24

451 28 0
                                    

„Je to odporný," ušklíbla se Andrea, když poprvé ochutnala tvrdý alkohol.

„Dej tomu šanci. A aby to bylo zábavnější, zahrajeme si k tomu hru," kopl do sebe sklenku a vytáhl karty. „Je to jednoduchý. Rozdáme balíček a ty se na ně nesmíš dívat. Vyhazujeme karty postupně a kdo vloží srdce, bere vše, co jsme tam naházeli a pije," usmívá se.

„Ale to je blbost. To nikdy nedohrajeme. Vždyť je to nesmysl," přemýšlela nad hrou.

„Nehledej v tom logiku. Pojď," chytil ji za ruku a společně si sedli na zem. Rozdal karty a začalo se hrát. Andreu to začalo bavit. Hromádka na zemi se začala kupit, když tam Andrea přihodila srdce.

„Ne, tolik karet!" praštila se do čela a zasmála se.

„Piješ, zlato," usmíval se Wade a už jí naléval. „A na ex," mrkl na ni. Andrea vzala do ruky zlatavý mok a zhluboka se nadechla. Kopla to do sebe a začala kašlat, až ji slzely oči.

„Bože, se pobliju," držela si ruku u dlaní.

„Hrajeme ještě?"

„Jo, teď prohraješ," úplně se do hry zapálila. Jenže další tři kola prohrávala ona. Už se jí motaly oči a ona se smála ani netušila čemu.

„Jo! Vykřikla, když měl pít Wade. „A já ti naliju," přitiskla si láhev k hrudi.

„Hele, ale ty podvádíš," smál se, když viděl, jak mu lije whyskovku až po okraj. Andrea se smála, až slintala. Z toho se začala smát ještě víc. Už byla pěkně v náladě.

„A musíš na ex," podávala mu sklenku, přičemž něco málo vylila.

„To nedám, víš, jak to bude hnusný," koukal na to, co co mu připravila a zvedal se mu žaludek.

„Posero," ukázala na něj. Wade se jen usmál a na důkaz toho, že není posera do sebe vlil alkohol. Lokal po velkých doušcích a když dopil, rozkašlal se. Andrea byla šťastná. Smála se jeho zaslzeným očím, až se za břicho popadala. Hráli dál. Andrea už měla po pár minutách vážně dost. Zapnula si k tomu rádio a tančila. Nejprve v sedě a když se ozvala stará vypalovačka, stoupla si a tančila o sto šest.

„Pojď," chytila Wada za ruce a tahala ho nahoru. „Chci si s tebou zatancovat.

Wade tedy vstal, ale tančit nehodlal. Jen tam stál, držel Andreu za ruce, zatím co ona se nakrucovala a skákala.

„Tancuj," křičela na něj. Otočila se k němu zády a rukama si zajela do vlasů. „A teď budu sexy," zašeptala mu do ucha a šla od něho kousek dál. Dívala se na něj a začala si svlékat šaty. Wade se jen usmíval, ale v tomhle stavu se s ní milovat nebude. Je na to moc opilá, ale roztomilá. Ta její nemotornost jí stejně za chvilku skolí.

„Ehm, nechceš pomoct?"

„Ne, už to bude," zápasila se šaty, které se jí zamotaly do vlasů. „A nebo asi jo," rozmyslela se.

Přešel k ní a stáhnul jí šaty dolů.

„Dneska nic nebude. Jsi opilá, nic bys z toho neměla," pohladil ji po tváři.

„No jak chceš, ale myslím, žes přišel o nejlepší sex ve svým životě," pokusila se o sexy pohled. Pak pozvedla obočí a vykulila oči. „Mám skvělý nápad. Zajdeme si někam do baru. Chci jít tancovat a ochutnat ještě jiný alkohol. Wade, prosím. Pojď se mnou do baru," škemrala, i když vůbec nemusela. Wade se rozhodl, že trocha zábavy jí neublíží.

„Dobrá, jdeme do baru."

„Jo! Jsi skvělý!" vlepila mu jednu alkoholovou pusu a vyběhla ven. Wade se jen usmíval. Takovou Andreu ještě neviděl. Napadlo ho, že přesně taková musela být než se jí to stalo. Plná energie a elánu. Usměvavá a střelená.

Nevinnost sama ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat