do svých bytů. Andrea kašlala na ohřívání pizzy. Snědla ji studenou. Pak se šla vysprchovat a chodila po bytě sem tam. Wade ji pozoroval. Přemýšlel nad tím, co se jí honí hlavou.

Andreiny myšlenky se točily v kruhu. Viděla na Wadovi, jak je najednou jiný, jako by vyplašený a ptala se proč. Přeci říkal, že se s ní pomiluje, až ho bude milovat. Řekla mu to, čímž mu jasně dala najevo, že ho chce, vlastně to bylo silnější. Prahla po něm tak moc, že cítila mezi nohama tlak. Ulehla do postele , ale ten tlak byl ještě větší. Zavřela oči a viděla Wada, jak nad ní leží a cítila, jak ji hladí, ale ve skutečnosti to byla ona. Ona se hladila po těle a představovala si, že je to Wade. Nemohla to vydržet. Stále se zavřenýma očima zajela rukou níž a pomalu se začala hladit. Vydala ze sebe jemný sten. Ten zvuk jejího hlasu se jí líbil. Úplně hořela touhou vstát a jít o byt dál. Zaklepat Wadavi na dveře a milovat se s ním. Srdce jí bušilo a její dech nabral na rychlosti podle toho, jak rychle masturbovala. Před očima viděla, jak si ji Wade bere a cítila, jak je v ní. Jak se pohybuje dovnitř a ven. Uzlíček rozkoše se v ní utahoval a pak praskl. S tím Andrea vykřikla jeho jméno. Bylo to tak hlasité a plné touhy, že to Wade slyšel přes zeď a nejen to. Celou tuhle scénu sledoval na monitoru. Držel se při tom za vlasy a kulil oči. Nic více vzrušujícího ještě nikdy nikde neviděl. Jeho holka masturbovala a myslela na něj. Nic není víc sexy.

„No to mě podrž,“ vydechl, když se díval na Andrein usměvavý obličej. Ležela na posteli celá udýchaná po orgasmu a usmívala se. Teď litoval toho, že k ní nešel.

*****

Ráno si opět počkal, až Andrea vyjde z bytu, aby ji mohl doprovodit.

„Ahoj,“ pozdravila ho a šla k němu. Chytila ho kolem krku a políbila ho. „Mám takový nápad. Co kdybych na večer připravila nějakou romantickou večeři?“ opět ho zvala k sobě domů. Po včerejšku si byla jistá, že to zvládne.

„Sakra, to zní lákavě, ale bohužel. Dnes se vrátím hodně pozdě. Mám dost práce. Promiň,“ nemohl pochopit, proč se společné noci vyhýbá, přitom to chtěl.

„Aha,“ spustila z něho ruce a podívala se na něj. Byla zklamaná. Copak ji nechce? Nelíbí se mu? Nebo ho nepřitahuje? Ptala se sama sebe.

„Ale můžeme si spolu skočit na oběd,“ nabídl jí jako alternativu.

„Nevím, jak budu stíhat,“ odsekla a vydala se k východu.

„Zlato, počkej,“ dohnal ji a chytil ji za ruku. „Fakt mě to mrzí,“ podíval se jí upřímně do očí. To Andreu uklidnilo. Možná má vážně spoustu práce?

„To je v pohodě. Vlastně taky nevím, kdy se vrátím,“ usmála se. „Musím se zabydlet v našem studiu,“ propletla s ním prsty a vydali se společně ven. Kupodivu šly dveře otevřít.

Nevinnost sama ✔️Where stories live. Discover now